Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 297
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Утре дали няма да пленяват капитан? Единствения шанс да разформират сините е, ако утре червените с Мира вземат Алексата. От там като загубят и Цецо, другата седмица ще са чисто психически сринати.

Точно това си мислех и аз. Според мен обратите и “лошите” неща, за които говореше Мани, че ще се случат със супергероите, включват кражбата на капитана Алекса. Като гледах вчера промото, точно това ми мина през ума, че ще бъде ключов момент преди разпадането на сините.

# 541
По тази логика и ако съдим по снимката-спойлер, Мира печели капитанската битка и взема Алекса с нея в племето.

# 542
Не искам това да се случва. Представям си цирка - Мира (най близката на Елица)се връща и води Алекса.
А и тогава как ще делят сините след седмица. Излиза че жълтите ще вземат повече хора.

# 543
По тази логика и ако съдим по снимката-спойлер, Мира печели капитанската битка и взема Алекса с нея в племето.

Елица много ще се зарадва на тази плячка Joy

# 544
Не искам това да се случва. Представям си цирка - Мира (най близката на Елица)се връща и води Алекса.

Логиката ми натам ме води. Мисля си, че ако Алекса спечели капитанската, щеше да спаси Елица с томахавката, която предлагат тази вечер, а нея я няма на снимката спойлер-само той е там.

# 545
То и Мира ако спечели томахавката  ще спаси Елица, а и тя в момента не е застрашена.
Не знам кой ще спечели томахавката, въпроса е да няма пленяване на капитан.

# 546
Има логика. Хем ще подсили племето, хем ще събере двата влюбени гълъба, нещо, което още от началото иска. Така томахавката ще остане за някой друг по-нататък.

# 547
  • София
В клюкарските сайтове пише, че Жени отпада от неин враг.

Цитат
Джаферович била много бясна, че крачка преди големия финал трябва да напусне. Сол в раната слага и фактът, че Жени е победена на Арената от човек, с когато тя е в открит конфликт. Джаферович не е харесвана от част от участници.

Кой ли е този юнак? Laughing

# 548
Заслужава си Филип да я победи. Дано да е той.

# 549
Ако червените откраднат Алекса, аз си мисля, че човекът, който той би избрал или би препоръчал е Гого, а после някой друг. Но щом Цецо отпада, значи групичката на Мани е успяла да се наложи, а Алекса вече не е там. Много правила се променят изведнъж, но какво да се прави.
Тази Евгения има да я търпим още дълго. Много неприятно. Никога не е рано нейното отпадане. Да ходи да гримира, да се грижи за мъжа си и децата си.

# 550
Знаем, че Алекса става червен. Сега дали го крадат или после става ще видим. Но на прословутата снимка я няма Елица. Явно отпада.

# 551
То заслужават Гого и Филип, но разбрахме, че няма да са те. И на мен ми е любопитно как ще се развият нещата, че така да разпаднат сините. Ще крадат ли Алекса, друго ли ще е и ако Алекса е откраднат и стане червен тогава пък как отпада Елица? Тогава коалицията и ще е прекалено силна, за да я пратят на елиминация, но на сминката я нямаше. И още по-интересно ще е като Алекса влезе при червените с Виктория как ще се развият взаиомоотношенията и социалната игра на Генчо, който в момента вече взе да чака втори етап на сливане и да "почва от начало", но ще се окаже че е в отбор с двете пандички+Виктория, а Мира и Зори остават.

# 552
Относно фермата, сигурно ли е ,че си тръгва Мирела?

# 553
А дали е възможно да направят Елица капитан по следващата седмица след разпределянето на сините и евентуално тогава да има кражба? И това да е причината да не присъства на онази снимка..

# 554
Този спойлер ни пусна Тифани, доколкото си спомням. Нейните досега излизат верни.
.
Относно фермата, сигурно ли е ,че си тръгва Мирела?

Общи условия

Активация на акаунт