Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 348
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Моля кажете ми тройката Иван, Калин и Евгени от кой мъже падат тия , че не мога да ги трая🤬🤬
Е нали току що писаха,че Иван е финалист
Сега се записах в страницата ,защото не искам да знам за напред , но просото новите не се търпят и затова питам. Извинявай, но последните страници не видях че Иван ще е на  финал. Сега разбрах че финала няма да е с 2 мъже и 2 жени.

# 226
  • Вестерос
E не ѝ пишете името истинското де. Не е коректно в случая!

Да, да! Благодаря Tiffany! Хайде издавам ви за фермата: 3 жени, 3 мъже на финал! Не 2 на 2, както досега.
И аз имах такъв спойлер 😁 ама реших, че не е коректен, тъй като информацията беше за Яни, Чавдар, Валерия и Камелия 😁

Божее, Иван 🤦 няма шанс със зрителите

# 227
Щом са видели Касим при пейката, явно на утрешната битка ще паднат сините, за да е номиниран той.

# 228
E не ѝ пишете името истинското де. Не е коректно в случая!

Да, да! Благодаря Tiffany! Хайде издавам ви за фермата: 3 жени, 3 мъже на финал! Не 2 на 2, както досега.
И аз имах такъв спойлер 😁 ама реших, че не е коректен, тъй като информацията беше за Яни, Чавдар, Валерия и Камелия 😁

Божее, Иван 🤦 няма шанс със зрителите

То, който и да е от новите няма шанс с зрителския вот , а той е много важен. Явно като влизат не преценяват че и зрителския вот важи. Примера е миналата година хора като Кирил и Мартина  какъв вот им даде зрителя.

# 229
Моля кажете ми тройката Иван, Калин и Евгени от кой мъже падат тия , че не мога да ги трая🤬🤬
Къде е този пост, май е изтрит? Кой е шестият финалист, т.е. другата жена?

# 230
Къде е този пост, май е изтрит? Кой е шестият финалист, т.е. другата жена?
Веселка

# 231
Лол, това не го очаквах. Значи финалистите са - Чавдар, Яни, Иван, Камелия, Валерия, Веселка. Ухаа, доста интересно, като отсега отписвам Иван и Камелия.

# 232
  • Вестерос
Ауу не 🤣🤣

Значи не са три на три нови, стари. Ами само ще кажа дано да е Валерия или Яни

# 233
За Фермата -Иван ,Яни ,Чавдар ,Веселка ,Камелия и Валерия .Така май че е .

# 234
По-добре да не бях питала за третата жена-финалистка Grinning
Иначе сега се сетих, че за Игрите бяха обявили в началото, че има три двойки - бивша (Мирела и Лефтеров), настояща (Елица и Стунджи) и новозаформила се. Всички си решихме, че Цецо и Виктория са третата, но май ще са Фейгин и Георги. Валери и Мирела също са заедно, но поради ранното им отпадане не се събраха съвсем. Така че сигурно и Цецо си тръгва скоро.

Фейгин и Георги са си заедно към днешна дата, Неделчо ги издаде в подкаста си.

# 235
Елица и Стунджи😂😂😂😂Много е добро

# 236
А, и още нещо - днес като Иван дойде с телевизор, на него пишеше датата 30/05. Ако Елена наистина е качила снимка на 10.06, то най-вероятно тя ще отпадне много скоро ? Може би тази седмица е Гуспата, а следващата е Елена, вместо хепитУ както имаме като инфо, и чак след Елена са хепитУ, Радо и Аксения.

# 237
Аз ще викам за Валерия. Искам пак жена да е победител. Grinning

# 238
След снощната битка не виждам защо Алекса да не може да спечели играта честно и почтено. Винаги има и доза късмет - като при Валери, който водеше доста преди пъзела - бях си помислила вече, че спойлерът не е верен. Жалко за Гого и Фифо, но такава е играта.

За Алекса - комплексен играч е, борбен и не се поддаде - не прецака племето си заради дундурканата от продукцията сълзлива лИбовна история.

Аман от лИбовно реване в това предаване! Сега и още една подхвана заради Валерката.

Нека бъдем справедливи - преди появяването на Алекса сините бяха 3 седмици на реката и аутсайдери. Сега са с 2-ма човека повече от другите 2 племена. Умряхме си от смях когато, не помня кой от жълтите или червените каза, че сините били най-силни - имали 5-ма мъже. Simple Smile Като знаем вече, че точно те се разпадат...

Да, монолозите му и самоизтъкването ни идват в повече и на нас.

PS: Тотално се омагьосах с тези спойлери. Няма ли да е по-добре да се разделят спойлерите на ИВ и Фермата, че онзи за Иван от Фермата съм го изтървала някъде между многото за ИВ.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 20:17 от Tahiti

# 239
Модераторите не биха позволили съществуването на две подобни теми.
Изглежда тази седмица няма да има двойни елиминации в ИВ и само Каско ще си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт