🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 553
  • 920
  •   1
Отговори
# 345
  • Асеновград
Еййй няма такива п....ци. Направо резил и това ми било мъже.

# 346
Иван и Андрей големи защитници на Аксения. Само да не ми я гласят за победител, че ще се гръмна чак тогава Grinning

# 347
Камелия категорично не влиза в жени лигли, не е била никога и не се очаква да бъде такава, жена, която си гледа детето, която се отказва от всякакви удобства и тръгва по собствен път, за да може тя, детето й и кучетата да са добре. И в 20кв.ще може да живее добре, просто защото го носи в себе си.

Тя в 20кв ще живее страхотно, но 2ма човека в 70 ще се задушават, по нейно мнение? Ама четете с разбиране, преди да се включвате в дискусии.

Какъв тип жена е Камелия, на мен лично не ми е ясно. Ако Вие сте приятелки с нея или Вие сте самата нея, така кажете.

От какво се е отказала, също не знаем. Нейните думи са, че е избягала от тормоз. Дали е живяла там в някое градче с 3000 души в апартамент 60кв или се е ширила в таунхаус 1300кв. нейде из Манхатан, не е ясно.

Нито сме приятелки, нито нищо. Просто се замислям аз как правя изказвания… и може би не се разбират правилно.

Тук не става въпрос за кв.м., но вярвам, че сами можем да живеем в 20кв. На мен лично не ми пречи, но какво правим, когато имаме деца, не иска ли всеки най-доброто (питам тези, които имат деца).

Не знам как е живяла в Манхатън и дори дали е живяла там, просто си мисля, че не е точно това идеята, в смисъл, че не се представлява излишно все едно е топ милионерка. По-скоро е друга идеята, относно как трябва да се живее, вярвам, че всеки иска да живее нормално, да живее добре, да осигури на детето си най-големият комфорт, който би могъл.

Просто казвам, че не ми звучи злобно и като желание да изпъкне.

# 348
  • Асеновград
Много ми е интересно , как едната клюкарка Калин , видя че Аксения  нарушава правилата , като и той не виждаше.
Радо непрекъснато нарушава правилата , но те дума не казват....убитаци.

# 349
Накрая ще се окаже ,че Валерия е най читава от всички.Умерено държание,без празни приказки и и личи, че не е за пред камерата.Просто това си е тя! Жалко за предишния сезон, когато участваше.Тогава Сълзата и изяде главата.Умно момиче .Израснала е от тогава.

# 350
Ей, пак се ядосах!!! Копаят под дъното тези новите. Почвам с Елена... да не вземе Яни да й краде рецептата. Той да не е тъпак като тях. Но то е казано, че всеки съди по себе си!! Новите копират нагло от ден едно, сега за една рецепта драма стана. Айде, Елено, замина и ти в черния списък. После наказанието. Калин видял, видял, видял!! Що не го питаха как е видял, по-точно??!?! Долна постъпка. Понеже са некадърници и дори с преписване няма да смогнат със задачите, вече игреам подмолно. И пак срещу Аксения, каква е тази омраза в тези момчета, не зная.. и отделно двоен аршин от продукцията. Радо яде мед, яде шоколад, пи кафенце, вири крачета... взимат им меда. Аксения погледнала за секунда, взимат им цяла кошница. Не е честно!!!

Адмирации за Валерия!!!

# 351
Много са обсебени тези от Аксения. Направо си е притеснително. Тая тройна коалиция (Калин, Евгени, Иван) ще ме откаже да гледам. Супер противни хора. Не се трае.

# 352
Между другото смятайте колко им влияе Аксения, все тя им е в устата, явно я имат за конкуренция. Тормозят я умишлено, ама ме кефи как тя не поддава.

# 353
Нина и подсказва, а Иван го позволява🤐

# 354
  • Велико Търново
Как си личеше, че Иван чете темата. Продукцията пак направи мазаляк, но извъртяха нещата, че участниците са виновни. В крайна сметка ако не са съгласни,можеха да не наказват никого или да накажат само Аксения. Но нали трябва да има сеир и драма.
Още след първото нарушение на правилата казаха, че ще има И отборно наказание. А Иван няма как да е чел темата през май месец. Просто не я е имало.

На мен обаче ми е любопитно как точно Калин е видял, че Аксения си е вдигала маската. И как на никого не му дойде на ума да попита това.

Веска е играла тази игра ли, че не се сещам?

# 355
Очевидно Калин не е видял, просто Иван му е казал. Калин се е подразнил, защото не е честно спрямо него. Не е приятно, когато някои спазват правилата, а други не. Щях да мина по-леко грешката на Аксения. Но тук доста тенденциозно Новите са все черни овце, пък Старите като сбъркат, не е проблем. Човешко е да се греши. Малко двоен стандарт.

DamaPika, говорех за речта от студиото. Тях ги снимат по-късно. Той вече е бил наясно с нагласите към участниците в темата.

# 356
Аксения ще пере на ръце!!! - представяте ли си какво им носи победата?! Такова злорадство, такава проклетия, такива долни твари! Боже, не е истина!!! Какви твари, какво нещо. Щастлива съм, че не познавам никой от тези не безнадеждни, а безчовечни, безморални, безчувсвтени БЕЗчовеци!

# 357
  • Вестерос
Много ми е интересно , как едната клюкарка Калин , видя че Аксения  нарушава правилата , като и той не виждаше.
Радо непрекъснато нарушава правилата , но те дума не казват....убитаци.
Именно!

Офф много ме е яд на Нина, тя им загуби играта.

Имам чувството, че четиримата злобари са на 16 години и са тайно влюбени в Аксения, голяма обсесия...

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 21:59 от Tiffany А

# 358
Аксения ще пере на ръце!!! - представяте ли си какво им носи победата?! Такова злорадство, такава проклетия, такива долни твари! Боже, не е истина!!! Какви твари, какво нещо. Щастлива съм, че не познавам никой от тези не безнадеждни, а безчовечни, безморални, безчувсвтени БЕЗчовеци!

Радо ходи всеки ден на църква!!! (не че има връзка, ама и той така, от нищото, го каза)

# 359
Спрялата Нина им коства победата 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт