Термин март 2023 тема номер 4 💙❤️

• 38 900
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, момичета!

Smiley88,радвам се за хубавите новини!

Аз нещо все пак съм стабилно настинала и тази нощ доста време не спах,запушен нос,а децата стават преди 7,сега си пия кафето. Те си се занимават. Криво ми е едно такова, но се надявам да мине. Лежането е много досадно,засега като не са ми казали,че трябва не лежа, но като цяло се умарям и често посядам. Сега като бях за кафе се усетих,че съм вече с походка на бременна,с яке си ходя,вижда се,че е надигнато и скоро очаквам да ме попитат дали съм бременна. 😀
Аз си чакам орехчето за съобщаване за бебчо до 14-ти ноември и мисля,че след това ще обявя. Мерак ми е,но мисля да е снимка с децата. Май това е засега, ще направя две анкети в една,не се бях сетила за този вариант,но админ ми прати на лично съобщение как изглежда и така.

И от мен хубав четвъртък! 🍀

# 631
  • Варна
Добро утро Blue Heart
Бързо оздравяване Ирна
Аз съм в Силистра при моите родители и тази сутрин в 7 без 10 се събудих от земетресението Pensive  Помислих, че съм луда, когато леглото ми започна да се клати Laughing
Пия и аз кафенце и като се позатопли ще изляза на разходка Two Hearts
От днес в 21г.с Heartbeat

# 632
Здравейте, не съм писала отдавна. При мен също мина феталната в Понеделник, за щастие всичко е наред с бебчо, шийката ми измериха 47 мм. Имам обаче един голям проблем - тоалетната… Четвърти ден НЕ ми се ходи изобщо, сякаш тези черва не работят просто … Много почнах да се притеснявам - пробвах всичко - сливи, всякакви плодове, топла вода, всякакви бабини илачи, но сега съм в паника да не стане някой проблем Sad Моля за съвети и малко успокоение, че не съм само аз така Simple Smile

# 633
На мен плетенето ми е хоби, даже страст, амя нещо не ме влече в легнало положение. Понеже лекарката каза да оставам в София, вчера съм поръчала на мъжа ми да донесе малко куки и прежда от вкъщи да видим какво ще се получи 😁

Добро утро,

Тази седмица не мога да ви насмогна и аз.
Смайли, радвам се, че всичко с беба е наред, стискам палци и с теб всичко да е точно, занимания ще си намериш 😀 Аз винаги съм искала да се науча да плета примерно Stuck Out Tongue

Тези колани за поддържането на корема не знам до колко наистина действат, никоя от приятелките ми не е носила такъв.

Аз скоро ще си поръчам колан за бременни за колата, че хич не смея да се возя или шофирам без. За сега нямам дискомфорт от стандартния др, ама все пак да си имам.

Иначе по назад бяхте коментирали покупки... Аз преди месец още взех едно кецове конвърс втора ръка, защото много искам да направим снкмка за "обявление" с обувките на всички... И си купих бухалчето Оли, че го хванах на промоция, а пък го хвалят. Ако някоя от вас иска имам още едно промоционално за 65лв. (тук ги гледах май около 100). Бях го взела за подарък, ама се наложи да сменя, че да не е дублиран.

Хубав четвъртък и много ритничета!

# 634
доколкото знам при запек трябва да се пият много течности, вода, супи, сокове... прави си сокове от плодове богати на фибри (ябълки, моркови и круши)

и също яж храни богати на фибри - купи си пълнозърнест хляб или си направи спагети

ако пък си притеснена, че има проблем с червата си купи пробиотик - пробиотиците съдържат полезни бактерии, които спомагат възстановяването на баланса на чревната флора и оправят проблема със запека, продават се и като хранителни добавки
Няма да се учудя, ако дори има пробиотик за бремнни, но не знам дали има някаква разлика или всички пробиотици съдържат едно и също

Здравейте, не съм писала отдавна. При мен също мина феталната в Понеделник, за щастие всичко е наред с бебчо, шийката ми измериха 47 мм. Имам обаче един голям проблем - тоалетната… Четвърти ден НЕ ми се ходи изобщо, сякаш тези черва не работят просто … Много почнах да се притеснявам - пробвах всичко - сливи, всякакви плодове, топла вода, всякакви бабини илачи, но сега съм в паника да не стане някой проблем Sad Моля за съвети и малко успокоение, че не съм само аз така Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 09:49 от kukli4ka456 ❤️

# 635
  • София
Прекрасно активни сте всички! Все има много за четене Grinning
Вчера бях на ФМ и беше много хубаво, всичко ни обясняваха подробно, бебо даде хубаво да бъде огледан, всичко му е в норма. Върви почти седмица напред, обаче това не беше като притеснение изложено. Потвърдиха че е момче, чак имам пишле в 3D. Ще взема да си взема още едно женско куче, да има някакво равновесие Grinning

А довечера голямо събитие - екипът, в който работя от малко над 2 години най-сетне се събира за нещо като тийм билдинг и довечера ще имаме вечеря и ще видя голяма част от хората за първи път, а и буквално само една колежка и мениджърите знаят че съм бременна, та ще бъде.. интересно. Много се вълнувам, преди малко имахме среща и като ги видях всички в залата (аз се включих онлайн) и се разплаках Satisfied

