Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 361
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • Sunshine state
Момичета, и аз съм с вас. Поне веднъж един сеястен участник да я вземе тая награда за разнообразие.. 😭😆

# 331
Особено Неделчо, който иска да участва в предполагаем All Stars сезон, няма да тръгне да оспорва гениалните продуцентски решения. Така ми се струва.
А ти очакваш да спойлне ли...Тогава ще види ал старс през крив макарон. Всеки приключил по нормален начин взаимоотношения с игрите не би спойлнал и би си коментирал уж като незнаещ.
В интерес на истината и моите фаворити са Гого и Фифо. Даже за Фифо бях ви казал,че ми е любимец още преди да започне излъчването,като ви пуснах имената на участниците. Но уви победител е сърбина, който и на мен не ми допада много, но играта е такава, че не винаги най-добрият и харесван печели. В спорта е същото Wink

# 332
Особено Неделчо, който иска да участва в предполагаем All Stars сезон, няма да тръгне да оспорва гениалните продуцентски решения. Така ми се струва.
А ти очакваш да спойлне ли...Тогава ще види ал старс през крив макарон. Всеки приключил по нормален начин взаимоотношения с игрите не би спойлнал и би си коментирал уж като незнаещ.
В интерес на истината и моите фаворити са Гого и Фифо. Даже за Фифо бях ви казал,че ми е любимец още преди да започне излъчването,като ви пуснах имената на участниците. Но уви победител е сърбина, който и на мен не ми допада много, но играта е такава, че не винаги най-добрият и харесван печели. В спорта е същото Wink

И след тези думи,все повече стискам палци Фифо и Гого да не стигат финалите, и да си причиняват всички тези нагласени игри и да падат незаслужено то смешници като Сърбина и Мецана.

# 333
Но пък спойлера или вметката на Ковид, води към нещо положително за Гого.

# 334
Еми ок. Алекса ще е. Още по-смотан победител и от предходните. Веднъж не дадоха наградата на най-добрия, ей! Язък за Гого и Филип - с една нормална продукция финалът ще е между тези двамата. Кот такоа!

# 335
Спойлер.
Гената побеждава!
Касим и Звезди си тръгват.

# 336
Знаем,знаем.

# 337
Спойлер.
Гената побеждава!
То не е нужно от спойлер в случая

# 338
Спойлер.
Гената побеждава!
Не може да бъде 🤪

# 339
За тази битка спойлер ни не трябва Joy

# 340
Ковид, не ме стряскай с тая снимка Joy

# 341
Очаквах Цецо да отпадне да му се не знае.

# 342
Но уви победител е сърбина, който и на мен не ми допада много, но играта е такава, че не винаги най-добрият и харесван печели. В спорта е същото Wink

Не знам дали си сериозен или не, защото на няколко пъти писа, че няма да пишеш повече неща до декември, беше писал освен това, че ще пуснеш ей така грешна информация да гледаш как се карат хора. Иначе благодаря за инфото към момента.

# 343
Неделчо не знае как се развиват нещата, той мрази спойлери. Туджаров знае, но добре се прикрива.
Аз ще си пожелая инфо какво става с Елица, че вече се изприщвам от нея…

# 344
Хаха, в Уикипедия пак някой е избързал и написал кой отпада днес 😅

Общи условия

Активация на акаунт