🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 991
  • 920
  •   1
Отговори
# 330
Аз човек с възможности, който не държи да има хубаво качество дрехи, без значение на коя марка са, дали Зара или Оскар де ла Рента, не познавам.

Проблем с животът и стандартът на Камелия нямам, проблем имам с тъпите изказвания, че 70кв. м. са едва ли не кибритена кутийка. И начинът по който задаваше въпросите един след друг и коментари върху отговорите, са кофти. Тя със сигурност няма приятели, не само Иван(ка).

# 331
Или просто поддържа разговор. Когато някой бъде нарочен, няма прошка. Мнението ми за нея от негативно минава в леко положително, главно заради някои от коментарите тук.

Съчувствам и на Камелия. Аз също съм много беден. Облеклото ми се състои в дънки за $29, фанелка за $12, чорапи и долни гащи за $6 и обувки за $60 (тук съм се изхвърлил, но ги нося 2г). 

Хм. Благодаря за пояснението. Преди това предполагах, че се разхождаш в някоя от ризките, чиито ръкави се връзват на гърба. 
Радвам се, че това не е случаят. 😂

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 20:34 от Alucard

# 332
  • earth
Тези марки дори не съм ги чувал. Аз знам само Old Navy и Target.
Камелия докато не я покажат обстойно по бански отказвам да я коментирам.

# 333
Или просто поддържа разговор. Когато някой бъде нарочен, няма прошка. Мнението ми за нея от негативно минава в леко положително, главно заради някои от коментарите тук.

Странни начини за поддържане на разговор имало... аз непознати, а и близки, не разпитвам как живеят и не поставям под въпрос оцеляването им и възможността им да дишат в кутийките, в които са се набутали... ако 70кв за 2ма се води кутийка, разбира се. По немските стандарти - не, идеална квадратура е.

# 334
Явно живееш в Германия. Simple Smile
Според японските стандарти пък сигурно минава за палат. Това не означава, че не е тясно (от личен опит). Изказала си е мнението, което и на мен не ми допадна и затова харесах първоначалния ти коментар. Обаче вече направи от мухата слон. Не ми се обсъжда повече, безсмислено е.

# 335
Камелия категорично не влиза в жени лигли, не е била никога и не се очаква да бъде такава, жена, която си гледа детето, която се отказва от всякакви удобства и тръгва по собствен път, за да може тя, детето й и кучетата да са добре. И в 20кв.ще може да живее добре, просто защото го носи в себе си.

# 336
Те ви я хубавата Елена... Пфу!

О, смех, Калин, също "сляп" по същото време, видял (??!!), че Аксения е нарушила правилата, съответно слепотата си! Шъумръ от смях!!! Joy Идиот.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 21:16 от Анонимен

# 337
Камелия категорично не влиза в жени лигли, не е била никога и не се очаква да бъде такава, жена, която си гледа детето, която се отказва от всякакви удобства и тръгва по собствен път, за да може тя, детето й и кучетата да са добре. И в 20кв.ще може да живее добре, просто защото го носи в себе си.

Тя в 20кв ще живее страхотно, но 2ма човека в 70 ще се задушават, по нейно мнение? Ама четете с разбиране, преди да се включвате в дискусии.

Какъв тип жена е Камелия, на мен лично не ми е ясно. Ако Вие сте приятелки с нея или Вие сте самата нея, така кажете.

От какво се е отказала, също не знаем. Нейните думи са, че е избягала от тормоз. Дали е живяла там в някое градче с 3000 души в апартамент 60кв или се е ширила в таунхаус 1300кв. нейде из Манхатан, не е ясно.

# 338
Ми интересно ѝ е било на Аксения, хайде сега. 😂

# 339
Близо седмица нямах възможност да гледам, обаче новите са безнадежден случай.
Калин видял Аксения... Ужас....

# 340
Нарушават правила,а пък новите им виновни 😂

# 341
Има го и този момент. Тя, разбира се, пак се разплака.

# 342
Много, много, много са долни новите... Противни са! А Радо тъпия ратай вчера като наруши правилата какво... Взеха им буркана с меда... Ами не е честно 🤬

# 343
Не, Иване, не е хубаво! Тъпо е и е подло. И е смешно. И е жалко! Защото те не са перфектни с правилата.
Това с моята съвест. Пък за тяхната... те нямат такава. Да видим вашата с Андрей дали ще се справи с това.

# 344
Как си личеше, че Иван чете темата. Продукцията пак направи мазаляк, но извъртяха нещата, че участниците са виновни. В крайна, сметка ако не са съгласни, можеха да не наказват никого или да накажат само Аксения. Но нали трябва да има сеир и драма.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 21:52 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт