Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 297
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Не мисля, че тази седмица ще има кражба на капитан. Според мене ще го запазят за по-късен етап, когато племената са дебалансирани откъм брой хора.
В същото време нали имаше спойлер, че Елица отпада от Ралица на капитанска битка. В такъв случай това брадве няма да има никакво отношение за липсата на Елица при червените (ако става въпрос за номинации).
В същото време ми е чудно как сините, които са много силни в момента, губят битката за територия и се разпадат. Но това не е невъзможно. Помните едно от най-силните червени племена - на Ловците, как се разпадна.
Според мене тази седмица отпадат Цецо и Михаела. Скоро след това Мани и Илиян.

# 556
Знам, че отпада загубилото племе- в този им състав на сините каква игра трябва да е, за да загубят и от жълти и от червени и да са на последно място? На редене на стотинки ли, както в една игра почти победи Анка в преден сезон Grinning
И жълти и червени са с по двама мъже, а в жълти Джафа е контузена- ако не изместят някой син мъж предварително, най-вероятно Алексата дето ги вдигна, как ще загубят не виждам?
Утре дали няма да пленяват капитан? Единствения шанс да разформират сините е, ако утре червените с Мира вземат Алексата. От там като загубят и Цецо, другата седмица ще са чисто психически сринати.

Много пъти се писа, а и предни сезони беше така, че не разформироват най-малобройното племе, а племето, което загуби игра за територия в определена седмица.

# 557
Сигурно аз нещо не разбирам, но за ИВ се пишат основно спекулации, а не спойлери. Спекулациите можете да си ги пишете в редовната тема, или не? Такова писане в тази тема до сега не съм виждала. Много е трудно за хората, които не следят ИВ.

# 558
Някои спекулации няма как да ги пишем, предвид че са на база спойлери и там не е приятно за хората, които не знаят  кои ще станат червени, кои се разпадат и тем подобни. Тъпо е, че темата е една за няколко предавания, но това е положението Sad(

# 559
На онази снимка забелязали ли сте, че са 7 човека? Единият или не е в кадър, или не е веднага след обединението. Какво толкова я търсите Елица..

# 560
Знам, че отпада загубилото племе- в този им състав на сините каква игра трябва да е, за да загубят и от жълти и от червени и да са на последно място? На редене на стотинки ли, както в една игра почти победи Анка в преден сезон Grinning
И жълти и червени са с по двама мъже, а в жълти Джафа е контузена- ако не изместят някой син мъж предварително, най-вероятно Алексата дето ги вдигна, как ще загубят не виждам?
Утре дали няма да пленяват капитан? Единствения шанс да разформират сините е, ако утре червените с Мира вземат Алексата. От там като загубят и Цецо, другата седмица ще са чисто психически сринати.

Много пъти се писа, а и предни сезони беше така, че не разформироват най-малобройното племе, а племето, което загуби игра за територия в определена седмица.
 Сините спокойно могат да загубят и от червени и от жълти в една битка с плуване.😁

# 561
Ловците загубиха на редене на кубчета. Wink

# 562
Еми то и за Фермата се пишат спекулации и предположения.
От кого отпада Радо. Ама от Яни, пък не е от Яни.Пък Камелия, пък финалисти. Което е абсолютно същото
Обаче щом се напишат няколко писта за ИВ и се започва-ама защо, ама това не е за темата.
Не прочетох обаче никой от гледащи те ИВ да прави забележка. В крайна сметка темата е за спойлери и предположенията въз основа на тях и няма как да се пишат в основните теми. Така че дайте да не заяждам, а всеки да пише каквото мисли и каквото прецени.
P. S. Гледам и двата формата.

# 563
По тази логика и ако съдим по снимката-спойлер, Мира печели капитанската битка и взема Алекса с нея в племето.
Има логика. Хем ще подсили племето, хем ще събере двата влюбени гълъба, нещо, което още от началото иска. Така томахавката ще остане за някой друг по-нататък.

