Термин март 2023 тема номер 4 💙❤️

• 38 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
На мен не ми изписаха витамини, пия само метилирана фолиева киселина... надявам се не е фатално, но следващия месец като отида на прелед ще попитам за витамини

възможно е на човек да му стане лошо от витамини, ако се вземат на гладно
странно е, че на теб ти е станало лошо като си ги пила след хранене

освен да пробваш както пише с храна, и ако пак ти се гади, може да питаш лекар за други витамини

# 151
  • Sofia
Девойчета, здравейте, чета ви, но не съм писала Simple Smile И аз съм март с вас.
Днес ми излязоха резултатите от влагалищния секрет, единични грам + коки.

Някоя да има повече инфо ?
След 15 съм на лекар, амааа ми се ще нещичко да чуя по въпроса и преди това.

# 152
Девойчета, здравейте, чета ви, но не съм писала Simple Smile И аз съм март с вас.
Днес ми излязоха резултатите от влагалищния секрет, единични грам + коки.

Някоя да има повече инфо ?
След 15 съм на лекар, амааа ми се ще нещичко да чуя по въпроса и преди това.

Здравей,добре дошла. И аз съм имала коки и то обилно,беше ми назначено лечение. Но те по принцип,ако не се лъжа,но мисля,че не се, са обитатели на нормалната влагалищна флора, явно при теб са малко над допустимото и е написано. Със сигурност не е нещо притесненително,АГ ще ти каже точно какво.

П.С. Ако искаш си напиши термин да те впиша в списъка на първа страница.

# 153
  • Sofia
Благодаря!  Heartbeat

# 154
Аз нямам такъв проблем. Изпих цяла опаковка.
Ама омега 3-то ми е много трудно да го пия, защото не са плоски…и все едно всеки път ми засяда в гърлото
Е днес ми е изрядна обикновената урина,вече не знам,явно вчера е била замърсена,няма да давам пари.

П.С.  На някой да му се гади от витамините прегнакеър плюс, почнах ги вчера,взех след хранене ,а не по време както пише и днес ми се гади както в пиковите ми дни. Направо чак страх да не върна,много са скъпи и ще ги мъча още по време на хранене както пише. ..

# 155
  • В твоето съзнание...
И на мен ми ставаше лошо от витамините, но аз ги пиех на гладно. Май след като започнах да ги приемам след хранене не съм имала проблем.

Мимирд ако омега 3 на хапчета не ти е ок, може да пробваш течно, въпреки че и така е кофти от гледна точка на вкуса...

Някоя от мамите с Хашимото, дали спазва някаква диета специфична?

# 156
Ами аз реално нямам изписан омега 3 от лекарката. А си е от витамините. Чудя се сега дали да взема без омега 3 просто

# 157
Е днес ми е изрядна обикновената урина,вече не знам,явно вчера е била замърсена,няма да давам пари.

П.С.  На някой да му се гади от витамините прегнакеър плюс, почнах ги вчера,взех след хранене ,а не по време както пише и днес ми се гади както в пиковите ми дни. Направо чак страх да не върна,много са скъпи и ще ги мъча още по време на хранене както пише. ..
Нямам гадене от Прегнакеър Макс аз. И по време на храна и след храна съм ги пила - нищо ми няма.

# 158
Момичета, прикачвам снимки от днес. Първата бебето е отдясно и се вижда как се е подул корема, а втората когато е нормален. Мисля, че не са контракции и се надявам да не са.
Утре на феталната ще питам.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 22:00 от Mimird

# 159
леле Мими, наистина, все едно се е сгушило в дясно
да пишеш утре след феталната какво са казали,
аз се гледах в огледалото вчера, преди да си взема душ - започвам да приличам на онези африкански фигурки на плодовитостта 😁😁😅

Момичета, прикачвам снимки от днес. Първата бебето е отдясно и се вижда как се е подул корема, а втората когато е нормален. Мисля, че не са контракции и се надявам да не са.

# 160
Не,не са,това е нормално да става,от бебето е според мен също,и на мен ми става има лек дискомфорт, но е точно така на едно място и рядко се случва,когато лежа по гръб,което не издържам и явно и то не харесва. 😀

# 161

Напълни нормално е на мен на последък ми се случва постоянно. Онзи ден бях на преглед, отново ми беше така корема  и се видя, как се е надупила и това и беше дупенцето, лежеше по корем.

# 162
  • Видин
Момичета, все се каня да искам мнение от АГ за водата, с която е добре да се къпем, но за жалост все забравям този въпрос. Дали случайно някоя от Вас се е сетила да коментира това?

# 163
Момичета моят преглед мина , всичко е наред. Бебка си расте и вече сме 280гр. Отново се криеше с ръчички и шаваше. Сега на 02.11 съм на фетална там вече и таткото ще присъства ❤

# 164
Лора, мисля, че не трябва да е гореща водата.
А сауни, парни бани и подобни СПА съоръжения не са ни разрешени 😁

Момичета, все се каня да искам мнение от АГ за водата, с която е добре да се къпем, но за жалост все забравям този въпрос. Дали случайно някоя от Вас се е сетила да коментира това?

Общи условия

Активация на акаунт