Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 436
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Гого затова ли си дойде ,щото скоро ще отпада и ще е при Гала Kissing Heart

# 181
Гого затова ли си дойде ,щото скоро ще отпада и ще е при Гала Kissing Heart
Няма да се изненадам, наистина може би имаш право...
Някой да ме поправи, но май така надушихме, че Йоана от Сървайвър напуска скоро - в момент, в който това изглеждаше невъзможно.
То с тия директни елиминации и игри с топчета, накрая няма да е чудо на финал да са Касим, Цецо, Звезделина и Илиян.

# 182
Гого се прибра за постоянно в Бг. В ИГ профилът му в сторита, неговите колеги се сбогуваха с него, а фитнес-залата го е наградила за прекрасната работа там.
И няма да спечели той ИВ, надявам се поне до финал да стигне.

Вярвам на Ковид за всичко, което е казал за ИВ. 100% от 100%. Сега ако каже Гого до къде стига в Игрите и от кого отпада, ще е супер.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 23:48 от Не се сърди, човече

# 183
Преди няколко дни имаше лайф, в който една реплика на Фифо ме наведе на мисълта, че се е изправил на битка срещу Гого. И нищо чудно да стане така, ако Гого отива при Безстрашните. Той е един от малкото играчи, които могат да отстранят Филип и Жени като нищо ще се възползва.
Относно победителят дали е Жени или Алекса, не знам но тя почти не се събира с останалите участници и не коментира епизодите. Изключение беше събирането им за рождения й ден, но изглежда близка единствено с Мирела. По-мразен участник от нея не е имало, ограничила си е коментарите в инстаграм. Ако беше победител все ми се струва, че щеше и тя често да качва сторита или да отговаря на въпроси, за да си оправи малко репутацията. Но това са просто разсъждения...

# 184
  • На морето!
Възможно ли е наистина да отпаднат Касим (елиминации) и Цецо (контузия)? Тази седмица да имаме 3ма отпаднали?

# 185
В предните сезони в 8та седмица се разпадаше едното племе.Но играчите бяха общо 16 в играта.Този сезон в момента сме 7ма седмица и има 20 човека в играта.Това според мен значи ,че или ще ги слеят в 9та седмица и дотогава ще има двойни елиминации или ще ги слеят с повече хора в племе например с по 9 човека . От спойлерите досега се знае ,че Касим и Цецо излизат от играта преди това.Това според мен е ,че тази седмица им е последна.От снимката знаем също ,че и Звезда не е в играта.Знае се също че Михаела излиза рано.А някъде около това и Илиян.Само Елица е въпросителна ,защото и нея я нямаше на снимката.Сигурно и тя е след тях. Тъй де горе долу това ще са следващите отпаднали уж.Но това са си само мои размисли и страсти.😁

# 186
Всичко е така, но сезонът е в шеста седмица (4 пред септември и две през октомври), тъй че очаквам до края на седмицата да отпаднат още двама, другата също (Касим, Цецо, Звезда и Михаела).

# 187
Само че ако сега отпаднат Цецо и Касим, всички отбори ще имат по 6 човека. Няма логика да отпадат още играчи преди сливането, тъй като се разпада именно синият отбор и това е сигурно.

# 188
Снимката може и да е след като вече са отпаднали някакви играчи, не е казано, че е веднага след обединението. Може Звезди да е била в племето и да си е тръгнала първа.

# 189
Според мен монтажистите са си свършили тази седмица много добре работата. Коментираше се че Цецо и Касим излизат много близко един след друг и след промото в което виждаме, че Цецо пада от доста високо на кръст, за мен няма да е изненада да бъде изкаран от играта, поради контузия и виждаме, че на Касим се обръща внимание тази седмица, че има недоволство срещу него и колко е безполезен, което ще доведе до номинацията му и директната му елиминация.Ако не като нищо Цецо и Касим е възможно да са отпаднали от Филип примерно и Михаела при елиминации в двете фази.

# 190
За никой няма да е изненада, но Касим е бил днес пред студиото на Нова Simple Smile)

# 191
  • Буркина Фасо
За никой няма да е изненада, но Касим е бил днес пред студиото на Нова Simple Smile)
на пейката ли е седял ? Smiley

# 192
Той Каско много се задържа дори.Нареди 3 пъзела с помощ ,подноси  си фешън дрехите в Резиденцията,Алекса му се накара и айдее кой откъде е.

# 193
  • София
А третият сигурно ли е, че е Цецо?
Веднъж вече имаше в едно промо, че му викат лекар на терен, но нищо му нямаше, така че може и сега да е така, ако само от това се съди, че излиза сега от игрите.

# 194
Само той ли?

Общи условия

Активация на акаунт