Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 351
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Ковидчо хубаво изтипосал снимката на Алекса, но си мисля - ако Алекса наистина е победител, нямаше ли някои бивши участници (Андрей, Неделчо, Туджаров), които със сигурност са научили кой печели, да се въздържат от хейт по Алекса? Андрей си го подиграва, Неделчо май също се е изказвал против него и не му е фаворит. Особено Неделчо, който иска да участва в предполагаем All Stars сезон, няма да тръгне да оспорва гениалните продуцентски решения. Така ми се струва.

# 316
Неделчо и Туджаров казаха, че не искат да знаят как се развиват нещата в ИВ 4.

# 317
Някой знае ли кога/дали отпада Аксения? Че нейното тъжно лице започна да ми наподобява на това на Теди от предния сезон. Благодаря предварително, ако някой отговори! 🤗

# 318

Спойлера е от 8 септември в тема 2 : Илиян отпада 14ти от общо 30 участника.
А Валери кой по ред отпадна от 30 те?
Да се ориентирам да къде са стигнали.
Валери отпадна 10ти.

# 319
  • София
Някой знае ли кога/дали отпада Аксения? Че нейното тъжно лице започна да ми наподобява на това на Теди от предния сезон. Благодаря предварително, ако някой отговори! 🤗

Още поне 3 седмици ще я гледаме, предстои други три дами ще отпаднат. 🙂

# 320
За мое съжаление Мирела и Елена. Sad

# 321
Гого не е на снимката с червените. Обаче продължава да контактува с Алекса, Виктория, Цецо - по какви причини - не знам, но - факт. В "жълтите" лайфове не участва. Започвам да мисля, че действително някаква травма може да го отстрани от играта, преди разделението. Носят се разни слухове за травми. Дано да греша.

# 322
  • Вестерос
Отпада да, но не знам кога. Със сигурност не в следващите три седмици.

# 323
  • София
Днес го видях Валери като излизаше от студиото. Наистина симпатичен и много възпитан. Аз защо си мислех, че е по-висок. Друг не съм засичала.

# 324
Искам си Гого победител аз!
Не искам да вярвам на никакви спойлери!
Просто за мен, в моя свят с моите възприятия има двама на финал - Гого и Филип и накрая Гого побеждава!
За пръв път някой участник от реалити ми ляга така на сърце.
И за Юлиян не исках да повярвам, че не печели, но той не беше така добър в социалната игра.
А Гого е добър във всичко!
Няма как да не е победител просто... В моите представи за света...

# 325
  • София
Ако не е Гого поне да е Фифо.
И изобщо да е българин. Ще склоня и на Лефтеров

# 326
И аз така

# 327
  • Вестерос
Не знам защо не вярвате 😁😁

# 328
Абе Гого да е!
Веднъж се явява такъв участник - печели симпатии и на зрители и на другите участници от всички отбори, адски добър е и в игрите.
Ами да спечели и наградата бе ма*ка му стара...
Тифани, щот пък аз съм зодия Рак и си вярвам ей така в справедливостта Relieved
Той и Левски е бил зодия Рак, та и той така е вярвал!

# 329
Лефтеров не изпъква като Гого и Фифо, но и не се справя зле с игрите. На мен ми е много симпатичен - ненатрапчив и възпитан, най-приятен ми е като външност. Бих се радвала да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт