🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 912
  • 920
  •   1
Отговори
# 465
Аз не го харесвам, обаче във визитката изглежда като напълно различен човек. И физиономията му е променена. Някак ведър и щастлив. Чест му прави, че е започнал да работи като малък, за да помага на майка си и сестра си. Според мен Калин и Иван му правят мечешка услуга, като поощряват това детинско поведение. На него всички трябва хубаво да му обяснят, че не е прав и да се стегне.
Радо не е лош човек, не е гадняр по-точно. Не е и злобар.
Непораснало дете е. С всичките други минуси обаче

Аз изхождам от една друга гледна точка:
Истинската лошотия и злоба обикновено надделява и се налага в живота и социално (навсякъде) и тези хора всяват страх и респект и останалите не ги закачат...

Само факта, че Радо се превърна в пълен аутсайдер (а е 100 кг. мускули) в своето племе трябва да ви отговори на горния въпрос, какъв е като характер/човек.

# 466
  • Вестерос
Защо да не я докладват? Ако не ми е писнало от тарикати, които правят каквото си искат и си мислят, че всичко им е позволено и винаги ще минават между капките. Нарушителите, особено системните трябва да се докладват. На Аксения не и е за пръв път да нарушава правилата, при нея вече си е правило да ги заобикаля. Иван (водещия) каза, че това е едно от многото видеа, които имат по случая, но за краткост показват едно. Иван от Новите каза, че провинението се е повтаряло почти през цялата игра. Не е ли малко прекалено...
Калин най- вероятно е подал контестацията си като потърпевш, а не като свидетел. Защото той е ощетеният в случая. На него му разказваха дуела, докато другият наказан направо си го е гледал Smile Дали е честно?

Абсолютно не вярвам, Аксения да е толкова над нещата вече, че да не коментира и злослови своя бивш отбор, както се опитват да ми внушат. При сбирките им на беседката, освен лошия поглед на Иван виждам и високомерният на Аксения особено когато се обсъждат провинения на бившите и съотборници, а една неизменна и не винаги уместна усмивка допълват образа на човек който е още дълбоко във филма. Това, че не чухме реплики от Аксения за Новите не значи, че няма такива, а това че чухме 3 по неин адрес от Камелия не значи, че не и излиза от главата. За мен това е просто режисура.

Провинението на Радо не е съпоставимо с това на Аксения от вчера, защото с действията си тя игнорира вече наложено наказание от продукцията за най- бездеен фермер и е нормално да е по строго. По скоро е едно към едно с нарушението отново на Акси като ратай. Единия яде извън правилата, другия ползва гланц за устни извън правилата. И в двата случая обектът на изкушение за нарушителите беше отнет. Разликата е, че тогава от козметиката си се лишиха дамите от двата отбора, а сега от буркана с мед се лиши само единият. Може би, защото другите не разполагат с такъв... Това е моето мислене по въпроса. А, ако е имало уточнение от Иван и Андрей при издънката с белезниците, че от следващия път ще има и отборно наказание, то тогава нещата са ясни.
Но не изключвам варианта наказанията да се раздават с различна тежест в зависимост от драмата, която целят да се предизвикат.
Описанието ти за тарикати е точно и само за четиримата глупаци преписвачи.

Ааа Камелка още от преди покрива не я харесва Аксения, личеше си от първите ден два. Не казвам,че втората е много за харесване, но поне няма такава злоба в нея,което й е голям плюс пред останалите
Не забравяйте, че Аксения и Симона биха в първата игра Камелия и Милена 😁😁

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 20:32 от Tiffany А

# 467
Animal Leopard
Да му намалят наполовина дажбата храна. Joy

Е, нека не бъдем жестоки. Той и така човекът си умира от глад, представяте ли си ако му бяха намалили храната още повече! Animal Crocodile Там щеше да стане ад!

