🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 597
  • 920
  •   1
Отговори
# 180
Альона с какво ЕГН е? Че това “дядо Финци“......
Сигурно им е 10 години разликата, може и да няма толкова.

Айде сега си признайте,че ако някой от новите си избере сравнително по-лесен съперник ще има коментари какви страхливци са.Но щом старите "герой" се прицелят към по-слаб противник ,то това е мислене за отбора и страхотна стратегия
Видя се и в седмицата ,когато Радо беше първи дуелист.От него се очакваше да избере равностоен опонент,а сега за Гуспата се пише да избере привидно лек съперник,например Влад
Очаквам добра стратегия и от двете страни, но за момента само Веселка я приложи, като издърпа Симона.

# 181
Аз не бих наричала новите страхивци, ако изберат по-лесен противник. Но всеки е свободен да го удари на гордост и чест. Все се сещам за будалата Виктор от предния сезон и маминото Коце, дето го бутаха и спасяваха до края...

# 182
  • Другата България
Оххх, Гуспата защо преиграва толкова, защо се опитва да свири по струната на достойнство и алабализми, като знаем какъв противоречив герой е?
Както и предположих, Гуспата ратай. И естествено, ще предизвика Калин, въпреки извинението му.

Лили е много изкуствена, едва я издържам.

Гечо и Чавдар естествено, с номинация на жена.

# 183
  • София
Те вътре се нахъсват, че е срамно да избереш по-слаб. Според мен не е никак, особено за новите, които досега не са били на арената и това е съвсем непознато преживяване за тях. По-добре да загреят с някой слаб, пък натам вече ще се пробват с друг.

Преди като не бяха два отбора и човек можеше да избира от всички, често по-силните дърпаха някой среднист, опукват го и след това не ги викат скоро на дуел. Сега обаче са в различна позиция, гонят точки, едните имат опит и тн.
Предишни сезони имаха често и битки за имунитет или за друго, които бяха индивидуални и там се виждаше също кой колко силен е. Сега не могат да се сравнят и по-добре за отбора е да не се рискува. То и най-слабите може да отстранят някого, но все пак рискът е по-малък.

# 184
  • София
Айде сега си признайте,че ако някой от новите си избере сравнително по-лесен съперник ще има коментари какви страхливци са.Но щом старите "герой" се прицелят към по-слаб противник ,то това е мислене за отбора и страхотна стратегия
Видя се и в седмицата ,когато Радо беше първи дуелист.От него се очакваше да избере равностоен опонент,а сега за Гуспата се пише да избере привидно лек съперник,например Влад
Кой е очаквал Радо да избере равностоен опонент? Очакваха участниците вътре, тук не мисля, че съм чела такива неща. Аз лично приветствам всяка стратегия и мисъл в и за играта, независимо от кой отбор е дошла. Сега, ако някой е проглушавал ушите на всички с някакви хвалби и изхвърляния, че ще се спре на силен опонент, пък накрая избере най-слабия, ще ми е смешно не за друго, а защото заявка и изпълнение се разминават генерално.
От Гуспата очаквам да играе стратегически, точно защото каза, че всеки ден в продължение на седем години е мислил за играта. А и е бил част от екипа, имал е възможност да наблюдава и да си вади изводи. Но съфермерите му го натовариха с толкова очаквания, че нищо чудно да се подхлъзне да се доказва в очите на слепите.

