Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 257
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Може пък Елица да е аут тази седмица. Затова да не е на снимката.

# 646
Явно сега отпадат Цецо и Илиян, защото знаем, че разделят сините, а червените не могат да си позволят да загубят човек. Ако Илиян си тръгне ще е много хубаво, ще ми е по-малко мъчно за Цецко (рИва и хлипам). А ако е Мани - още по-хубаво.

# 647
Дано Елица !

# 648
Дано е Елица тогава, а това да е причината да не е била на снимката.

# 649
Не разбирам с каква цел ще праснеш имената на двама участници за излизане,без да си сигурен, в тема за спойлери. Тогава темата е абсолютно безсмислена. Всеки може да си лъже както иска.

# 650
Не разбирам с каква цел ще праснеш имената на двама участници за излизане,без да си сигурен, в тема за спойлери. Тогава темата е абсолютно безсмислена. Всеки може да си лъже както иска.

Михаела не е споменавана категорично.Видян е само Цветан.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:08 от *Аня*

# 651
Ковидче, моля те ако знаеш точно кой отпада с Цецо тази седмица, не ни дръж в напрежениееее. Плииийййййс

# 652
А може само Цветан да отпада тази седмица

# 653
Спойлерите за фермата са точни, а за ИВ са в сферата на гаданията. Значи двете теми могат да се разделят и едната да е в раздел фантастика. Така няма да има сърдити, че се пишат излишни неща.

# 654
Спойлера за Михаела,беше даден от пейката днес. Заедно с Цецо.Сега ,ако са объркали жените и не е била Мишето ,а друга жена ,това е друг въпрос.

# 655
Малко да разнообразя и да попитам пак - сигурни ли сме за Фермата, че Мирелка отпада тази седмица, тъй като както вървят събитията, имам чувството, че хепитУ ще е първи дуелист ?

# 656
Много ми е трудно да коментирам вкъщи, докато гледане, без да спойлеам мъжа ми (не искал да знае). Особено днес хахахах бях аааа ама как, ама как паднаха червените, ама чакай да погледна пак оная снимка, опала.

Та, явно или ще отпадне само 1 тая седмица, или ще са двама сини, ужас.

# 657
Спойлерите за фермата са точни, а за ИВ са в сферата на гаданията. Значи двете теми могат да се разделят и едната да е в раздел фантастика. Така няма да има сърдити, че се пишат излишни неща.

Айде, Успокой се. Звънни на Тупарев за по-точно инфо. Разсърди се чак, че спойлерът не бил верен. Спокойно Цеца Мецата и Илиянския змей ще са

То за това спойлер не ти трябва, само трябва да гледаш и слушаш внимателно.

# 658
Спойлера за Михаела,беше даден от пейката днес. Заедно с Цецо.Сега ,ако са объркали жените и не е била Мишето ,а друга жена ,това е друг въпрос.
Да не е била Мани?

# 659
Прясна информация от пейката Simple Smile) :
“Абе верно бил много висок този човек..”
‘Михаела и да я видя , няма да я позная ‘:)

Та..днес в студиото се е явил само един от вече заподозрените. Другият или ще е при Гала, или го викат по друго време.

Elpida, това беше от пейката - само Цецо.

Общи условия

Активация на акаунт