Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 287
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
Радо не отпада при дуел, изгонен е. Други спойлери аз нямам.

# 601
Не знам дали идвам със спойлер от лайфа на Алекса, Цецо, Вики и Гого, но имаше въпрос - кой отпаднал играч смятате, че заслужава да е на финал. И Алекса започна каза "Валериии, Гайтанооов, Гоогооо ..." и Вики се опули и вика "от отпадналите, Алекса"

Може да е спойлер, може и да е грешка ... дано е грешка  Sad

# 602
Във ФБ има спойлер, че Елица отпада още тази седмица и не стига до обединеното племе. Не знам дали е достоверен или заради снимката.
Но Гого с Мани, Илиян и Онези хиени в обединеното направо го е закъсал Sad Явно ще си го отстрелят, много кофти късмет.

# 603
  • София
То досега май нямаше спойлер, че Мани стига обединението, така че да няма изненада.

# 604
Тази седмица трябва да отпаднат "само" Михаела и Цветан, а в понеделник да разпаднат сините. Елица уж отпадала в някаква капитанска битка срещу Ралица, така че може тя да е следваща.

Типично в Тупаревски стил е двойката в предаването му да се събере, но за кратко време. След това отново ще ни представят мутрата като някакъв герой, който ще отмъщава за отпадането на любимата Rolling Eyes

# 605
.... но имаше въпрос - кой отпаднал играч смятате, че заслужава да е на финал. И Алекса започна каза "Валериии, Гайтанооов, Гоогооо ..." и Вики се опули и вика "от отпадналите, Алекса"
Аз го гледах лайфа, но не чух името на Гого, когато Алекса отговаряше. Иначе тук Ковид каза, че Гого не печели игрите. Отпада в нагласена игра, но кога, от кого и къде-никой не знае. Поне с този спойлер, разбирам, че не е от Алекса и остават Генчо, Георги или Филип или отпада на Капитанска. Предполагам ще го отстрелят Жълтите.

# 606
Гого най-вероятно си има причина да не е близък с никой от жълтите, включително и бъдещите им попълнения. Жалко, но всички знаем чие предаване гледаме.

# 607
  • Пловдив
Не съм гледала първи сезон, но във втори ни пробутаха някак деликатно Милен за победител, а в трети Андрей си беше един от най-силните участници. Как така решиха в този сезон така да се избъзикат? 😃 Не можаха ли по-културно някак 😃
Аз пък гледах първи сезон и когато на самия финал в направиха тази подигравка с Юлиян много се ядосах. Втори и трети сезон изобщо не съм ги гледала. Сега ако ми пльоснат този Алекса за победител и следващите сезони няма да си губя времето да гледам на Тъпарев смотаните постановки.

# 608
То досега май нямаше спойлер, че Мани стига обединението, така че да няма изненада.
Има, но индиректен. Ето лека компилация от по-достоверните спойлери:
Тази седмица отпадат Михаела и Цецо, след това е обединението. Скоро след обединението и не в тоя ред отпадат Илиян (14-ти отпаднал или достигнал топ 14, по-скоро второто), Мани (изпуска се в лайв, че нещата не отиват на добре), Елица (няма я на снимката и се е изпокарала с всички играчи), Георги, Мирела (видяни са на плажа, докато предаването още не е на финален етап).

Иначе наистина вече знаейки, че Алекса печели, има как да го видим по едита на предаването. Постоянно ни го показват и ни демонстрират какъв герой е. Не знам Тупарев дали нарочно иска да избира дразнещи победители или няма никаква представа кого ще хареса публиката, но и в "Ергенът" даде победата на най-малко харесваната участничка. А там нямаме грам съмнение, че победителят е избран от продукцията, а не от "ергенът", дето хич не е бил необвързан тогава Simple Smile

# 609
Гого най-вероятно си има причина да не е близък с никой от жълтите, включително и бъдещите им попълнения. Жалко, но всички знаем чие предаване гледаме.

Напротив. Разбира се със Жълтите. Имаше качени снимки на стори, че е бил с тях на морето, Освен това има снимки как са го посрещнали, когато е кацнал на Летището от Саудитска Арабия. Освен това е участвал и в техни лайфове в ИГ. Дори и клипчета е запазено и може да се гледа.

# 610
Още докато беше при Резервите, започнаха с чистенето на образа на Алекса - даваха го да обяснява, като кандидатствал за Жандармерист мисля беше, и трябвало да прави еди какви си избори и не знам си какво. Сигурно 15 минути му отделиха. И от тогава постоянно синхрони от негова страна за чест и достойнство...

# 611
В hotnews пише, че Джеферович отпада на полуфинал. Цитат: "Сол в раната слага и фактът, че Жени е победена на Арената от човек, с когато тя е в открит конфликт"

# 612
Ковид, моля те смили се над нас и кажи кой отстранява Гого и дали ще се случи скоро?

# 613
Аз пък идвам с ново двадесет от фейсбук.
Финалът бил Гого,Филип, гугъл асистентът.
Не претендирам за вярност

# 614
Аз пък идвам с ново двадесет от фейсбук.
Финалът бил Гого,Филип, гугъл асистентът.
Не претендирам за вярност

За Филип незнам но Алекса снощи във лайфа се изтървах, че Гого не стига до финал.

Тази година много бедна от към спойлери. Някой от пейката инфо да има?

Общи условия

Активация на акаунт