Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 394
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Колкото и да плюят Виктория, аз я харесвам и се радвам, че е на финал 🤷🏽‍♀️ ( дано е сигурно )

# 211
За Алекса знаем,и то все едно печели Елица за която повечето се молехме да не е.Колкото до Виктория нямам обяснение и там.За мен  най слабата физически жена  като цяло .Абе нагласена работа.Това ще се окаже сезона с най нагласените финалисти и победител.А само като се замисля колко силни играчи този сезон ме хваща яд още повече ,че този сръбски бабаит печели.

# 212
В крайна сметка дразнещият сърбин е победител. Всеки следващ сезон е все по-абсурден и по-нагласен. Некадърността на продуцентите край няма.

# 213
Тая джофра в топ 10 .То се знаеше, ама и тя ще има да вирне носа съвсем 😃И Вики, която е доста слаб участник да стигне финала.Всъщност няма какво да се чудя като видим кой е продуцент на формата

# 214
  • Sunshine state
Честно казано аз се радвам, че Алекса печели след като няма да са Гого и Филип със сигурност. Важното е никой от коалицията на Джафи да не е. На тоя принцип съм. Simple Smile

# 215
  • Вестерос
E не ѝ пишете името истинското де. Не е коректно в случая!

# 216
Може би някой ден ще видим най-силният и комплексен състезател да спечели в ИВ. Някой ден, в далечното бъдеще...

# 217
Потвърждавам ви, че Алекса е на финал и печели , а жената, която е на финал не е Джаферович, а Вики.
Джаферович отпада 6та или 7ма
А за твоето предаванце някое спойлерче Smile ? (например дали наистина скоро отпада хепитУ, че положението е зле хаха)

Скоро, скоро колко да е скоро Simple Smile Ако си гледал моето участие знаеш, че за мен дори и да изям всичко най-гадно loyalty first, човек по човек мога да кажа кой отпада, но няма да го направя, също финалът ще е изненада, не е обичаен, за да не звуча като казвам нещо, ама нищо, няма да я гледаме дълго, 2-3 седмици Simple Smile

Радика 6та,7ма в топ 10 имам предвид, но нямам пълна информация, мога да науча, но понеже съм влюбена в този сезон, ми се иска да не разбирам всичко, някой ми говори, аз съм: “Моля те, спри”

Финалът обаче е сигурен 100%
Ох, благодаря ти, напълно достатъчно ми е това. Щом са 2-3 седмици, ще се издържат. Благодаря ти отново Simple Smile !

# 218

Да, да! Благодаря Tiffany! Хайде издавам ви за фермата: 3 жени, 3 мъже на финал! Не 2 на 2, както досега.

# 219

Да, да! Благодаря Tiffany! Хайде издавам ви за фермата: 3 жени, 3 мъже на финал! Не 2 на 2, както досега.
LinaLo , а Фифо докъде е … уф, постоянно ме тормози това дете, направо ме изяде Sad

# 220

Гого до кой етап стига в играта и от кого отпада, че сън не ме хваща вече... За ИВ става на въпрос.

# 221

Ха, това е ново 20, както и това за Виктория.
Може би хората, които ни казаха, че Жени е на финал просто са чули "неприятна жена е на финал" и са се сетили за Женя, но са забравили другата Grinning
Можеш ли да ни издадеш и другите финалисти в ИВ, че ги нищим и сме до никъде...

П.П. И все пак до последно ще се надявам и Алекса, и Виктория/Жени да са фейк инфо. Heart

# 222

Четирима са ясни от доста време. А останалите двама кои са?

# 223
Моля кажете ми тройката Иван, Калин и Евгени от кой мъже падат тия , че не мога да ги трая🤬🤬

# 224
Моля кажете ми тройката Иван, Калин и Евгени от кой мъже падат тия , че не мога да ги трая🤬🤬
Е нали току що писаха,че Иван е финалист

Общи условия

Активация на акаунт