По-логично според мен е ако Алекса спечели и вземе Елица, след това като се разпаданат сините, жълтите да вземат Елица и заради тази причина  в снимката спойлер на червенето племе Елица да я няма.

Ако приемем че Цецо  тръгва, остават 6 човека в сините които ще са: Виктория, Илиян, Мани, Гого, Алекса и Фейгин.
Според Мен жълтите ще спечелят и ще избират първи (Ако Елица е при тях, Жени в никакъв случай няма да вземе Алекса при тях) и те ще вземат Гого, червените избират Алекса, жълтите Илиян, червените Виктория, жълтите Мани и накрая Фейгин отива при Червените.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 17:20 от mbivanov

# 564
  • Вестерос
От кого отпада Радо. Ама от Яни, пък не е от Яни.Пък Камелия, пък финалисти. Което е абсолютно същото
Обаче щом се напишат няколко писта за ИВ и се започва-ама защо, ама това не е за темата.
Не прочетох обаче никой от гледащи те ИВ да прави забележка. В крайна сметка темата е за спойлери и предположенията въз основа на тях и няма как да се пишат в основните теми. Така че дайте да не заяждам, а всеки да пише каквото мисли и каквото прецени.
За фермата до сега като цяло няма никакви спекулации. Дадоха се спойлерите и не се коментира много, много. Така че въобще не съм съгласна.

# 565
Аз по принцип съм все още нова и тепърва започнах да коментирам, може би съм сбъркала спекулирайки тук. Но понеже предположението ми беше на база промо и спойлер, не знаех къде да го напиша. Извинявам се, ако е било против правилата.

# 566
Според мен си направила добре. В темите на предаванията едни потребители щяха веднага да те нахокат. Wink

# 567
За фермата до сега като цяло няма никакви спекулации. Дадоха се спойлерите и не се коментира много, много. Така че въобще не съм съгласна.
Тиф, ами коментирайте. Не би трябвало да пречи на никого. То иначе темата ще загине. Ще се напишат по 7-8 спойлер за предаване и до там.
А на мен ми е доста и тересно и самите догадки и предположения въз основа на спойлери. Но ако се напишат в темите за предаването ще има и там недоволни и ще са прави.

# 568
По тази логика и ако съдим по снимката-спойлер, Мира печели капитанската битка и взема Алекса с нея в племето.
Има логика. Хем ще подсили племето, хем ще събере двата влюбени гълъба, нещо, което още от началото иска. Така томахавката ще остане за някой друг по-нататък.

По-логично според мен е ако Алекса спечели и вземе Елица, след това като се разпаданат сините, жълтите да вземат Елица и заради тази причина  в снимката спойлер на червенето племе Елица да я няма.

Ако Алекса спечели, няма как да вземе Елица, защото тя не е капитан. Ще трябва да плени Мира или Фифо, но това съм сигурна, че няма да стане. Започва все повече да ми се струва, че пленяването ще бъде, когато останат две племена. Вероятно  още първата седмица след разпадането на Сините, Елица ще стане капитан и ще бъде пленена от капитана на Жълтите.

# 569

Ако Алекса спечели, няма как да вземе Елица, защото тя не е капитан. Ще трябва да плени Мира или Фифо, но това съм сигурна, че няма да стане. Започва все повече да ми се струва, че пленяването ще бъде, когато останат две племена. Вероятно  още първата седмица след разпадането на Сините, Елица ще стане капитан и ще бъде пленена от капитана на Жълтите.

Факт, но обаче имаше спойлер, че Ралица елиминира Елица на последната капитанската битка, но ако Елица е при жълтите трудно ще станат нещата. Направо всичко ще се завърти много. Май наистина ни очакват наистина бая интересни неща в бъдеще. Ето затова съм за спойлерите и на мен лично ми е по-интересно така. Не толкова какво се е случило а как ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт