Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 306
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • Вестерос
Коментарът ми да е след коментари за ИВ??

# 256
Много ме е яд, че Гуспата отпада от Калин. Хич не съм му фен, но искам безнадеждните да губят, че много си повярваха.

# 257
  • София
Много ме е яд, че Гуспата отпада от Калин. Хич не съм му фен, но искам безнадеждните да губят, че много си повярваха.
И мен ме е яд, не защото го харесвам много, а защото все по-малко харесвам "надеждите".

# 258
Само Каско ли си ходи утре?

# 259
  • София

Надушваш, че сте от една порода? Така ли, Ивайло? Simple Smile

# 260

Надушваш, че сте от една порода? Така ли, Ивайло? Simple Smile
Готини типове, да💪🏻

# 261
Във фейса прочетох, че довечера Гого се контузва на битката. Запознати да кажат дали е вярно или не. И дали напуска играта ако е истина

# 262
  • София
Във фейса прочетох, че довечера Гого се контузва на битката. Запознати да кажат дали е вярно или не. И дали напуска играта ако е истина
И аз това подочух, не от фейса, което ме кара да мисля, че има нещо вярно. Дано греша, че ме е яд.

# 263
Ееее стигааа де.....Ама нали имаше спойлер уж ,че бил при жълтите?😪

# 264
Ееее стигааа де.....Ама нали имаше спойлер уж ,че бил при жълтите?😪
Е не знам дали е вярно. Прочетох го в коментар във ФБ
Силно се надявам да не е истина.

# 265
Дори да се контузи, не мисля, че ще е такава контузия, заради която да отпадне. Той вече е контузен в една или друга степен. А и нали имаше спойлер, че отпада на игра с много малко компоненти, а не заради контузия.

# 266
  • София
А, не. Без такива. Няма да се контузва Гого. Аз какво да гледам после. Джафката, ревлата, сърбина. Само един Фифо остава.

# 267
Айде, стискам палци на сините днес, да са на съвет Simple Smile

пп. Много съм тъпа. Мислех, че го написах в другата тема и се чудя защо няма нови коментари, а то било в тази. Да се изтрие мнението, ако трябва.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 21:09 от DebSs

# 268
Айде, стискам палци на сините днес, да са на съвет Simple Smile
Ще са, ще са. Касимчо трябва да седне на диванчето (пейката е низвергната, хладничко е 🤪), а Безстрашните трябва да си върнат знамето, че сини трябва са поглъщат.

# 269
Спойлерът е верен, за съжаление
Еееее

Общи условия

Активация на акаунт