Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 402
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
За никой няма да е изненада, но Касим е бил днес пред студиото на Нова Simple Smile)
Ми крайно време беше

# 196
За никой няма да е изненада, но Касим е бил днес пред студиото на Нова Simple Smile)
Само той ли?

Само него е видял, да Simple Smile Но не знам дали няма да изскочи още някой, ако са го викали в друг ден или друго студио.

# 197
Нали като напусне предния ден един състезател,веднага на другия ден го дават при Гала,т.е.вече е било заснето гостуването му.А сега утре дали ще дадат Валери,не са ли го снимали вече за студиото? От пейката не казват,че са видели днес Валери Hushed

Ама не знаете ли, че На кафе е на живо....

# 198
Валери беше днес при Гала.

# 199
"На кафе" като цяло е наживо, но понякога дават и интервюта и репортажи, които могат да се запишат предварително. Предлагам да примъкнем 2-3 пейки и да се центрираме пред Нова телевизия.

# 200
  • На морето!
На кафе е на живо, но правят репетиции, инструкции и пр. един ден по-рано. Чакаме Цецо да видим.

# 201
Била съм в предаването, нищо не правят. Обади ми се една редакторка, каза ми да й разкажа неща за себе си, за да подготвят въпросите.

# 202
А събуди се, или както там се казваше, през уикенда, на живо ли е? Понеже и там ги канят, та може за там да ги викат по-рано. Но на живо или не е факт, че пейката е много точен спойлер Grinning

# 203
  • София
Да, само че съм болна днес. Разчитах на мъжа на съфорумката ни 😀. Студиото на Гала е в Нови Хан. Скоро в новата сграда на Нова като сме всички на куп ще е още по-удобно за наблюдение 😀

# 204
Потвърждавам ви, че Алекса е на финал и печели , а жената, която е на финал не е Джаферович, а Вики.
Джаферович отпада 6та или 7ма

# 205
Ново 20 😃 Впрочем аз за Виктория отдавна си мисля, че ще стигне доста напред, не знам защо. Сякаш е от главните персонажи.

# 206
Потвърждавам ви, че Алекса е на финал и печели , а жената, която е на финал не е Джаферович, а Вики.
А за твоето предаванце някое спойлерче Smile ? (например дали наистина скоро отпада хепитУ, че положението е зле хаха)

# 207
  • До сърцето...
Честно да ви кажа, не приемам спойлера, че Алекса печели, но пък че Джафката не стига да финал ми е утешение. Избирам да повярвам, защото тази версия ми допада Sunglasses

Шестия и седмия участник вече отпаднаха (Чакалов и Валери), без да броим тези от обиталището.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 18:55 от Радика

# 208

Финалът от двама ли е само? И до къде са стигнали Гого и Фифо?

# 209
А за твоето предаванце някое спойлерче Smile ? (например дали наистина скоро отпада хепитУ, че положението е зле хаха)

Скоро, скоро колко да е скоро Simple Smile Ако си гледал моето участие знаеш, че за мен дори и да изям всичко най-гадно loyalty first, човек по човек мога да кажа кой отпада, но няма да го направя, също финалът ще е изненада, не е обичаен, за да не звуча като казвам нещо, ама нищо, няма да я гледаме дълго, 2-3 седмици Simple Smile

Радика 6та,7ма в топ 10 имам предвид, но нямам пълна информация, мога да науча, но понеже съм влюбена в този сезон, ми се иска да не разбирам всичко, някой ми говори, аз съм: “Моля те, спри”

Финалът обаче е сигурен 100%

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 19:08 от LinaLo

Общи условия

Активация на акаунт