Всъщност - Радо не ми изглежда гадняр.
Първичен е, но като че ли не е като Иван и другите герои - описали сте ги толкова добре в предишни постове.
Радко - ако си намери една сговорна женица, да му готви по 7 пъти вкусотийки на ден - без ограничения в количеството, след 5 години го виждам мъркащ котарак с леко шкембенце. След 10 години с по-голямко и т.н.т. Innocent
Но не ми изглежда като откровен злобар.
Ама ако може и женицата да работи, че да изкарва пари за тия манджички...
Щото на Радко не му се и работи.

# 468
  • София
Не забравяйте, че Аксения и Симона биха в първата игра Камелия и Милена 😁😁

Да, наистина! Бях забравила.
Ето какво Камелия никога няма да прости на Аксения - че е била победена от нея. Страшна злобарка. Simple Smile

# 469
Тъй като днес гледах този епизод: Камелия се подразни на Аксения, че не отиде да празнува с всички победата ѝ срещу Милена. Аксения се оттегли и изчака другите да се запътят към спалните си чували.

# 470
  • при късмета
Напълно вярвам,че не го прави нарочно и без да иска нарушава някакви правила,просто не е свикнала да живее с такива и не се усеща кога ги нарушава.
Това може да е оправдание за 5, максимум 7 годишно дете. За жена, която има свои деца е абсолютно недопустимо.

# 471
Ох айде пак се стигна до там да се мерим коя е по-по-най като майка.Не ми е любимка изобщо Аксения, честно казано гледам на нея като на леко невменяема ,ама пък и не заслужава да я разпънем на кръст щото нарушила някакви правила в една игра

# 472
Не мисля, че е критика към нея като майка. Тя си обича децата и се грижи за тях. Няма причини да смятаме, че не е добра майка.
Просто човек би предположил за друг в толкова отговорна роля, че внимава за правилата и ги зачита. Това разбира се е общо казано. Случаи много. Wink

# 473
Майка, не майка, човек си има начин, по който си живее живота.
Моят е, че знам, че всеки си носи последствията от действията или бездействията и няма нищо скрито в тоя живот.
И така си живея цял живот. Не откакто съм станала майка.
Аксения все гледа на хляба мекото, каквото и да говори после.

# 474
Като чуя лекциите на Чавдар, ставам като бик на корида. Противен чичка.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 21:19 от IriS`

# 475
  • при късмета
Къде точно съм я охарактеризирала като майка? Казах, че според мен не е оправдание да не спазва правила, ако не го прави нарочно. На тази възраст човек трябва вече да го е научил, освен ако няма психично изоставане.

# 476
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Леле, леле тоя Иван и останалите двама мажоретки, как е възможно тези някой да ги избере за нещо? Толкова ме натоварват да ги гледам и слушам, че все повече превключваме на ИВ. Втори сезон това шоу е под кота нула. Дори и участниците от сезона предната година  не са ме дразнили толкова, колкото Безнадеждните. Стискам палци рейтинга да е копаещ дъното, белким И и А се сетят, че прекаляват с кастингите и избора на участници.

# 477
  • София
Гуспата отговаря на въпроси

Останалите отговори са на видео
Няма кой знае какво интересно, но бяха много яки и си заслужава да се видят.
Славена и Ивайло гледат много Джейсън Момоа, който е любимец на Славена и той ревнува 😃

Не пожела да отговоро в прав текст, кой му е бил най-неприятния участник от сезона, но намекна, че има такива (множествено число). Май, май за Калин се отнасяше, но само мога да гадая.

# 478
Очевидно е защо Иван си няма приятели.
Ох, Чавдар. 🙄 Какви глупости говори. Нека всеки решава сам за себе си.
Толкова ми падна в очите този сезон...
Изказаха се Иван и Андрей, които са на ръба на бедността. 😐(По повод на темата с децата.)

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 21:35 от Alucard

# 479
Аксения ( според мен, разбира се) се държи като принцесата на тати. Глезана, суетна, но ако има стимул , се старае да се докаже. Ако идва и с добра зестра, мъжа й сигурно поддържа принцеския й статут.
Пиша си просто, нямам инфо.

Общи условия

Активация на акаунт