Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 690

Иначе е ясно, че фенки на Гого са докладвали, сигурно като причина са посочили “Гогохулство”…

Стига де, аз все още виждам коментара от новорегистрирания потребител. Или при мен е проблема и е някакъв бъг или нищо не е трито.

За да не е спам - освен Цецо, хич не ми дреме кой друг ще излезе, предвид че не харесвам Алекса и Виктория от сините, но за тях е ясно, че остават до финала..
    Моите коментари и трите свързани с този пост са изтрити.

# 691
  • Вестерос
Фермата, но малко по-напред

МВР-то пада от Моркова, предполагам следва, че са стигнали до обединението.
Ай стига бе! Grinning Ще падна, ако е така. Те Влад не го броят за нищо хаха

# 692
Не знам дали може да се брои за спойлер, но в лайва на Мирела от ИВ Фейгин се изпусна, че не знае какво има в торбичката с грошовете. Мислела, че е напълнена със слама. Това може да значи, че след сливането на племената не печели индивидуални битки, иначе щеше да е спечелила грошове.

# 693
Преди старта на ИВ или малко след него, Ковид каза, че негов любимец искал да се откаже от играта, но добре че размислил. Това ще ни го покажат ли или  се е случвало зад камерите? И за кой става дума?

# 694
Фермата, но малко по-напред

МВР-то пада от Моркова, предполагам следва, че са стигнали до обединението.
Ай стига бе! Grinning Ще падна, ако е така. Те Влад не го броят за нищо хаха
И на мен ми стана смешно, като ми казаха. За вярното, ако някои от тях двамата е излъгал и аз ви лъжа Wink. А Фермата е болднато, понеже масово се пише за ИВ и трябаше да привлека четящите фенове на фермата.

# 695
Няма да ме учуди ако Влад наистина бие Генчо мвр. От спойлерите се разбира за двама изгонени. Гечо и Радо. На финал стигат Чавдар , Яни и Иван. Това означава поне за мен че един от старите да е отстранил Калин и Моркова, но няма да се учудя Иван да бие един от двамата изброени.

# 696
Някой беше писал по -назад ,че Жени елиминира  Генчо.Във фейса се върти ,че Фифо елиминира Жени.
Ох, майкооо искам да видя това. Много пъти искам да го видя.Stuck Out Tongue Безценнооо
Немезида слязла на земята и въздала правосъдие .Satisfied
Целият сезон си струва гледането само заради този единствен миг.Smiling Imp

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 13:34 от sineva 1

# 697
  • Вестерос
Няма да ме учуди ако Влад наистина бие Генчо мвр. От спойлерите се разбира за двама изгонени. Гечо и Радо. На финал стигат Чавдар , Яни и Иван. Това означава поне за мен че един от старите да е отстранил Калин и Моркова, но няма да се учудя Иван да бие един от двамата изброени.
Да, може, нямаме представа след като се спечели отборната битка как ще са дуелите, пак на два отбора ли ще са или общо.

# 698
Дано наистина Фифо да бие Джаферович! Това ще ми е любимият епизод и ще си го броя за финал, вместо победата на Алекса!
За мен има два варианта за петък - или отпада само Цецо или в комплект с Илиян.

# 699
А някой знае ли кога отпада Мани?

# 700
Фермата не е спойлер, но мнение базирано на спойлерите. Ако старите спечелят може предимството да е имунитет/ директен финал ва играч или правото да определят дуелите. Така може Иван да отстрани Калин, въпреки че на база видяното от първия дуел Иван ми е далече от силен по- скоро жанието за победа е по- силното. За изгонените изобщо не бих се очудила с оглед на поведението им.  И пак да питам хората със спойлерите знаете ли кога Гечо ще си тръгне?

# 701
С риск админите пак да ме минат с метлата, но не смятате ли, че такава обща тема за спойлери е шизофренна. Едва ли всички следят всичко и докато загрея кой откъде е забравям за какво съм влязла. Не мислите ли, че трябва да е разделена темата?

# 702
Би било добре, но май админите не позволяват, защото си има отделни теми по конкретното предаване.

# 703
Някой беше писал по -назад ,че Жени елиминира  Генчо.Във фейса се върти ,че Фифо елиминира Жени.
Това, ако се случи ще е логичен завършек на цялата излагация, която Маман ни представи! 😅
А дано!
Което е странно предвид факта, че за Фифо грам спойлерняма !!

# 704
Как тълкувате думите на Гого от лайфа - "Много пъти исках да изляза на битка,  но не искаха да ме рискуват и в двата лагера"? Означава ли, че онзи спойлер е изцяло грешен?

Общи условия

Активация на акаунт