🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 609
  • 920
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Репликата на Калин не беше кой знае какво, Иван се държеше много по-неспортсменски, а Радо и преди ги е провокирал. Гуспата обаче падна от Иван, видя радо вече на дуел и сега се фиксира в Калин, защото смята явно, че е най-слаб от тримата. Има време да размисли, но си потърси причина защо да е Калин, ако се спре на него.

# 166
Репликата на Калин не беше кой знае какво, Иван се държеше много по-неспортсменски, а Радо и преди ги е провокирал. Гуспата обаче падна от Иван, видя радо вече на дуел и сега се фиксира в Калин, защото смята явно, че е най-слаб от тримата. Има време да размисли, но си потърси причина защо да е Калин, ако се спре на него.

Посвирването на Иван ббеше наистина грозно, но пък за Альона си беше точно, тя уста не затвори в тая Ферма. Калин не каза нищо лошо, просто като Елена победи той не виждаше и попита "какво става", на което Гуспата хвърли злобен поглед и отвърна "ще видиш в събота какво става", просто Калин не виждаше, а не че е злорадствал.  Те старите също злорадстват, обаче чакат да се скрият и почват. И те не спряха да повтарят, че Альона била по-добра от Елена, а те бяха еднакво слаби.....

# 167
Много ми е изкуствен Гуспата. Говори със заучени фрази, които се харесват от хората. Като част от екипа, явно се я научил кое се харесва от зрителите. Не мога да го харесам и това е ...

# 168
Много ми е изкуствен Гуспата. Говори със заучени фрази, които се харесват от хората. Като част от екипа, явно се я научил кое се харесва от зрителите. Не мога да го харесам и това е ...
Явно не се е научил! Аз не виждам да е много харесван от зрителите.
То от мъжете на старите (та даже май от всички мъже във Фермата-8), почти безусловно, само Дидо беше харесван. Спокоен, незлоблив, миролюбив, добродушен, обича животните, симпатичен, силен, висок(!!!) - мъж мечта. И да си излезе толкова рано... не е честно.

# 169
  • София
Не мога да преценя Гуспата дали ще играе стратегически за отбора или действително ще го удари на чест и ще избере някой от по-силните мъже, което според мен ще е грешка. Защото той изобщо не е толкова силен, за колкото го мислят останалите. А и според мен по-важно в момента е да вземат точка, а не да си мерят егото с новите.
Ванчето кога стана калайджийка, кога й почерня... благородното продължение на гърба. От два дена е при безнадеждните, а е по-озлобена към старите от всички злоби там.

# 170
Когато Финци и Чавдар започнат с монолозите, директно давам без звук. Иване, може ли другата година да чуваме мнението и на останалите фермери?
Мислех, че съм само аз. Innocent
Снощи Финци каква "прочувствена" и протяжна реч спретна, с акцент на протяжна . А сълзата аха аха да капне. Smiling Imp
Финцито види ли камера, като отвързан просто и Чочо не му отстъпва. Големи  актьори.Smiling Imp
Не мога да разбера продукцията, нямат кадри и запълват ефирно време с речите на тия двамцата или са решили, че на публиката й е много интересно да слуша тия клишета.Такъв фалш и досада.
 На мен ми е интересно да слушам диалозите на участниците, да гледам как работят, как се грижат за животните, уроците по история, различни традиции и обичаи, които липсват тази години, а подобни речи плюс дебатите са ми супер изкуствени и безинтресни. Ако не са успели да ме приспят им спирам звука или превъртам, ако гледам на запис.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 13:57 от sineva 1

# 171
  • София
След отпадането на Альона, най-добре е да ударят Влад сега, а после две силни техни жени да отстранят Мажена, Мирела, Елена. Така със сигурност ще се запазят и ще стигнат първи 5:2, три седмици наказание за новите.

По-вероятно е обаче да го ударят на чест.

# 172
Начи, Финцито си е добродушко, тия речи са му малко дървена философия, но не го прави със задни мисли, идат му от сърце. Докато на Чавдар са спектакъл, по мое мнение. Да, досадни са и двата вида.

# 173
Влад, може да се окаже скрита лимонка. Трябваше да се целят в Мажена и Мирела първо.

# 174
  • Другата България
ЛилитУ напомпала ли си и джучките, или така ми се струва?

# 175
И аз мисля, че ще го ударят на чест. А така да не ми се иска... това е състезание, а не средновековен дуел... В един футболен мач се броят головете накрая, а не кой е бил по-извисен и се е бил в гърдите. Логично е да се дърпат по-слабите. Накрая от толкова ежене и глупави емоционални избори, на финал ще отидат мама Маженка и Мирела Grinning

Лили си е надула джуките, грозно е

# 176
  • София
И аз не мисля, че Влад е слаб, но мисля, че е по-слаб от Яни и Гуспата, най-малкото има по-малко опит с такива игри и ми се струва по-бавен от тях на коване и рязане, по това, което са ни показвали.

# 177
Ти пък! Тя така ги е разкривила, че и за лаици е видно, че има намеса. Много несполучлива, обаче!

# 178
Айде сега си признайте,че ако някой от новите си избере сравнително по-лесен съперник ще има коментари какви страхливци са.Но щом старите "герой" се прицелят към по-слаб противник ,то това е мислене за отбора и страхотна стратегия
Видя се и в седмицата ,когато Радо беше първи дуелист.От него се очакваше да избере равностоен опонент,а сега за Гуспата се пише да избере привидно лек съперник,например Влад

# 179
  • Другата България
Ти пък! Тя така ги е разкривила, че и за лаици е видно, че има намеса. Много несполучлива, обаче!
Нали? Абе аз сега го почвам, и като ми я навряха отблизо с тоя сълзлив монолог, и ми се набиха в очите.
А Гуспата пък .....чак Бог намесва! Аман от изкуственяци.
Joy Альона с какво ЕГН е? Че това “дядо Финци“......

Общи условия

Активация на акаунт