🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 515
  • 920
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Пуснах новата анкета!

Амии познах за обрата, каква поредна футболна драма дами и господа... 😉
Но не си го представях точно така. Аз в анкетата даже им заших -> 0 щайги, ей така да се освестят. Щеше да им е полезно. Защото какво ще си кажат сега? Цяла седмица айляк и пак 2 щайги. Мхмхм...
Все пак нека имаме предвид, че и седмицата бе много тежка, с рекордните 20 задачи. Но ето, Старите се справиха. Всичко си е до желание. Новите нямат желание просто. Май всички са гледали само сезони 6 и 7, мдам. Елена дори не си направи млечните продукти като хората, защото цяла седмица се подмазваше на мъжете с кафенца и кексчета, а накрая пак няма угодия. И я гласят за ратай даже?! 😮

Иначе епизодът много ми хареса. Имаше от всичко, абе в нито един момент не ми бе скучно. Като няма разни досадни беседи е така.

Но става забава, добре че е Гуспата и още двама, трима, че да има малко повече живец.
Ама това с жабата не ми хареса, бляк. А си е стрес и за самата жаба, така да я подмятат... Тц.

Радо милия как се върза, целия почервеня, хахаха
И после това със сърцето и ума, ауу не е истина какви тънки психоатаки им вкара, Гуспата. Шашнаха се Новите и определено си личи, че ги е страх, колкото и да се репчат на синхроните, как щели да му набият канчето.
Иван е ужасно циничен и с огромно его, не знам на каква база обаче. Победи един пълничък геймър във формат 2 от 3 битки, едната я взе на късмет. Не мога да ги разбера някои хора, честно.
Генчо МВР-то и той. От седмица 1 е все при Старите и все около Гуспата се върти, обаче после на синхрон се ежи и го обижда?! WTF? Не, не, тези хора са просто безнадежден случай. И не мислят, че могат да обидят някого. Вътре мили очички и приказаки, после на синхрон кълнат и обиждат. Ей това е грозното и не го разбирам. Много фалш има, много.

За избора на Гуспата?
На 90% съм сигурен, че ще е Калин. Тази седмица ми върви да познавам, да видим дали и сега ще стане така.
Калин е умът и сърцето, за второто не съм много сигурен, но той единствен разбира от повече неща и е като спойка между отделните лагери. Дали ще го елиминира обаче? Не знам, ще е тежък дуел, защото Калин все пак е бил капитан на хандбален отбор, а спортиста си е спортист. Ще реди и точките. Но 60 на 40 за Гуспата. По-опитен е, тренирал е здраво и познава добре битките.
Със сигурност няма да избере Радо и Евгени, защото според мен Гуспата ги харесва. Влад няма да избере, защото за него е важно как ще го виждат околните (мисли и за имиджа на Максимал), остават двама, които според мен не харесва и това са: Калин и Иван. Който и да елиминира ще е голям удар за Новите. Това са им най-способните мъже. Но както казах вече, спирам се на Калин, заради закачаката им след дуела.
Ако си спомняте И/А казаха, че всичко е един трилър, който започна в понеделник и ще приключи на Арената в събота. Нещо такова беше, не помня точно в кой ден го казаха, но интерпретирам по спомен.

# 526
... Калин и Иван. Който и да елиминира ще е голям удар за Новите. Това са им най-способните мъже.
Способни на какво? На голям дрис, според мен... 😆 На нищо друго!

# 527
# 528
  • София
Ники е прекалено добър и мекушав, Бети щеше добре да ги нахока. 😄

# 529
Аз нямам търпение да ги обединят, да видя дали старите ще успеят да стегнат безнадеждните. То половината ни се водят, ни се карат, ама все пак.
Все забравям да ви питам, новите правила след евентуални 5 победи на един от отборите, бяха ли съобщени и на тях, или водещите са го обяснили в студиото. Не ми изглеждат много притеснени.

# 530
  • София
Обясниха ги на участниците.

# 531
Хубав, цветен епизод. Имаше от всичко. Въобще не съм съгласна с оценката на Ники. Тези хорица заслужаваха 0 кошници, наистина. Пълен провал във фермерството на Елена.

Чавдар отново блесна с цялата си харизма на досаден чичко. Мели като някоя свекърва, пълен потрес. За него жените са инкубатори, каза си го за кой ли път. Всяко трето дете е убито. Ами аз имам само едно, с едно ще си остана. Отивам да се хвърля от моста, че съм убийца на цели две деца Joy Ще мине и новите по дрънкане на глупости!

Нямам идея кой ще избере Гуспата, но искам да остане! Просто много тегав дуел ще е, напрегнат. Старите трябва да вземат точка!

Иначе този отговор на Гуспата, малко като спойлер ми се вижда Grinning Станал си е близък с Мажена и Радо??!!? Кога това??? Thinking да не би като са ги обединили? Само си разсъждавам..

# 532
  • София
Чавдар тъкмо започнах да го харесвам в началото на сезона и пак започна с неговите словоизлияния. Човек може да изрази мнението си и без да назидава другите. 🙄

# 533
  • Другата България
Каква "изненада" с Гуспата!
Той това го чака откакто се закани на дуела в миналата събота. Сега ще му е просто неудобно да не викне Калин, като го знаем колко държи на чест и достойнство. Та дуела беше ясен от миналата седмица. Дано Гуспата го отвее Калин, мега неприятен тип.

# 534
Винаги може да каже,че играе за отбора съобразил се е с тях и затова дърпа Влад за дуелист. Честно казано надявам се  така да стане и да вземе сигурна точка ,иначе нямам абсолютно нищо против Влад.

# 535
Обясниха ги на участниците.
Ехааааа, и въпреки това “си оставиха ръцете” в седмичните задачи… Сега ще ми е още по-интересно след обединението. Радко, милия ще изперка съвсем.

# 536
Чавдар тъкмо започнах да го харесвам в началото на сезона и пак започна с неговите словоизлияния. Човек може да изрази мнението си и без да назидава другите. 🙄

Което затвърждава патриархалното му мислене, че жената е една утроба само....Много противно човече е тоя!

# 537
Най-добре да си се гримирВат заедно с жените, докато обсъждат старите.
Моля, моля, гримирването вече е при Старите.

Също, ако някой от Новите направи нещо, за да си отмъсти, лошо. Ако става въпрос за някой от Старите - те Новите си го търсят.

# 538
  • София
“Грозен коментар” биха казали тези, които не харесаха сравнението на някои участнички с кулинарни произведрния. Къде са те сега и техните ентусиазирани поддръжнички?

Едното е очевидна шега с неистовото ядене на Радо, твоето беше съвсем реален и подигравателен коментар към външния вид на участничките и като цяло към по-пълните хора.

# 539
  • earth
Мисля, че започвам да разбирам значението на думата мъжкар. Синоним е на глупак.

Общи условия

Активация на акаунт