Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 335
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
спойлер-Документи, прегледи или мнения/коментари, които разкриват края или някаква ключова изненада/обрат в събитията на дадено нещо.

# 301
То мисля не остана какво да се коментира за ИВ - поредният победител, който не е най-силният играч през сезона, нито любимец на публиката, но нищо учудващо. Почти се изясни и реда на отпадане. Аз лично чакам да видя как и кой точно ще елиминира Фифо и Гого, като за първия имам подозрения за Джаферович. Но да има и малко интрига останала. Пренасям си се в другата тема, на всички фенове на ИВ и Фермата - приятно гледане и коментиране!

# 302
Мани снощи в лайфа каза, че се прибира днес. Да не би да са я номинирали и да отпада? 🧐🤔

# 303
Мани снощи в лайфа каза, че се прибира днес. Да не би да са я номинирали и да отпада? 🧐🤔

Не, ще ходят на дискотека с другите отново. Grinning

# 304
Току що препрочетох старите спойлери...Там пише ,че Илиян отпада 14ти. Тъй де ,следващата седмица и това значи,че не става жълт.🤔🤔🤔
 Може би червените печелят.Първо взимат Алекса ( заради Елица ) ,а естествено жълтите веднага грабват Гого.Така се разпределят Мани и Гого при жълти, а останалите при червени.( както е на снимката)
   И още един странен спойлер ,който изглеждаше нереален до преди снимката. Елица отпада от Ралица в капитанска!!?🤔
    И накрая синтез от спойлери за топ 10 : Алекса,Вики (обявени уж за финал),Гената (отпадал от Джаф преди финала),Джаф (6 или 7 в топ 10),Георги ( от предишен спойлер,приятелка на брат му)и може би Гого ,Фейгин и Ралица( от слухове).Търсят се още двама ??? 😁
И аз така го смятах за Илиян, но може да се има предвид 14-ти, без да се броят правилно резервите. Не ми се търси поста, но не пишеше ли в него - 14 от 28... а те бяха 30. Така че май си стига обединението, а и е много близък с Мирела.
Лефтеров със сигурност беше на финален етап, тук съфорумка беше попаднала на лайв в Тикток и беше чула името Лефтеров, затова и толкова рано ни се изясни като участник. Не помня точната дата, но да е било в последните дни на юли най-рано. Така че може направо да си го броим в 10-ката.

Ковид си е сложил снимка на аватар и май ни казва нещо с нея Simple Smile

# 305
Сръбска мутра победител.Идеално пасва на Тупарев.Лика прилика,като два стръка иглика

# 306
  • На морето!
Значи довечера Цецо и Каската си отиват. Имаме ли потвърждение от пейката?

# 307
  • Euskal Herria
Само за Касим беше писано, че е забелязан пред Нова.

# 308
Току що препрочетох старите спойлери...Там пише ,че Илиян отпада 14ти. Тъй де ,следващата седмица и това значи,че не става жълт.🤔🤔🤔
 Може би червените печелят.Първо взимат Алекса ( заради Елица ) ,а естествено жълтите веднага грабват Гого.Така се разпределят Мани и Гого при жълти, а останалите при червени.( както е на снимката)
   И още един странен спойлер ,който изглеждаше нереален до преди снимката. Елица отпада от Ралица в капитанска!!?🤔
    И накрая синтез от спойлери за топ 10 : Алекса,Вики (обявени уж за финал),Гената (отпадал от Джаф преди финала),Джаф (6 или 7 в топ 10),Георги ( от предишен спойлер,приятелка на брат му)и може би Гого ,Фейгин и Ралица( от слухове).Търсят се още двама ??? 😁
И аз така го смятах за Илиян, но може да се има предвид 14-ти, без да се броят правилно резервите. Не ми се търси поста, но не пишеше ли в него - 14 от 28... а те бяха 30. Така че май си стига обединението, а и е много близък с Мирела.
Лефтеров със сигурност беше на финален етап, тук съфорумка беше попаднала на лайв в Тикток и беше чула името Лефтеров, затова и толкова рано ни се изясни като участник. Не помня точната дата, но да е било в последните дни на юли най-рано. Така че може направо да си го броим в 10-ката.

Ковид си е сложил снимка на аватар и май ни казва нещо с нея Simple Smile
Спойлера е от 8 септември в тема 2 : Илиян отпада 14ти от общо 30 участника.

# 309
Доколкото разбрах не е на 100 процента, че Касим и Звезди отпадат днес.

А Илиян стига до 2 етап при смесване на племената като отпада 14-ти от 30 участника тоест отпада още същата или следващата седмица след това.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 17:33 от Иван Иванов 726290

# 310
Доколкото разбрах не е на 100 процента, че Касим и Звезди отпадат днес.

А Илиян стига до 2 етап при смесване на племената като отпада 14-ти от 30 участника тоест отпада още същата или следващата седмица след това.

А дано, че едвам го дишам. Най - противният ми образ.

# 311
  • Варна
Значи довечера Цецо и Каската си отиват. Имаме ли потвърждение от пейката?

Силно се надявам това да е вярно.

# 312

А Валери кой по ред отпадна от 30 те?
Да се ориентирам да къде са стигнали.

# 313
Написа се че Касим е видян на пейката. За друг пейката мълчи

# 314

А Валери кой по ред отпадна от 30 те?
Да се ориентирам да къде са стигнали.
Валери е 10 отпаднал.

Общи условия

Активация на акаунт