Малко съм емоционална от вчера и днес, така че не е толкова смислен поста, но ми трябваше да си излея Sweat Smile

Eдит: Забравих, а си мислех за плетенето - и аз плета, на една кука и съм голям фен като хобито. Беше ми тъжно, защото първите 3 месеца не можех да плета, понеже плетенето ми "миришеше" - някои дейности по някаква причина ги асоциирах с миризми. И с първата бременност беше така - някои видеоигри миришеха. Така де, за щастие е отминало и мога щастливо да си плета бебешки неща докато си почивам Heart Е, след като свърша жилетката за гоелмия Grinning

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 10:29 от Midna

# 636
  • В твоето съзнание...
Случайно да приемаш допълнително желязо? То има този ефект за съжаление. Аз като минах от фолиева на комбинирани витамини и веднага ми се отрази... Но след няколко дни организмът се нагоди.
Аз гледам сутрин да хапвам овесени ядки, повече течности да пия... и никакви тестени храни докато си така. Ще мине, не се притеснявай. Ще помогне и ако поседиш клекнала, колкото и да е смешно... Grinning

Ирна, дано бързо ти размине и аз бях с много неприятна хрема, хич не е готино да не можеш да се наспиш. Ако имате инхалатор пробвай с него, там само с обикновения разтвор, на мен много добре ми подейства.

Смайли ти ли беше качвала плетените животинки или някой друг?

# 637
Случайно да приемаш допълнително желязо? То има този ефект за съжаление. Аз като минах от фолиева на комбинирани витамини и веднага ми се отрази... Но след няколко дни организмът се нагоди.
Аз гледам сутрин да хапвам овесени ядки, повече течности да пия... и никакви тестени храни докато си така. Ще мине, не се притеснявай. Ще помогне и ако поседиш клекнала, колкото и да е смешно... Grinning

Ирна, дано бързо ти размине и аз бях с много неприятна хрема, хич не е готино да не можеш да се наспиш. Ако имате инхалатор пробвай с него, там само с обикновения разтвор, на мен много добре ми подейства.

March23, аз бях качила зайчета и мечето Simple Smile

# 638

От днес почвам Хемферум, пия пробиотик, ям много плодове, също закусвам овесени ядки, после супа и салата Sad Страшно много течности поемам и пак нищо … И днес ако не стане, май ще трябва от аптеката да взема нещо.

# 639
Добро утро Blue Heart
Бързо оздравяване Ирна
Аз съм в Силистра при моите родители и тази сутрин в 7 без 10 се събудих от земетресението Pensive  Помислих, че съм луда, когато леглото ми започна да се клати Laughing

Аз живея в Силистра. И също се събудих дори и се стреснах, след няколко минутки и бебето започна да рита доста, явно усети притеснението ми. Бих предложила да се видим, но нали трябва да лежа.... ☹️

# 640
  • Варна
Добро утро Blue Heart
Бързо оздравяване Ирна

Аз живея в Силистра. И също се събудих дори и се стреснах, след няколко минутки и бебето започна да рита доста, явно усети притеснението ми. Бих предложила да се видим, но нали трябва да лежа.... ☹️

И аз се поуплаших първоначално, майка ми изтича да ми каже, че има да не се притесня Disappointed
С удоволствие бих се разходила с теб Gift Heart Но щом трябва почивай,  а като се родят бебоците, ще ги разхождаме заедно Heart Exl

# 641
Хей мами , много сте активни ,хихи. Вчера мина моята фетална морфология. Всичко е наред с бебкааа , и да вече сме на 100% че е момиче♡. Каза ми обаче АГто само да лежа. И пак минавам на 20 дни с утрогестан , уж всичко е точно.. питах я защо , тя каза профилактично , странна работа малко ме притесни .. вие какво мислите.

# 642
Хей мами , много сте активни ,хихи. Вчера мина моята фетална морфология. Всичко е наред с бебкааа , и да вече сме на 100% че е момиче♡. Каза ми обаче АГто само да лежа. И пак минавам на 20 дни с утрогестан , уж всичко е точно.. питах я защо , тя каза профилактично , странна работа малко ме притесни .. вие какво мислите.

Радвам се,че бебка е добре!
Ами как така без причина,аз си слагам утрогестан профилактично заради шийката по две вагинално вечер,но тя в момента е нормална дължина,3.7, просто защото имам оплаквания, а на преглед както обичайно нямаше контракции. Колко ти е шийката? Май е най-добре да го попиташ.

# 643

Ами как така без причина,аз си слагам утрогестан профилактично заради шийката по две вагинално вечер,но тя в момента е нормална дължина,3.7, просто защото имам оплаквания, а на преглед както обичайно нямаше контракции. Колко ти е шийката? Май е най-добре да го попиташ.

Не каза нищо за шийката.

# 644

Не каза нищо за шийката.

Ами не знам,ако на мен ми каже АГ така аз със сигурност ще питам. Аз всеки път все му казвам, нали не трябва да лежа. 😀 А в листа от прегледа няма ли информация за дължината й,аз даже имам снимка с измерването. Просто профилактично чак да лежиш,може да почиваш повече. Не знам и аз, наистина е странно.

Общи условия

Активация на акаунт