Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 949
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
За следващата седмица знае ли се кой отпада от ИВ?

Някой беше писал по-назад, че отпадат Илиян и Цветан.
Убедена съм, че Цветан ще си ходи, защото миналият ден в ИГ беше качил стори как яде нещо(май чипсче) и чак притваря очи, толкова му е вкусно и толкова е гладен. Личеше си, че е снимано малко след отпадането му. Разковничето е, че прическата му беше същата като тази, която има в понеделник в промото. Та ако не следващата, то по-следващата седмица най-късно е аут.
Друг спойлер, който мога да извадя от това стори е, че в седмицата на отпадането му не са били в резиденцията, защото няма така да се разтапя от храната.
Така че очаквам, ако Сините спечелят резиденцията да отпадне Илиян и още някой. Ако са на стопанството или реката да отпаднат Илиян и Цветан.
А Цецо знае ли се от кой отпада? Защото дотук са отпаднали дванадесет човек, ако Илиян е четеринадесети, то Цецо или е преди него и отпада на първата елиминационна, или е след него в по-следващата седмица.

Малко ферман стана, но просто си разсъждавам Grinning

# 376
Най-вероятно ще отпадат сини, щом ще ги "разформироват". Нямаме много сигнали, кои отиват при жълтите. Със сигурност Цецо не отива при жълтите, но... Тук ми е въпроса - Гого дали отива там? Не го виждаме при червените. Просто не искам един Лефтеров да остане и продукцията да го превъзнася. Признавам си, че на този етап съм доволна за спойлерите за Алекса. Аз съм за това да продължават кадърните, а некадърните да не се спотайват зад т.нар. "социална игра", аз си го превеждам - помощ от Продукцията. Дано Гого стане жълт, да не отпадне в тъпа капитанска битка. Тази седмица онези лисици може да го направят капитан и да стане белята.
Ковид дали поне няма да каже, Гого става ли жълт? Филип е ясно, поне към момента, не е в опасност. Жълти повече няма да отпадат, както и червени. Ще започне масов мор на сини. Кои ще паднат курбан на Продукцията?

# 377
Е, щом Калин остава почти до края на предаването, значи Гуспата си пада довечера.

# 378
Гуспата довечера губи дуела и се контузва. Няма такова да спечели и после да разбере, че е контузен. 2:3 за новите. От там до края победи само за старите - Елена, Радо, Ванче. Не знам реда точно на отпадане.

За ИВ - в момента са жълти - 6 човека, сини - 7 човека, червени - 5 човека. Другата седмица отпада един жълт и един син - Михаела и Цветан. В 8мата седмица на териториалната битка е сливането. Сините там губят и донорстват по 3ма човека на червените и жълтите. Фейгин, Вики, Алекса при червените. Гого, Мани, Илиян при жълтите.

# 379
Интересно е, че Елица се губи. Нямаше я на снимката. Явно и тя отпада по някакъв начин. Може би на капитанска

# 380
  • Вестерос
Гуспата довечера губи дуела и се контузва. Няма такова да спечели и после да разбере, че е контузен. 2:3 за новите. От там до края победи само за старите - Елена, Радо, Ванче. Не знам реда точно на отпадане.

За ИВ - в момента са жълти - 6 човека, сини - 7 човека, червени - 5 човека. Другата седмица отпада един жълт и един син - Михаела и Цветан. В 8мата седмица на териториалната битка е сливането. Сините там губят и донорстват по 3ма човека на червените и жълтите. Фейгин, Вики, Алекса при червените. Гого, Мани, Илиян при жълтите.
Не е вярно за Радо

# 381
Изгледах лайфа на Мани. Намекнаха, че Илиян си тръгва и нещата коренно ще се променят не в тяхна полза. Битката в понеделник щяла бъде зрелищна и интересна и една от най-трудните. Останах с впечатлението, че някой от сините се дъни много яко и не печелят резиденцията.

# 382
...

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 16:58 от Анонимен

# 383
Контузията на Гуспата не е в крака, а в ръката (ключицата)
Гечо наистина го гонят за нарушение (въпреки, че за мен не беше нужно чак да го гонят) Валерия е замесена в ситуацията.

# 384
  • Sunshine state
Брех, какво ли толкова ще направи, та чак да го изгонят? Направо ми е чудно. 😁😁

# 385
Брех, какво ли толкова ще направи, та чак да го изгонят? Направо ми е чудно. 😁😁
Освен физическа агресия, не се сещам за друго. Но и първото ми е трудно да повярвам. Кибритлия е, но чак толкова надали ще изтрещи.

# 386
  • Вестерос
Точно това е. Нямам информация как точно е станало, освен, че е докато гледат дуел.

# 387
  • София
Щом е замесена Валерия, предполагам се е застъпил за нея за нещо, не вярвам да е агресирал спрямо нея хм хм Жалко, но да видим…

# 388
Интересно е, че Елица се губи. Нямаше я на снимката. Явно и тя отпада по някакъв начин. Може би на капитанска
Точно и аз за нея се чудех … няма я при червените ?!
Отделно не се виждат и Гого и Фифо … да се надяваме, че са останали при жълтите.

# 389
  • Sunshine state
Щом е замесена Валерия, предполагам се е застъпил за нея за нещо, не вярвам да е агресирал спрямо нея хм хм Жалко, но да видим…
Определено не харесвам Гечо, но това наистина е много жалко. Уф.. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт