Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 957
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Тук се твърди отдавна, че Алекса е победител, а свга пък Елица. 🤪 То не, че не едно и също, понеже нали, ама сега ново 5.
Гечо сигурно е направил нещо и са го изгонили. Няма да се учудя.
Генчо отпада на пъзел от Джаферович, което означава че в понеделник Евгения не напуска заради контузия както се казва в другата тема. И контузията на Джафи не е толкова сериозна колкото я показват на промото, удря си пръста или нещо такова.

За Гечо ставаше въпрос, другото предаване, не за Генчо. Grinning
Joy Все тая, нали се изказах. Joy

# 361
  • Sunshine state
За Гечо от Фермата говоря. Виждам, че са го уточнили. 😁

# 362
Диаволо в темата на Фермата писа, че Гуспата се контузва на дуела, отстранява Калин все пак и излиза заради болките едва след това.🤔 Ако някой знае, може ли да потвърди дали е вярно?!🙏

# 363
Ако наистина е така, Гуспата ще ми стане симпатичен. Дано изкара Калин.

# 364
  • Асеновград
Диаволо в темата на Фермата писа, че Гуспата се контузва на дуела, отстранява Калин все пак и излиза заради болките едва след това.🤔 Ако някой знае, може ли да потвърди дали е вярно?!🙏
Дали е вярно??? Много се надявам Гуспата да е добре , но дано е победил Калин, че и той много думи изрече.

# 365
Какво значи Гечо отпада особено? Изобщо не е имало дуел или е имало, но е станало нещо по-различно от обикновено?

# 366
  • Вестерос
Не е вярно, нали ви писах. Гуспата отпада заради контузия, Калин остава почти до края на предаването.

Гечо отпада заради нарушение на правилата, няма дуел.

И много се съмнявам Дяволо да ви е писал това, той не иска да знае спойлери и ги избягва!

# 367
Не е вярно, нали ви писах. Гуспата отпада заради контузия, Калин остава почти до края на предаването.

И много се съмнявам Дяволо да ви е писал това, той не иска да знае спойлери и ги избягва!
Гуспата се контузва и губи, но си завършва дуела.

# 368
Щом губи,но завършва, новите правят 3-2.После отпадат Мирела,Елена? ,и Ваня и старите стигат до 5 точки първи

# 369
  • Sofia
Доколкото разбрах не е на 100 процента, че Касим и Звезди отпадат днес.

А Илиян стига до 2 етап при смесване на племената като отпада 14-ти от 30 участника тоест отпада още същата или следващата седмица след това.
Ако Илиян отпада 14-ти,значи отпада още другата седмица,ако пак ще отпадат двама.
Щом Валери е 10-ти,Касим и Звезди са 11-ти и 12-ти и другата седмица явно ще са Илиян и Цецо/надявам се/.
Та как стига до 2-ри етап,не знам.Освен ако смесването не е още в началото на седмицата. Thinking

# 370

Благодаря ти! Ето това мнение имах предвид:

Пуснах новата анкета!

Да, ще спечели, въпреки някои неща, които излязоха в сторита в инстаграм и фейсбук, дори и въпреки промото. Имам информация, която до голяма степен оборва някои ''уж'' сигурни спойлери.
Едно единствено нещо знам за този сезон и то е, че Гуспата се контузва нелепо и напуска формата, но май, май е победил въпреки контузията и отстранява Калин, но след дуела и след прегледите на докторите е станало ясно, че е дотук. Това са спойлери на спойлери, различни източници и аз си правя свои си заключения.
НО ако това от промото е вярно и чупи крака си от падането от люлката е ясно, че всичко приключва още на дуела. Това не го коментираме изобщо. Но според мен, едва ли е това. Иначе нямаше да ни го покажат (чак такива аматьори не вярвам да са).
Моето инфо е, че Гуспата чупи ръката си, а не крака, но не се е знаело, не е споделил, а е продължил въпреки това и не се е дал.

# 371
Ф2022

Имайки предвид мнението на Валерия за битките - предполагам, че тя е дръпнала Ваня и я е отстранила. Тя каза, че не иска леки противници. Или тя, или Веси.

Интересно защо никой не е дръпнал Мажена.

# 372
  • Вестерос
Не съм го видяла това мнение на Дяволо

# 373
За следващата седмица знае ли се кой отпада от ИВ?

# 374
Мнението на Дяволо беше негово предположение.В случая вярно.Но той доста неща уцелва.

Общи условия

Активация на акаунт