Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 307
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Фермата - Мирела отстранена от Акси

ИВ - Михаела, Цецо
Фифо сигурно пак е на номинации Simple Smile
Той е с доживотен абонамент там. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами да си ползва грошовете … за къде ги пази Simple Smile
Е, нали трябва Ралица да повдигне въпроса. Не всеки път прави оферти тя.

# 526
Аз да питам някой дали знае Мирослава до къде стига? Знаем че ще е там, след разпадането на сините.. ама после? Simple Smile

# 527
Четох доста назад темата и как Джаферович е сигурен финалист, обаче с тази контузия започвам да се чудя истина ли е?
Аз го написах това за Джаф, че е финалист преди един месец.
От сигурен източник разбрах, че Генчо отпада преди финала от нея и всичко което знаех тогава, една жена и трима мъже на финала и ....... Както и да го мислих, нямаше друг вариант но сега Виктория може да побеждава в някоя битка преди финала и Джаферович да отпада. Не искам повече да го мисля, предпочитам да видя какво ще се случи така или иначе не остана много.

П.П. Аз казах ли ви за Джаф че нищо и няма? Само гледайте как се драматизира за да е по-интересно, нямаше да се очюдя ако се бяха появили два-три кораба и един хеликоптер, също така можеше да платят и на авиацията да минат отгоре със изтребителите. За една драскотина вижте как са и превързали ръката, ако беше счупена нямаше така да е превързана. Смях от всякъде, тази жена не се ли е порязвала никога, и представяте ли си ако се пореже какво нещо ще е?

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 22:39 от Анди!

# 528
За първи път коментирам нещо. С интерес следя темите за спойлерите и другата за ИВ.
Като спойлер според мен може да се вземе предвид, че и Илиян, и Мани се показаха облечени в жълтото екипче, уж за майтапа. Това си беше според мен чист спойлер, че и двамата ще бъдат жълти. Понеже имаше писано за Илиян, че не се знае дали ще влезе, или ще отпадне преди сливането.
А въпроса за Фифо до къде стига, дали успява да е сред финалистите, мен също ме човърка?! 😆
Много яки темиииии 🤗🤗🤗

# 529
И аз коментирам за първи път. За съжаление ако утре отпада някой, то това би трябвало да е моят фаворит Филип.  На снимката-спойлер са Мира и Алекса.
Ето така се прецаква човек с потенциал- да реди тухлички...

# 530
Утре няма да отпада никой.

# 531
  • До сърцето...
... ако утре отпада някой, то това би трябвало да е моят фаворит Филип.  На снимката-спойлер са Мира и Алекса.
Филип е от другото племе (с жълт екип), снимката-спойлер е за племето с червен екип (Непобедими).

# 532
Няма да отпадне Филип, той е на финал. Другите двама са Гого и Алекса.

# 533
Ковид може ли да сподели докъде стига Филип? Ако знае, разбира се.
Имаше информация, че Евгения стига финалите с трима мъже. После пък била Вики, не Евгения. Сега пък Елица - с Алекса (очевидно победител в този сезон), Гого и Филип. Последно?

# 534
Кой печели капитанската утре в Игри на волята? Аз дори с известните спойлери не мога да го наглася.

Иначе утре няма да отпада никой, спокойно. Знаем кои си тръгват тази седмица и никой от тях не е капитан.

# 535
Утре дали няма да пленяват капитан? Единствения шанс да разформират сините е, ако утре червените с Мира вземат Алексата. От там като загубят и Цецо, другата седмица ще са чисто психически сринати.

# 536
Във фейса чета, че приятел на Гого издал финалистите: Гого, Филип, Елица и Алекса. Едва ли е вярно, но да помечтаем поне.

Ако е вярно би бил паметен финал.
А продукцията биха счупили всички класации по гледаемост.
Махаме настрани кого харесваме или не.
И четиримата са топ играчи.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 00:07 от Tahiti

# 537
Леле, не им върви на Иван и Андрей този сезон. Гафове, изгонени, “уж контузени” многострадалници. Най-слабия сезон до сега.
Не гледам ИВ, но от темата тук поназнайвам това онова, и ми е интересно да ви питам как така Тупарев определя победителя? В смисъл, няма ли много тежки битки, от които зависи съдбата на участниците? И някакво гласуване в отбора, примерно. Как успяват да  манипулират нещата до такава степен, че у зрителя остава чувство, поне от прочетеното тук, че е несправедливо предаването.
И още един въпрос, ако може - Джаферович защо е токова нехаресвана? Явно е успяла да си покаже истинското лице, щом събира толкова негативи.

# 538
Манипулацията е изключително лесна с подбиране на игра, която да е в ущърб на някой от участниците. Или просто като дадат грешен пъзел, който няма как да бъде нареден

# 539
Утре дали няма да пленяват капитан? Единствения шанс да разформират сините е, ако утре червените с Мира вземат Алексата. От там като загубят и Цецо, другата седмица ще са чисто психически сринати.

Много пъти се писа, а и предни сезони беше така, че не разформироват най-малобройното племе, а племето, което загуби игра за територия в определена седмица.

Общи условия

Активация на акаунт