Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 440
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Аз уж чета внимателно темата, но спойлерът за ранното отпадане на Валери някак си ми е убягнал. Или тогава ми се е сторило невъзможно и съм го изтрила от паметта си. Като за човек четящ темата, бях силно шокирана от промото. Dizzy Face Аз Валери си го редях за финала с Джаферката и Алекса. Смятайте колко съм се омотала. Joy

# 151
Благодаря за темата.😊
И за пейката.😁
Ковид(чо) точно тръгна да ми харесва ...и се скри.🥺
 Не мога да разбера защо всички си мислят ,че утре някой ще отпада! Досега само са подлъгвали в промотата.Защо и сега да не е така? Знаем със сигурност ,че Зорито и Алекса не отпадат.Но пък на промото Валери се усмихваше с една ехидна усмивчица.Дали наистина отпада???
 А ОТНОСНО ГОГО ❤ аз не съм чела ,че не стига до финал...Някой беше писал ,че не печели ,ама не и че не е на финал.🤔 Същото май се отнася и за Фифо, макар и мен лично той да не ме интересува.
Моля поправете ,ако греша.
 Аз до последно кой каквото си иска да пише няма да повярвам ,че Гого не печели.Само когато черно на бяло( тъй да се каже) го видя това ,димек на финала .😁

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 09:08 от Joy 05

# 152
  • Sunshine state
Казаха, че някой ще отпадне директно на утрешната капитанска. Дано наистина да е Мамин, че на оная схемаджийка Джафа да й приседне.

# 153
Пишат масово във ФБ. На мен също ми е убягнало, че някой е написал за ранното отпадане на маминия. Евгения завъртя "стратегията" си. Тя наистина не дава да се губи от антуража й. Някой написа, че двама сини отпадат тази седмица. На елиминационните битки. И следващата седмица ги разделят. Пращат Гого да помага възхода на Джава. Да има кой да я дърпа напред, а тя да изгражда стратегии. Толкова неприятна жена.

# 154
Казаха директна елиминация и усмивката на Валери явно е подвеждаща . Бях забравила , че Зорница е на снимката от Нова и в първия момент се заблудих , че тя отпада заради кимането с глава . А за остров на отшелник , можем само да гадаем .

# 155
  • На брега на реката
Директната елиминация може да значи за поста капитан, а не като играч?!
Дали пък не губи Алекса и да го пратят при Пандата?

# 156
Тази седмица се очаква навалица на пейката. 🤪

# 157
Въобще не допускам съществуването на остров на отшелника. Валерко извади късата клечка и си тръгва днес.

# 158
  • София
По-добре, че си тръгва днес. Ако можеше и Алекса да вземе със себе си.

# 159
Чудя се само, тъй като мъжът ми работи в сградата на Нова, кога да го изпратя на шпионаж утре ..около пейката Simple Smile))
Макар че е ясно вече кой ще е там.
Алекса е пуснал една снимка с Гого какъв тандем са- сигурно ще се засекат и в обединеното племе. А сините явно се разпадат другата седмица, постовете ми се струват прощални за племето някак си.
Обаче..къде е Елица в схемата? Нямаше я на онази прословута снимка?

# 160
Онази снимка е на 7 човека от червените.. т.е. не е веднага след разпадането. А 1-2 седмици по-напред.

# 161
Валири си тръгва днес. Надявам се Цецо или Касим да го последват, като гледам снимката от Нова - само Вики е там.
Колко човека са отпаднали до сега в Игрите, за да направя сметка кога отпада Илиян... Нали беше 14-ти или 15-ти!?

# 162
Някой беше писал, че Елица е открадната от жълтите (във връзка със снимката), което на мене ми се струва много логично, защото не виждам как би била номинирана. В новото червено племе коалицията около нея става доста голяма: Елица, Мира, Зори, Алекса и Виктория срещу Генчо, Георги и Фейгин (евентуално, но много вероятно 🥰). Т.е. 5 - 3, с капитански глас: 6 - 3, при разделение на гласовете имаме класическото 3 - 3 - 3 и капитанът решава.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 13:01 от Bilyana14.

# 163
  • София
Чудя се само, тъй като мъжът ми работи в сградата на Нова, кога да го изпратя на шпионаж утре ..около пейката Simple Smile))
Макар че е ясно вече кой ще е там.
Алекса е пуснал една снимка с Гого какъв тандем са- сигурно ще се засекат и в обединеното племе. А сините явно се разпадат другата седмица, постовете ми се струват прощални за племето някак си.
Обаче..къде е Елица в схемата? Нямаше я на онази прословута снимка?
След 14:00, но тя явно Веси понеже е пушила и беше на пейката, а пък Чакалов беше на диванчето пред студиото горе.

# 164
Някой беше писал, че Елица е открадната от жълтите (във връзка със снимката), което на мене ми се струва много логично, защото не виждам как би била номинирана. В новото червено племе коалицията около нея става доста голяма: Елица, Мира, Зори, Алекса и Виктория срещу Генчо, Георги и Фейгин (евентуално, но много вероятно 🥰). Т.е. 5 - 3, с капитански глас: 6 - 3, при разделение на гласовете имаме класическото 3 - 3 - 3 и капитанът решава.

И според теб Алекса е умен, за да дели гласовете. Само гледайте тая седмица и как Вики ще си спази обещанието да не думне Мани.

Общи условия

Активация на акаунт