Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 421
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Вестерос
И аз, а пък и на Яни парите са в банката още 😁 да вземе момичето и тя, заслужава.

# 421
Точно най-противния от новите “мъже” ли е на финал 🤦♀
Реално като се замислиш защо следващите 3ма отпаднали ще са жени , именно на старите жените са им силната част - Веселка, Валерия , Аксения - само Ваня ще е добър противник (за мен Камелия е пълен леш не знам как изобщо ще е на финал)
За победител - Веселка , Валерия или Яни ще се радвам за и тримата,който и да е от тях  💪🏻

# 422
Е защо Яни и Валерия са супер 🎉

Говоря генерално ,че като цяло куца.Нищо чудно и тях да ги прецакат на финала.Neutral Face

# 423
  • Вестерос
Финалът е на живо с гласуване Simple Smile заснети са само игрите финалните.

# 424
Един от Вал , Веселка или Яни ще е победител. Другите нямат шанс , освен да получат 0 процента вот от публиката.

# 425
Аз подочух, че готвят Чавдар за победител.

# 426
  • Вестерос
И все пак май не отпада Гуспата поради контузия, аз мислех, че като се казва така, се е прекратил дуелът.

# 427
Малко бях изгубила интерес към фермата (слабият каст), но покрай спойлерите днес се загледах и ако може някой да ми обясни с две изречения - кой друг е отпаднал поради контузия или е бил дисквалифициран и защо и също защо Ваня е при новите?

# 428
И все пак май не отпада Гуспата поради контузия, аз мислех, че като се казва така, се е прекратил дуелът.

Подведох ви, извинявам се. Явно отпадането заради "контузия" е било просто оправдание за загубата на дуела.

# 429

Подведох ви, извинявам се. Явно отпадането заради "контузия" е било просто оправдание за загубата на дуела.

Хаха, интересно от кой си го чул... явно някой не може да губи и си търси оправдания. Може да е самия Гуспа или някой от старите.
Интересна интерпретация на дуела, изрично гледах дали ще си личи, че нещо го боли и му пречи, дали ще е контузия причина да загуби - ами, не забелязах.

# 430
Информаторите не се издават все пак.

# 431
Даже съм сигурна, че ще е един от Яни или Вал победител. Другите имат зеро шанс.

Страшно много ги харесвам и двамата.
Мисля да пусна едно СМС-че.
Обикновено не го правя - само когато наистина много харесвам някого. . Laughing

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 21:46 от Tahiti

# 432
Чавдар, Яни, Веселка, Валерия - който и да победи, ще съм ХЕПИ (ама наистина хепи, не "хепи" като хепитУ Laughing). Все пак си мисля, че Яни има най-голям шанс, тъй като се е представил добре и на финалните игри. Ще видим! Simple Smile

# 433
И аз мисла, че причината Гуспата да загуби не е контузията. Калин беше по-добрия в този дуел . Иначе от този сезон не харесвам никой, нито стари, нито нови. Много слаб каст.

# 434
Много приятен тембър има Гуспата.  Ще ми липсва този глас.

Общи условия

Активация на акаунт