🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 577
  • 920
  •   1
Отговори
# 450
Защото правилата трябва са се спазват, нали?
Трябва, ако правилата са разумни, а не продиктувани от нечие превъзходство, което от тази си позиция има силата да ги наложи, щото така е решило. И трябва да се спазват задължително, когато иначе нарушаването им води до заплаха за здравето, живота и добруването на останалите членова на едно общество.
Има и малоумни правила, въведени от някой с власт, но без мозък.

# 451
Снощната игра трябваше да я играят мъже, да види Калинчо тогава що е то дрис.

За мен е абсурдно да наказват най-"неполезните" през седмицата с подобни мерки, защото така стават още по-неполезни. Да ги слагат ратаи до края на настоящата седмица (за 2 дни) и да се приключва.

Безнадеждните ако си прехапят езика, ще се отровят, докато говорят за Аксения, особено Камелището.

# 452
Да му намалят на половина дажбата храна. Joy
Да го пратят за една седмица на Дивата река в Игри на волята и да излъчват оттам как е на джанки.

# 453
Камелия наистина има някаква странна мания по Аксения, подозирам заради чиста женска ревност. Същата мания забелязвам и в Калин по отношение на Яни. Няколко пъти вече ми прави впечатление да го споменава подигравателно в разговор с останалите злоби

# 454
Animal Leopard
Да му намалят наполовина дажбата храна. Joy

Е, нека не бъдем жестоки. Той и така човекът си умира от глад, представяте ли си ако му бяха намалили храната още повече! Animal Crocodile Там щеше да стане ад!

Всъщност - Радо не ми изглежда гадняр.
Първичен е, но като че ли не е като Иван и другите герои - описали сте ги толкова добре в предишни постове.
Радко - ако си намери една сговорна женица, да му готви по 7 пъти вкусотийки на ден - без ограничения в количеството, след 5 години го виждам мъркащ котарак с леко шкембенце. След 10 години с по-голямко и т.н.т. Innocent
Но не ми изглежда като откровен злобар.

# 455
Камелия според мен не харесва Аксения заради подмятанията ѝ в началото по повод на покрива. Аксения в началото не беше толкова смирена.

# 456
Ааа Камелка още от преди покрива не я харесва Аксения, личеше си от първите ден два. Не казвам,че втората е много за харесване, но поне няма такава злоба в нея,което й е голям плюс пред останалите

# 457
  • София
Радо не е лош човек, не е гадняр по-точно. Не е и злобар.
Непораснало дете е. С всичките други минуси обаче

Аз изхождам от една друга гледна точка:
Истинската лошотия и злоба обикновено надделява и се налага в живота и социално (навсякъде) и тези хора всяват страх и респект и останалите не ги закачат...

Само факта, че Радо се превърна в пълен аутсайдер (а е 100 кг. мускули) в своето племе трябва да ви отговори на горния въпрос, какъв е като характер/човек.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 19:41 от Diavolo

# 458
Каква е тази симпатия към Аксения? Тя вечно нарушава правилата, но почти никой в темата не я критикува за това?

На нея ѝ е толкова капацитета и тя претенции за повече няма.

# 459
Аксения е съвършеният манипулатор. Ако може да се наложи със скандали - действа така, ако я хванат натясно - започва да реве и да се изкарва жертва, за да не я обвиняват другите.

# 460
Аксения е съвършеният манипулатор. Ако може да се наложи със скандали - действа така, ако я хванат натясно - започва да реве и да се изкарва жертва, за да не я обвиняват другите.

Аксения е една изгубена жена, седяща по цял ден затворена вкъщи и не знаеща какво се случва - нито в главата ѝ, нито в живота, нито по света. След някоя друга годинка просто ще изпуши и ще си събере багажчето. Като се сети, че не е живяла живот, а е била затворник на желанието си да създаде семейство и да го играе перфектната съпруга/майка/домакиня.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 20:00 от Анонимен

# 461
Изобщо не смятам че Аксения има потенциал да бъде чак такъв манипулатор. Жената е тотално заблудена и out of space с тоя затворен начин на живот. Мъжа й явно си я търпи такава глезла и досега тя не се сблъсквала с реалния живот,та от там и незачитането на правила и авторитети. Напълно вярвам,че не го прави нарочно и без да иска нарушава някакви правила,просто не е свикнала да живее с такива и не се усеща кога ги нарушава.

# 462
Върнах се да гледам първите два епизода. В Аксения е възможно да има лидерски качества, защото според мен вкъщи тя командва. Всъщност във втория епизод казва в синхрон, че ако някой друг не поеме лидерството, тя ще го направи. Интересно ми е как би се справила като фермер и то на отбор СГ.

# 463
  • София
Явно обаче предаването ѝ е повлияло, защото е отворила салон за красота в Бургас. Валерия също беше там и ѝ правиха химичен пилинг.

Ако е добра или си е намерила добри служители, може да изкарва пари. Доста скъпи са си някои процедури, но и много хора предпочитат да ги правят при дерматолози. За мигли и вежди сигурно също ще има клиентки.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 20:11 от Niya-

# 464
Промото гледахте ли? Май новите няма ядат нищо... а Камелия хващала куфара и самолета и си ОТИВАЛА в Америка. Stuck Out Tongue Winking Eye мъж да търси.

https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-izbor-na-parvi-duelist.html

Общи условия

Активация на акаунт