Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 333
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Някой има ли инфо тази седмица кой печели капитанската битка в Игри на Волята?

# 481
  • Вестерос
Спойлерът за Яни и Радо не е верен

# 482
Спойлерът за Яни и Радо не е верен
Дайте верен

# 483
Имаше по-назад инфо, че Радо е изгонен, а не са го победили по каналния ред.

# 484
Интересен сезон. Двама изгонени. Грешка при дуел. Не знам какво още да очаквам.

# 485
ИВ
Днес очаквам сините да са първи, втори жълтите, а червените последни:

# 486
ИВ
Днес очаквам сините да са първи, втори жълтите, а червените последни:

На червените не са ли им вече подредени трупчетата? Може и те да са първи зависи от пъзела...

# 487
Съмнявам се червените с двама мъже и една Елица да изпреварят когото и да е. Те имат донесени и сложени трупи, но според мене са някъде по трасето, за да мъкнат други.

# 488
  • София
Във фейса чета, че приятел на Гого издал финалистите: Гого, Филип, Елица и Алекса. Едва ли е вярно, но да помечтаем поне.

# 489
Не е ли възможно сините да са помогнали на червените за носенето на трупите. В анонса имаше такова нещо за помощ между племената. И последни да са жълтите 🤞🤞🤞

# 490
Не е ли възможно сините да са помогнали на червените за носенето на трупите. В анонса имаше такова нещо за помощ между племената. И последни да са жълтите 🤞🤞🤞
Викаш сини и червени срещу жълти. Съмнявам се че ще го позволят.

# 491
Според мен за помощта се имаше предвид нещо свързано с Жени или, ако е имало и друг пострадал. Явно някой от друг отбор е помогнал.

# 492
Днес междудругото много се говори, че  разделянето  на племената ще бъде днес. Не другата седмица,както беше по наши сметки и предполагам, както  всички си мислехме, но все пак, ако разпадането на племената е днес. Също би било логично, защото аз съм на 95 процента, че Илиян е станал жълт, но понеже отпада 14-ти и ако пак си отпадат по двама трудно ще станат нещата освен ако не отпадне само един така, че ще видим какво ще стане. Абе ще поживеем и ще видим както се казва.

# 493
Днес междудругото много се говори, че  разделянето  на племената ще бъде днес. Не другата седмица,както беше по наши сметки и предполагам, както  всички си мислехме, но все пак, ако разпадането на племената е днес. Също би било логично, защото аз съм на 95 процента, че Илиян е станал жълт, но понеже отпада 14-ти и ако пак си отпадат по двама трудно ще станат нещата освен ако не отпадне само един така, че ще видим какво ще стане. Абе ще поживеем и ще видим както се казва.
Има малко разногласия за Илиян ,дали е отпаднал 14ти или е на 14то място от общо 30 участника.Един казва ,че ще излезе накрая на тази седмица ,а друг че е влезнал в жълтото племе и чак тогава е отпаднал.Те нали в първата седмица след попадане в ново племе им дават имунитет ,ама втората нямат.😁

# 494
Има малко разногласия за Илиян ,дали е отпаднал 14ти или е на 14то място от общо 30 участника.Един казва ,че ще излезе накрая на тази седмица ,а друг че е влезнал в жълтото племе и чак тогава е отпаднал.Те нали в първата седмица след попадане в ново племе им дават имунитет ,ама втората нямат.😁

Принципно да, но някакви по ми се вярва Илиян наистина да е отпаднал 14-ти и отпаднал в жълтото племе, а за имунитет според справка от миналите сезони само на резервите им се дава имунитет. Хората взети след разпадането не им се дава. Щеше да е малко прекалено ако им се даваше. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт