Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 406
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Евгения, Лефтеров, Алекса и Филип - това ще да е топ 4. Някой от тримата мъже ще спечели.

# 121
О, да! Това може да е. Грошовете. Браво!

# 122
А защо Лефтеров да е вместо Гого? Че не е спечелил не означава , че не е стигнал финала?!

# 123
Евгения, Лефтеров, Алекса и Филип - това ще да е топ 4. Някой от тримата мъже ще спечели.

Нали разбрахме ,че е Алекса.Каза се от няколко души включитлно Ковид.Това е трябва да го приемем за съжаление,и че стойностните играчи за пореден път  са прецакани от Тъпарев!

# 124
Ковид нищо не е казал за Алекса. Друг потребител каза, но неговата информация не е достоверна.

# 125
Ковид и още 2 потребители казаха,че е Алекса.

# 126
Ковид нищо не е казал за Алекса. Друг потребител каза, но неговата информация не е достоверна.

След питане и молби може би над 10 души ,той написа просто Алекса.Така,че според мен  си ни каза директно  победителя за съжаление

# 127
Последният пост на Ковид в темата, ако не го е изтрил вече, беше просто "Алекса", без да цитира никого. Това беше, когато се ядоса и каза, че ще пише чак по Коледа.
Но в моята душа още има надежда, че го написа, за да ни разбуни духовете Grinning

# 128
На спойлер снимката Зорница за съжаление е там , което означава че Валери отпада това беше и споменато отдавна в спойлер темата, а именно че Валери отпада рано!
Фермата спойлерите засега вървят супер точно!

# 129
Нищо не е казал, но е казал 😀 Можеш да го видиш в миналата тема. И да, Алекса печели, не знам какво е това мрънкане "защо бил той" и т.н .. Ми, късмет

# 130
  • Бургас
Точно, Ковид го беше написал.

# 131
Хора и на мен ми се иска победителя да е между Филип и Гого, но уви .Ще бъде този сръбски бек.От тук нататък ни остава да видим само с кого ще е на финал освен Мецана ,и как ще бъдат прецакани силните играчи .Това е.

# 132
Гуспа, Хейти Канче, Радко, Аксения...
 Ни Елена има публикации в инста на 10.06 и си мисля, че може би тя ще е след Гуспата.

# 133
Касим също не е Българско име!
Шегуваш се нали?

# 134
Хора и на мен ми се иска победителя да е между Филип и Гого но уви .Ще бъде този сръбски бек.От тук нататък ни остава да видим само с кого ще е на финал освен Мецана ,и как ще бъдат прецакани силите играчи .Това е.
Ако върви натам, директно минавам на турските сериали !!

Общи условия

Активация на акаунт