# 185
Сега догледах епизода, че снощи заспах. Ако може, всички тези,дето милеят за старото време да си отиват у домА си и да перат на ръка, да впрягат воловете и да целуват ръка на тъстовете , като искат булка. Много превземка , много нещо.
    Не искам да съм на мястото на Чавдарините дъщери. Като изключим дължината и патоса на монолога на Финци,  беше прав.
   Светът се развива, хора екскурзия до Космоса си правят ,ние ще си стоим назад във времето.Весето и то- бабите преди нямали право да седнат на кафе,щото имали да шият.
   Аз не искам старото време, сега ми харесва. Харесва ми дъщеря ми да си избере сама партньор , който да ме нарича по име, не "Бабо" или "майко" . Харесва ми да може да избира къде по света да живее, къде да пътува и какво да работи.
   Много доверие се възложи на Гуспата относно последващ дуел.Дано да се справи. Но и според мен жена трябваше да изберат, а тя да дръпне Мажена. Засега според мен са важни точките.
   Лили не я харесвам - прекалено драма куин ми идва. И аз забелязах устните,ама ме беше срам да споделя, да не излезе евтино заяждане. Ако не се бърка на съфермерите, а просто с тяхна помощ разпредели задачите, работата ще върви.Те не са скатавки , знаят кое как се прави и жените също са работливи. И да спре да се разправя с Гечката, той няма да саботира отбора.Според мен в душата си е добър човек, само да не го дразни някой.Вярно е ,че не може и все на пръсти да се ходи около него, но и тя може да е леко по-кротка с него. Макар че, мисля, че сега като я няма Альонка , Лили няма да се ежи толкова.
     Новите - не разбрах откъде на къде Евгени държи сметка на Радо що говори с Нина? Какви са тия полицейски произволи?
   От този отбор как може само Мирела засега да прави добро впечатление?
   Morisay  , ако някои те докладва в скоро време, да знаеш, че сигурно съм аз.
Нека все пак запазим доброто възпитание, дори когато критикуваме определен участник или не го харесваме,моля!

# 186
Цитат
Очаквам добра стратегия и от двете страни, но за момента само Веселка я приложи, като издърпа Симона.

Те за това някои участници твърдят за нея, че е стратег и хитруша. Тихо, тихо си действа по някакъв план, без да слуша околните какво говорят.

# 187
Много ме умили Чавдарчо като каза, че поради факта, че е искал ръката на жена му, неговата връзка е по-стойностна от много други. Wear Ring People Bride With Veil А направо се разплаквам като го чуя - ние възрастните...
Този дървен философ е на 46. Алоуу, ти ако си стар, аз не съм! Егати закостенелия пън.

# 188
На 46?????? Аз съм на 48 , почти и 9 , а като го слушам се пренасям в 19 век.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 15:13 от марулета

# 189
  • София

По-скоро това са думите на самите участници вътре.
Тук масово сме 'ЗА' да се избират слабите и да се чистят, особено ако не са интересни с нещо друго извън битките.
Колкото до Гуспата, няма да избере Влад, защото за него е важно как ще го виждат отстрани. Аз лично не го очаквам специално от него, а не че не го искам. На 90% ще избере Калин от всичко, което съм видял от него през годините.

# 190
Гуспата игра със Симо Мандрата - както го бяха кръстили, защото се научи, и много му хареса, да прави млечни продукти във Фермата. Казваше, че като излезе от формата се замисля дали да не си направи мандра. Нямаме идея какво стана с него. Много здраво момче беше.

# 191
Върти ми се ,че скоро след Фермата наистина съм чела че е отворил мандра,но може и да греша

# 192
Изгледах промото. Иван нарича Чавдар пенсия точно заради изказванията му. И да, доста грубо е. Но Чавдар е здрав, прав мъж и мисля, че може да го понесе. Wink

# 193
Ми самият Чавдар, поне 15 пъти в епизод, не пропуска да спомене какви хубави времена са били в Средновековието, когато е поискал ръката на жена му. И дълбокомислено да добави, с нотка на носталгия - ние възрастните знаем, помним ...

# 194
  • Вестерос
Когато Финци и Чавдар започнат с монолозите, директно давам без звук. Иване, може ли другата година да чуваме мнението и на останалите фермери?
Мислех, че съм само аз. Innocent
Снощи Финци каква "прочувствена" и протяжна реч спретна, с акцент на протяжна . А сълзата аха аха да капне. Smiling Imp
Финцито види ли камера, като отвързан просто и Чочо не му отстъпва. Големи  актьори.Smiling Imp
Не мога да разбера продукцията, нямат кадри и запълват ефирно време с речите на тия двамцата или са решили, че на публиката й е много интересно да слуша тия клишета.Такъв фалш и досада.
 На мен ми е интересно да слушам диалозите на участниците, да гледам как работят, как се грижат за животните, уроците по история, различни традиции и обичаи, които липсват тази години, а подобни речи плюс дебатите са ми супер изкуствени и безинтресни. Ако не са успели да ме приспят им спирам звука или превъртам, ако гледам на запис.
По традиция на края на всеки епизод дават откъс от видео дневника на някой от участниците. Видео дневниците се качваха преди на войо.

Общи условия

Активация на акаунт