Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Инфото според мен си е вярно, което значи, че най-вероятно Калин избира Аксения за първи дуелист. Ако наистина стане така (и това е най-вероятно), то от този негов избор е започнало падението на новите "надежди".
Или това, или все пак Старите са победили в седмичната битка. Пратили  са Аксения, тя е дръпнала Мирела. Следващата седмица ратай Вал, тя елиминира Елена. След това Веселка бие Хепито. Жените на Старите отсрамиха старите пушки.
Съмнявам се старите да са обърнали за 2-ра поредна седмица. Трябва да им дадат 4, а на "надеждите" - 1 или 2, а те тази седмица си работят бая, съмнявам се, а и на рекламата се вижда как Калин говори за избора и казва Ваня (според мен това е за заблуда и ще каже нещо от рода "избирам Ваня....да продължи да е ратай" или нещо подобно). Не знам, може и да обръщат старите, ще видим Sweat Smile.

# 676
Тия промота винаги са подвеждащи, но все пак това е Бети, но наистина новите надежди тази седмица са една идея по-добре от миналата. Но съм убедена че Калин ако бият няма да прати Ванчето първи дуелист, което няма да се хареса на Камелия , Генчо и Иван. Каквото и да става старите имат да правят обръщалка. 😆

# 677
От промото за утрешния епизод на Фермата и това, че Калин казва, че избира Ваня- правилно ли разбирам, че Новите печелят седмичната битка + правото да посочат първия дуелист? И че това ще е Ваня? Въпреки че тя 100 пъти каза на мъжете, че не иска да е първи дуелист - ще й наложат решението си?

Не съм гледала промото, но от това, което си написала, предполагам, че Калин може да е посочил Ваня като най-полезен фермер.

# 678
От промото за утрешния епизод на Фермата и това, че Калин казва, че избира Ваня- правилно ли разбирам, че Новите печелят седмичната битка + правото да посочат първия дуелист? И че това ще е Ваня? Въпреки че тя 100 пъти каза на мъжете, че не иска да е първи дуелист - ще й наложат решението си?

Не съм гледала промото, но от това, което си написала, предполагам, че Калин може да е посочил Ваня като най-полезен фермер.

Това се прави в петък.

# 679
Мани преди дни си беше в България.. Да не е отпаднала в петък, та затова да е било 🤔 Ако изобщо отпаднат двама де, може и само един - Цецо.

# 680
Може за обединението да не е по най-малочисленото племе ,а да е това ,което изгуби Териториалната в понеделник и то да се разпада,защото иначе Сините са най -много като играчи.Само гадая.

# 681
Фермата
От вчера пишат във фб страницата, че Ваня е първи дуелист и са на дуел с Аксения (Аксения отпадала) не знам до колко е вярно 🤷♀
Аз вярвам на спойлерите на Tiffany , но имам някакъв спомен от по ранни теми със спойлери,че Аксения не се задържа дълго и като гледам как новите гласят Ваня за първи, въпреки че Калин явно и симпатизира , другите мъже го казаха много точно Ваня първа и да избере от слабите жени на старите за сигурна точка.
Надявам се наистина да са в този ред - Мирела, Елена и Ваня 🤷♀

# 682
Ха , много интересно всички мнения ,които не са били съгласни със спойлера ,че Гого отпада от Гената след разпадането на сините и че Илиян и Мани са гласували срещу него са били изтрити. Защо ли??? 🤔 🤔🤔
Тука нещо ми намирисва. Или е в разрез с прявилата да нямаме доверие на човек, който изведнъж след толкова време питане и молене за точен спойлер, се появява, изцопва нещо, което изобщо до сега не беше и помисляно, та дори и хора със сигурни спойлери не го бяха споменавали… Грам не ми се връзва нещо тук.
Отново се извинявам, че вероятно е против правила на тази тема, но всички тези мнения са на база на спойлери  от тук.
Наясно съм, че пак ще ми изтрият мнението. Сигурните спойлеристи, моля ви кажете какво знаете за Гого, за да се изчистят съмнениятя поне.

# 683
Ха , много интересно всички мнения ,които не са били съгласни със спойлера ,че Гого отпада от Гената след разпадането на сините и че Илиян и Мани са гласували срещу него са били изтрити. Защо ли??? 🤔 🤔🤔
Тука нещо ми намирисва. Или е в разрез с прявилата да нямаме доверие на човек, който изведнъж след толкова време питане и молене за точен спойлер, се появява, изцопва нещо, което изобщо до сега не беше и помисляно, та дори и хора със сигурни спойлери не го бяха споменавали… Грам не ми се връзва нещо тук.
Отново се извинявам, че вероятно е против правила на тази тема, но всички тези мнения са на база на спойлери  от тук.
Наясно съм, че пак ще ми изтрият мнението. Сигурните спойлеристи, моля ви кажете какво знаете за Гого, за да се изчистят съмнениятя поне.
Спойлерът не беше от Ковид, а от новорегистриран потребител.
Иначе е ясно, че фенки на Гого са докладвали, сигурно като причина са посочили “Гогохулство”…
Ако Илиян отпада на битка срещу Георги или Гената, ще е точно 14-и отпаднал Simple Smile

# 684
Преди е нямало такава намеса за това кой как е написал. Смеехме се, пускахме шеги. Даже смяната от един формат на друг, води до леко разтоварване, защото противоположните мнения са си предпоставка за напрежение. Сега няма да соча потребителите, които казват "ти не можеш да пишеш така, ме ми харесва". Хората са достатъчно културни да не отвърнат - "Ама ти не може да ми даваш наклон какво да пиша!".
На първата елиминация, ако ходят червените от снимката, повече от ясно е, че е Генчо. Алекса и неговият лагер няма да се срещу момичетата, а срещу момчетата и ще пращат силен конкурент. А за Гого - ще ходи на елиминация като жълт. Вижда се, че не харесва жълтите. Не е намерил нито една сродна душа, пък и кой. Филип се е превърнал в самостоятелен играч, останалите се кланят и възхваляват гримьорката.

# 685
Фермата, но малко по-напред

МВР-то пада от Моркова, предполагам следва, че са стигнали до обединението.

# 686
Някой беше писал по -назад ,че Жени елиминира  Генчо.Във фейса се върти ,че Фифо елиминира Жени.

# 687
Фермата, но малко по-напред

МВР-то пада от Моркова, предполагам следва, че са стигнали до обединението.

Благодаря. Дано да е вярно. Най-после нещо и за тях двамата.
Много ми харесва как е написано Фермата в началото - видно веднага за кой формат става дума.

# 688
  • Sofia
Някой беше писал по -назад ,че Жени елиминира  Генчо.Във фейса се върти ,че Фифо елиминира Жени.
Това, ако се случи ще е логичен завършек на цялата излагация, която Маман ни представи! 😅
А дано!

# 689

Иначе е ясно, че фенки на Гого са докладвали, сигурно като причина са посочили “Гогохулство”…

Стига де, аз все още виждам коментара от новорегистрирания потребител. Или при мен е проблема и е някакъв бъг или нищо не е трито.

За да не е спам - освен Цецо, хич не ми дреме кой друг ще излезе, предвид че не харесвам Алекса и Виктория от сините, но за тях е ясно, че остават до финала..

Общи условия

Активация на акаунт