Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 343
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Днес междудругото много се говори, че  разделянето  на племената ще бъде днес. Не другата седмица,както беше по наши сметки и предполагам, както  всички си мислехме, но все пак, ако разпадането на племената е днес. Също би било логично, защото аз съм на 95 процента, че Илиян е станал жълт, но понеже отпада 14-ти и ако пак си отпадат по двама трудно ще станат нещата освен ако не отпадне само един така, че ще видим какво ще стане. Абе ще поживеем и ще видим както се казва.
Има малко разногласия за Илиян ,дали е отпаднал 14ти или е на 14то място от общо 30 участника.Един казва ,че ще излезе накрая на тази седмица ,а друг че е влезнал в жълтото племе и чак тогава е отпаднал.Те нали в първата седмица след попадане в ново племе им дават имунитет ,ама втората нямат.😁

Принципно да, но някакви по ми се вярва Илиян наистина да е отпаднал 14-ти и отпаднал в жълтото племе, а за имунитет според справка от миналите сезони само на резервите им се дава имунитет. Хората взети след разпадането не им се дава. Щеше да е малко прекалено ако им се даваше. Grinning
Миналата година ,когато жълтите се разпаднаха и Красима и Андрей попаднаха в червеното племе за първата седмица имаха имунитет от номинации.Доста съм сигурна ,защото си спомням съвета на червените и Андрей как каза ,че на по- забавен съвет никога не е бил.😄

# 496
ИВ
Днес очаквам сините да са първи, втори жълтите, а червените последни:

Чул те Господ, искам Сините още да се охранят. Grinning Ама Алекса към пъзела ли лази?Scream Аз не бих пуснала него, ако имам Гого в племето си.

# 497
Във фейса чета, че приятел на Гого издал финалистите: Гого, Филип, Елица и Алекса. Едва ли е вярно, но да помечтаем поне.
Четох го и аз това "недоразумение" .Писал под всяка снимка на ИВ във фейса това нещо.Фейк е .

# 498
  • София
Аз по-скоро мисля, че Цецо ще отпадне, защото за него не е имало никаква информация, че влиза в някое от двете племена и не общува сякаш с никой от тях.

# 499
Интересен сезон. Двама изгонени. Грешка при дуел. Не знам какво още да очаквам.

Кой е вторият изгонен?

# 500
  • Sofia
Гечо и Радо

# 501
Това за Гечо съм го пропуснала.

# 502
Илиян е много близък с Мирела, затова аз я вкарах тая теория, че стига до Жълтите и е в топ 14, така че не ми приемайте думата за чиста монета. Ще видим какво ще стане. Както виждаме в този сезон си има близки хора, които въобще не са се засекли в племе.

Туджаров малко се изпусна, че обединението е след две седмици от последния подкаст, т.е. не този, а другият понеделник. Но пак, не го приемайте за гаранция.

Аз да вкарам малко още едно предаване: Ергенът. В момента се снима, но някой не знае ли поне една от участничките?

# 503
Следващата седмица е обединение. В фейса се издадоха. Сините ще са на стопанството.

# 504
  • Sofia
Следващата седмица е обединение. В фейса се издадоха. Сините ще са на стопанството.
Тоест жълти в резиденцията, така ли? Много се съмнявам червените, в този си състав да се доберат до нея, и си мисля че ще бъдат на реката.

# 505
А знае ли се относно Фермата кой отбор взима заветните 5 победи?

# 506
  • София
Съдейки по споделените спойлери за идните отпадащи - Старите.

# 507
Старите са. Всички, които пишат и в темата на Фермата, могат да се успокоят. Edit: Точката от предишния дуел няма да я дадат на никого.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 21:02 от Alucard

# 508
Ее, чак пък да я дадат точката на старите, малко ще е нагло. Не че съм за изобщо да няма точка, ама по-правдоподобно е от направо на старите да я дадат.

# 509
Май някой написа такъв спойлер. Ще се върна да разгледам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт