Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 447
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Хаха, в Уикипедия пак някой е избързал и написал кой отпада днес 😅
Може и ти да си го написала Wink

# 346
Очаквах Цецо да отпадне да му се не знае.
Спокойно има и друга седмица.😁 Тогава ще му е реда.😁

# 347
Хаха 😄 Вярно, може, но не съм, аз имах надежда, че спойлерът за Цецо и Касим ще е верен. Вече тръпнех в очакване на драмата като Виктория и Алекса видят как ни Касим, ни Цецо, амааа язък.

# 348
Ако някой знае може ли да напише кой бие Гуспата или Калин?Може вече да е писано, но не искам да прочета инфо за ИВ и за финалистите във Фермата.

# 349
Ако някой знае може ли да напише кой бие Гуспата или Калин?Може вече да е писано, но не искам да прочета инфо за ИВ и за финалистите във Фермата.
Гуспата отпада заради контузия.

# 350
  • София
Явно следващата териториална е брутално тежка. Някой ще каже ли какво се случва?

Наистина ли се замисля all stars на игрите? В близко бъдеще ли?

# 351
За Фермата - ок, утре Гуспата отпада с контузия.
Ама някой знае ли дали до преди контузията е водел или е падал? 😏

# 352
Ех, тия въжени люлки от там Гуспата счупил костица ли?? От промото се вижда къде се контузва май??

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 23:58 от itshristina

# 353
  • Вестерос
Не се знае, поне няма такова инфо.

# 354
Ок, жалко, че се е контузил, аз исках просто да падне на дуел, ама какво да се прави. Дано не е нещо сериозно, все пак.

Не съм го гледала преди, но от каквото видях досега в този сезон, той като луд се хвърля без мисъл и внимание, като шашав, супер пренавит. Оная битка, където висяха, еми ... беше отвратителна за гледане, супер неприятен беше. И как крещеше в ушите на момичето.

# 355
Аз съм новак в тая тема, но днес подочух от сравнително достоверен източник, че Елица е победителят в ИВ.

За Фермата мога да подскажа, че отпадането на Гечо е особено. Финалистите наистина са 6 - 4-ма стари и 2-ма нови. По-горе ги имаше някъде.

# 356
  • Sunshine state
Тук се твърди отдавна, че Алекса е победител, а свга пък Елица. 🤪 То не, че не едно и също, понеже нали, ама сега ново 5.
Гечо сигурно е направил нещо и са го изгонили. Няма да се учудя.

# 357
Аз съм новак в тая тема, но днес подочух от сравнително достоверен източник, че Елица е победителят в ИВ.

За Фермата мога да подскажа, че отпадането на Гечо е особено. Финалистите наистина са 6 - 4-ма стари и 2-ма нови. По-горе ги имаше някъде.
Е тя ще си е победител.. Либофта и като спечели ...парите все в общ джоб отиват.😁

# 358
Тук се твърди отдавна, че Алекса е победител, а свга пък Елица. 🤪 То не, че не едно и също, понеже нали, ама сега ново 5.
Генчо отпада на пъзел от Джаферович и то доста по-напред в игрите, което означава че в понеделник Евгения не напуска заради контузия както се казва в другата тема. И контузията на Джафи не е толкова сериозна колкото я показват на промото, удря си пръста или нещо такова.

# 359
Генчо отпада на пъзел от Джаферович, което означава че в понеделник Евгения не напуска заради контузия както се казва в другата тема. И контузията на Джафи не е толкова сериозна колкото я показват на промото, удря си пръста или нещо такова.

За Гечо ставаше въпрос, другото предаване, не за Генчо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт