Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 330
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • Вестерос
Ее малко повече да попишем за фермата и да има друга тема 🙄 не е честно!

# 241
Съгласна. Тук го обърнахте на игри на волята плюс догатки кой/коя ще е на финал. Имате си теми пишете си там какво се случва в предаването. Тук се дават спойлери за кой/коя ще отпада през седмиците.

И тези който гледаме Фермата искаме да пишем също кой/коя ще отпада, но само това. За размишления какво става в епизода си има отделни теми. Тук би трябвало само да се пише това за което е направена темата.

# 242
Пишете си, бре! Кой ви е спрял? Всъщност съфорумката се оплака, че е пропуснала спойлер за Фермата заради многото постове за ИВ, т.е. на ваша страна е. Simple Smile

# 243
Лол, това не го очаквах. Значи финалистите са - Чавдар, Яни, Иван, Камелия, Валерия, Веселка. Ухаа, доста интересно, като отсега отписвам Иван и Камелия.

Аз лично отписвам и Чавдар.

Реално “боят” на финала ще е между Яни, Веселка и Валерия. Мисля, че и тримата заслужават и всякаква развръзка между тази тройка няма да е разочароваща.

# 244
И аз харесвам и тримата, имам огромна слабост към Яни - но двамата с Веси вече са печелили.
Валерия е сладко младо дете, заслужава да и се даде едно рамо. Силна, борбена, засега е точна в отношенията си с другите.

Дали да не ги запознаем задочно с Гого?!
Две добри същества... и какви хубави бебета ще имат!
Кръстници - БгМама Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 18:40 от Tahiti

# 245
Което предаване е по-интересно, то се коментира повече. За едното се знаят финалистите, за другите един финалист знаехме (Женя) и днес се оказа, че не била тя, така че е обяснимо защо пишем.

Коментарът за Иван на финал просто го няма, не сме виновни коментиращите ИВ.
А иначе мисля, че Веселка има по-малък шанс за победа и от Чавдар… няма го Сами там да ѝ пусне битките.

@Tahiti, благодаря, че нарече наборката ми Валерия млада, рядко го чувам вече 🤣❤

# 246
По-добре да не бях питала за третата жена-финалистка Grinning
Иначе сега се сетих, че за Игрите бяха обявили в началото, че има три двойки - бивша (Мирела и Лефтеров), настояща (Елица и Стунджи) и новозаформила се. Всички си решихме, че Цецо и Виктория са третата, но май ще са Фейгин и Георги. Валери и Мирела също са заедно, но поради ранното им отпадане не се събраха съвсем. Така че сигурно и Цецо си тръгва скоро.

Фейгин и Георги са си заедно към днешна дата, Неделчо ги издаде в подкаста си.

Много двойки в този сезон!
След края на формата може и други да се сформират: например Мани и Гого, Михаела и Лефтеров, Звезделина и Генчо...

# 247
А иначе мисля, че Веселка има по-малък шанс за победа и от Чавдар… няма го Сами там да ѝ пусне битките.

Айде, айде… И Сами й пуснал и Красимир също… Веселка е супер машина в битките и само много пристрастен човек може да го отрече.

# 248
От кого пада Гуспата в събота?

Повтарям си и другия въпрос - на кого е бялото кученце във Фермата?

# 249
  • Вестерос
Гуспата пада от Калин заради контузия.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 00:06 от Не се сърди, човече

# 250
За първи път се надявам спойлер да не е верен, не ми се гледа Камелия до/на финала. В началото ми беше симпатична, сега ми е доста неприятна. Дори и да е силна на арената, не ми се гледа,  кофти моме. Нещо ми изглежда доста уверена, дали не са й обещали победа?
Както и преди писах, тя вместо да продължи да си е Хамериканка, се връща в БГ и прави бизнес. Перфектно пасва с BulgariaWantsYou на опосомите.
С интерес ще наблюдавам дали продукцията ще я подбутне пак. Писмото от Ангел беше голям резил, сега очаквам да я покажат като жертва , я сълзливи разкази за развода, я нещо друго. Жертва, но борбена 😁  явно е имала време и пари за силикон , и джуки,  и татуси измежду тормоза, та не знам дали ще мине номера.

# 251
  • Sunshine state
Пф, Камелия на финал.. 🙄😒

# 252
Дано Иван спечели

# 253
  • Вестерос
Спойлерът е верен, за съжаление

# 254
Спойлерът е верен, за съжаление

За контузията на Гого ли? А дали напуска играта ?Sad

Общи условия