🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 564
  • 920
  •   1
Отговори
# 435
Калин най- вероятно е подал контестацията си като потърпевш, а не като свидетел. Защото той е ощетеният в случая.
Жив да го ожалиш... Ще пОсна ена сАлза 😢

# 436
Аксения пък се стрепа да се показва гола в тоя язовир- уж Камелия търси мъж, ама Аксения май търси повече и понеже в стария отбор мъжете бяха млади, но не я приемаха като секс-символ за какъвто тя се мисли, наби се в другия отбор старчоците да се прехласват по нея. Дразни нейното неподчинение... Постъпката на Калин беше като в първи клас, но пък и тя все гледа да мине метър. За Радослав трябваше да има по-голямо наказание, например да не се къпе два дни или да му отнемат нещо от личните вещи.

# 437
Да му намалят наполовина дажбата храна. Joy

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 18:53 от cardhu

# 438
Аксения пък се стрепа да се показва гола в тоя язовир...
Много пъти съм казвала, че, ако Господ ме беше надарил с тяло, подобно на нейното или поне така прилично изглеждащо, сигурно все гола щях да си ходя... 😀

# 439
Аксения пък се стрепа да се показва гола в тоя язовир...
Много пъти съм казвала, че, ако Господ ме беше надарил с тяло, подобно на нейното или поне така прилично изглеждащо, сигурно все гола щях да си ходя... 😀

И да имаш две деца, които те гледат как се разголваш...Има тяло, спор няма, но предаването не е Плейбой...

# 440
Тя е по бански, не се разхожда гола.Сигурно са виждали жени по бански...

# 441
Един си почесва топките, друг си боядисва косата, Аксения се къпе...Smile Хигиена си требе! Цял язовир са им дали за ползване.

# 442
Добър ден и от мен. Аз пък пък вече за 5-6 ПОРЕДНА година си задавам един и същ въпрос и отново не мога да си отговоря адекватно - как е възможно човек да влиза в риалити, което вече има 7 налични сезона, и да не знае къде се намира и как протича то ? Добре де, за 7 сезона участниците не разбраха ли, че З-Р-И-Т-Е-Л-Я-Т определя победителя на 90%. Аз лично, колкото и да мразя някой вътре, колкото и да не ми харесва, никога няма да си позволя да го обиждам на "пенсия", "дрис" и тн., защото знам, че всичко се вижда и чува от зрителя, а накрая, ако стигна на финал, всичко ще зависи от него. Единственият участник досега, който се беше осъзнал и съобразил с това, е Живка, никой друг. Как е възможно вече да сме 8 сезон и участници вътре да продължават да не осъзнават, че при само 2-3 такива прояви (мачкане на някой участник, обиждане, скандали и тн.) и  шансовете въобще за победа в предаването отиват към нулата, пък ти ако искаш спечели 3-4-5 дуела...Не го разбирам и това е. Като влизаш в едно риалити не се ли подготвяш до някаква степен, не гледаш ли как са се провеждали минали сезони, все пак има цели 7 ? Пример е и Ваня от миналия сезон - беше споделила, че въобще не е гледала минали сезони и не знае много за риалитито, научила е повечето неща след като е била одобрена. Наистина не мога да разбера. Както и да е - днес се надявам Старите да победят.

# 443
Един си почесва топките, друг си боядисва косата, Аксения се къпе...Smile Хигиена си требе! Цял язовир са им дали за ползване.
Кое поселище снабдява тоя язовир с питейна вода, та да не близвам от там? 😆

Добре де, за 7 сезона участниците не разбраха ли, че З-Р-И-Т-Е-Л-Я-Т определя победителя на 90%.
Ау, как ми се иска наистина да е така! Ако бях гледала всичките 7 предишни сезона и зависеше от мен като зрител, Иван и Андрей щяха да са поне с половин милион по-богати, защото нямаше да намеря чак 7 човека, достойни да получат по 100000 лева.

# 444
  • Другата България
Защо ми се струва, че сезонът е повторение на миналогодишния? “Мъже и мъжкари“ с фиксация върху една жена.
Иванееее, рейтингите гледаш ли? Такива екземпляри от мъжки пол къде ги намирате, какъв е тоя кастинг, какво е туй нещо, ама поне един да имаше като хората! Тия ме докараха до положение да харесвам Камелия!

# 445
Добре де, за 7 сезона участниците не разбраха ли, че З-Р-И-Т-Е-Л-Я-Т определя победителя на 90%.
Ау, как ми се иска наистина да е така! Ако бях гледала всичките 7 предишни сезона и зависеше от мен като зрител, Иван и Андрей щяха да са поне с половин милион по-богати, защото нямаше да намеря чак 7 човека, достойни да получат по 100000 лева.

Най-достоен в сравнение с останалите 3-ма. Райно, Стоян, Яни, Веселка, Живка (при нея беше и доста наказателен вот за останалите) - всички бяха фаворити на публиката. Аз съм тук от миналата година и разбрах, че тук Веселка не е толкова харесвана, но тогава, през нейния сезон, всички в останалите социални мрежи си бяха за нея (няма значение дали е било от съжаление или друго). Но исках да кажа друго - губиш си всички шансове за победа, ако обиждаш толкова просташки някой и тъпчеш който й да е участник. Пример - Мартина. Беше най-силната на Арената - факт, можеше да победи дори и мъжете, но какво стана ? Стигна на финал и накрая остана 4-та само заради поведението й през сезона. Ето за това говоря.

# 446
Разбрах те за какво говориш. Просто, ако мога да си позволя да обобщя - обществото ни е такова... Наистина "материалът е лош"!

# 447
  • Другата България
Много тъпа игра. Много.

# 448
  • earth
Има правила, които са абсурдни и такива, които са аморални. Такива правила не трябва да се спазват. Примери от нашата и световна история колкото искате. Отношението на хората към спазване на правилата се променя когато, първо, се въвеждат разумни правила.

Доносниците в такива незначителни ситуации са същия тип хора, които са донисничели доброволно, напр. по време на соца. Защото правилата трябва са се спазват, нали?

# 449
  • Другата България
На дебилния Радо някакво наказание измислиха ли му?
Наложиха ли му?

Общи условия

Активация на акаунт