🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 42 005
  • 920
  •   1
Отговори
# 315

За Генчо МВР-то и аз съм любопитна.На мен ми изглежда като някакъв , дето тати го е набутал в полицията, без особени качества и акъл за развитие. Оженил се , слушка и си му е добре.
То това си е очевадно!

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 13:58 от valley_of_roses

# 316
Той милия си прилича на такъв дребен тарикат,ама все пак е грозно баш приятелите си да цака Grinning пък и очевидно приятелите му много умни и не се сещат да си проверяат поне какви са им глобите Joy

# 317
  • Стара Загора
Новите надежди за мен са много злобни! Хем нищо не мога и ходят все да видят и да препишат от старите фермери, хем се зъбят! Твърдо съм "За" смъртно наказание!

# 318
За зайчетата обаче и аз не бих обвинявала новите. Единственото правило при тях е, че не се пипат изобщо, докато майката сама не ги извади от пуха. Т.е. не стопанина се грижи за тях, а само и единствено зайката. И ако някое се разболее, майката го убива, за да оцелеят останалите. Ако успее да уцели момента. Имам братовчед, който гледаше зайци доста време.
Ако човек ги е пипнал ,зайката просто ги изхвърля от кучилото и не ги гледа .
точно това направи Камелия или happy ванчето като им се радваше още вечерта като се бяха родили и ги пипаше едно по едно.
30 години гледаме зайци и не даваме децата да им се радват, преди да прогледнат и излязат

# 319
Не видях да ги пипа Вaнчето, гледаше ги през мрежата. Та те са като мишки, току що бяха родени, как ще ги пипа!

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 17:35 от Анонимен

# 320
  • при късмета
И аз не видях да ги пипат, затова съм на мнение, че не са виновни за зайчетата. А и предполагам, че Георги, който им остави зайците им го е казал. Не би го пропуснал

# 321
Има случаи , когато зайката се коти за пръв път и не ги гледа.Дори ги изяждат. Но в никакъв случай малките не трябва да се пипат от хората .

# 322
Не съм разбирач, но и аз мисля че нямат вина за зайчетата. Като тийн мой роднина гледащ зайци ми подари двойка мъжко и женско ,след време женската роди  и без никой да ги пипа за 2 дни всички зайчета измряха. Аз бях супер разстроена и тогава човека който ми ги даде ми обясни че често се случва особено при млади майки които раждат за първи път и нямат инстинкт да се грижат за бебетата

# 323
Аз имам друг въпрос - някой съсед на Камелия-та има ли тук? Стана ми интересно как разпита Иван(ка) къде живее и дали не му е тясно/задушно в апартамент от 70кв.  с гаджето му. Интересно ми е, тя в палат от поне 500кв ли се шири?

# 324
  • София
Май Тори е станал татко и Симона търси стопани на този пухчо
Ако някой се интересува - да пише на Симона на лично в Инстаграм

# 325
  • Вестерос
70 кв са ѝ тесни? Grinning Хората живеят в 45 трима човека

# 326
  • Sunshine state
Аз имам друг въпрос - някой съсед на Камелия-та има ли тук? Стана ми интересно как разпита Иван(ка) къде живее и дали не му е тясно/задушно в апартамент от 70кв.  с гаджето му. Интересно ми е, тя в палат от поне 500кв ли се шири?
Пак се прави на Хамериканка. Тук жилищата са големи повечето и за това сега видиш ли малко й е 70кв. Май е забравила панелките и гарсониерите, в които е живяла най-вероятно, та прави подобни коментари. Много неприятна личност.

# 327
Пак се прави на Хамериканка. Тук жилищата са големи повечето и за това сега видиш ли малко й е 70кв. Май е забравила панелките и гарсониерите, в които е живяла най-вероятно, та прави подобни коментари. Много неприятна личност.

Тя и сега живее в някоя панелка там-от-където-е. За това търся съседи, да разкажат цветно. На мен как живее ми е ясно, то си ѝ личи стандарта... по косата, кожата на ръцете, а и по дрехите. Може да няма палто като на Симона (китайското диорче) отгоре до долу в Д-та, обаче няма и качествени дрехи, личи си им че са парцаля.

В Америка къщите големи, ама яде шамарите и се прибра в България.

# 328
Не смятам, че липсата на скъпи или маркови дрехи е повод за критика. Независимо дали не може да си ги позволи или просто предпочита да си харчи парите за други неща. Да не забравяме, че тя е самотна майка. И ако да речем Аксения може да си позволи някой да я издържа, Камелия очевидно не е в същата ситуация. Не критикувам никого на тази тема - това е въпрос на личен избор. Аксения е решила да се отдаде на семейството си и да не работи, пък Камелия не е била доволна от връзката си и затова сега се грижи самостоятелно за детето си. И в двете неща няма лошо. И като самотна майка бихме могли да предположим, че Камелия е на ограничен бюджет. Доколкото си спомням от визитката, се е върнала в родния си град и вероятно там живее в къща. (По повод на коментара с апартамента).

# 329
  • earth
Съчувствам и на Камелия. Аз също съм много беден. Облеклото ми се състои в дънки за $29, фанелка за $12, чорапи и долни гащи за $6 и обувки за $60 (тук съм се изхвърлил, но ги нося 2г). 

Общи условия

Активация на акаунт