Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Според мен е излишно разделянето на темите, то си е ясно за кое предаване пишем - единственото име на участник, което го има и в двете предавания, е Мирела. Ако спойлерите са верни, от неделя нататък, даже и за това няма да има обърквания Simple Smile

# 721
  • Буркина Фасо
За да е по-прегледна темата може всяко мнение да започва с болднато Игри на волята или Фермата. Така би се следило по-лесно от пишещите.
темата е за всички реалити предавания.
утре може да се добавят и други. надали за всяко предаване ще разрешат да се пуска специална тема.
аналогично е все едно да се пускат отделни теми за всяка марка телевизор, автомобил, климатик ....

# 722
Всичко е наред с темата. Отлично се разбира, кое за какво е.

# 723
А не може ли да има теми, в които на базата на спойлери се предполагат неща и се изказват мнения? Аз тук не смея да си пиша теории и просто впечатления по спойлерите. Поне не често.

Хубаво е, че поне разрешиха тази тема да я има.☺️ Единствено като зрител само на Фермата мога да кажа, че пада голямо скролване, докато открия спойлери за нея. Но това, разбира се, е класически first world problem. 😁🙈

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 19:41 от Alucard

# 724
  • Вестерос
Хмм спойлерът ми за Радо е точно наказание, че е влязъл с микрофона в язовира..

# 725
Хмм спойлерът ми за Радо е точно наказание, че е влязъл с микрофона в язовира..
Т.е. ще го изгонят затова?

# 726
Не ми звучи много правдоподобно, някак си рано е още да го гонят и то за нещо такова .... може би по-натам - пак ще сгафи така, ще се насъберат няколко гафа.

# 727
  • Вестерос
Заради натрупване на нарушения и след гласуване на всички фермери. Това ми беше спойлерът. Но ми се спомена за влизане в язовира с микрофона.

# 728
В такъв случай явно ще го погледкаме още. А за Гечо ясно ли е кога хвърчи?

# 729
  • Вестерос
А да, Радо си заминава две седмици някъде преди края. Поне така ми казаха.

# 730
  • На морето!
За ИВ някой потвърди ли, че Михаела си тръгва с Цецо?

# 731
За ИВ някой потвърди ли, че Михаела си тръгва с Цецо?
Не, никой не е потвърдил, но то и няма как да си тръгнат заедно.

# 732
Не, не са я видели на "пейката". Нямаме и спойлер кой, освен Цецо си тръгва тази седмица. Може само Цецо да си тръгне.

# 733
Илиян ще си тръгне май, 14-ти.

# 734
Илиян ще си тръгне май, 14-ти.
Вече със сигурност се вижда, че с Цецо си тръгва Илиян, за съжаление… Мъчно ми е за Мани, защото Фейгин ще е при червени, Мани и Гого се видя, че ще са при жълти, следователно тях ще ги прецакат първи…..

Общи условия

Активация на акаунт