🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 504
  • 920
  •   1
Отговори
# 705
Ванчето очевидно се присламчи към мъжете на новите.Още с първото гласуване показа, че не е с жените.Чак Камелия изревнува Иван...Около огъня бяха мъжете и само Ваня от жените.Явно ще подкрепя мъжката коалиция, за да не я посочат за ратай.Оттам се надява от старите да не я викнат за втори дуелист скоро и да достигне до финала с един дуел...хитруша е тя.
Е как от стара коза яре е тя. То как се става победител с тази невзрачна  същност и външност.
Ама мушитрънче вре се навсякъде. Предният сезон пак беше такава, покрай мъжете, покрай Петър влюбена-загубена, дали беше или го играеше, но успя да стигне до финала, че и стана шампион. Не че не беше силна и издръжлива физически, но иначе кой да ти повярва, че ще ги победи, подценяваха я и те и зрителя.
Хитрана си е тя.

# 706
Накрая хитрата сврака с двата крака ще стане.

# 707
Чавдар все повече започва да товари с дълбоките си и натрапващи разсъждения 5 века назад , единственото му правилно и на място мнение беше срещу мангото!
Нина много дребнаво държание , смятам че ще е следващия ратай даже може и до дуел да стигне , предполагам че следващата седмица ще е женско ратайство 🤷♀

# 708
  • Sunshine state
Нина започва сериозно да дразни, а виждаме, че и лентяйства. Да ходи в обора и на дуел. За Гуспата съм, Калин не го понасям. 👍🏻

# 709
  • София
И каква стана тя? Калин май яко "дрис". Joy Не е същото като да обсъждаш и да плюеш, тогава беше страшно силен и вилен, сега как се е спекъл.
Довечера съм за Гуспата и се вълнувам почти колкото на дуела на Дидо. Искам Калин вън и групичката на Дънинг-Крюгер да се разпада вече, време й е.
Нина е голямо разочарование. Вярно, че много рано излезе в своя сезон, но мнението ми за нея беше силно положително и дори съжалявах, че няма възможност да поостане в играта. Обаче сега нищо похвално не показва, напротив - все за нещо се цупи и мрънка. Малко като Ванчето, само че не толкова шумна. А за капак е и слаба в игрите.

# 710
Защо всички говорят, че много искат да ходя на дуел, а никой не прави намек или поглед на близките си, той да бъде изпратен за ратай? Малко... исках, ама нямах желание.

ПС. Доглеждам го, настигам ви... стари манджи ви претоплям. Ще ме извините.

# 711
  • при късмета
Защото нямат право да се самопредлагат за ратай, в нарушение на правилата е. Иначе могат да кажат искат или не искат на дуел, както и стана и тази седмица. Старите спечелиха и можеха да пратят Радо, ако Гуспата не беше съгласен да е първи дуелист

# 712
Калин даже от дивана се усещаше колко го е страх и как вижда вече пътя за вкъщи, иначе преди това оня "дрис", тоя " дрис"  Smile. Въобще в цялото му държание и поведение се виждаше как вече развява белия флаг. Не очакваше той да бъде избран и направо остана стъписан като си чу името, дори и да се опита да не го показва, пролича си страшно много.

# 713
Защото нямат право да се самопредлагат за ратай, в нарушение на правилата е. Иначе могат да кажат искат или не искат на дуел, както и стана и тази седмица. Старите спечелиха и можеха да пратят Радо, ако Гуспата не беше съгласен да е първи дуелист

Да, де. Нямат право, но ние с теб като сме си близки и подхванем кой да номинираме, аз мога да ти мигна и да заклатя главата, ти ще разбереш какво искам. И от там, ти можеш да започнеш разговора с другите... "усещам, че докторът иска да е ратай, дайте да го изберем, много му се играе"... то иначе удобно - МНОГО ИСКАХ, АМА НЕ МОГА ДА СЕ ПРЕДЛОЖА.

# 714
Нина започва сериозно да дразни, а виждаме, че и лентяйства. Да ходи в обора и на дуел. За Гуспата съм, Калин не го понасям. 👍🏻
Сакън! Хич да не я пращат на дуел,че като нищо новите ще вземат още една точка. След обединението нека заминава на дуел,ама до тогава хич да не рискуват с нея

# 715
Тая Ферма е отвратителна.
Няма секс. И няма и да има. Няколко булки са натоватили горнищата на банските, едвам им издържа конструкцията, а онея галфони ловят риба и раци. Кажете една дума, пуснете един комплимент на тея жени, изтъркаха си татуировките в тоя язовир.
И белезници им слагаха, и вериги, и очила за слепи - един не прояви въображение и да нажежи атмосферата.
Гонят козите и натискат овцете. Съсипаха я тая държава.

# 716
Сакън! Хич да не я пращат на дуел,че като нищо новите ще вземат още една точка. След обединението нека заминава на дуел,ама до тогава хич да не рискуват с нея
Е тя на дуел със сигурност ще отпадне. Не виждам коя жена може да бие. Може би има малък шанс срещу Мажена, заради възрастта, но каквато е паника, а Мажена спокойна може и да излети с 200 при един двубой на двете.

# 717
От къде дойде твърдението, че новите са много изплашени? От жената глас ли? Тя го повтаря вече втори епизод, но аз не виждам нищо по- различно от вълнение на хора, които за пръв път ще бъдат избирани за дуел. Това, че го обсъждат не значи, че се страхуват. Ако става на въпрос, Гуспата ми изглежда доста развълнуван също, интересно защо никой не направи и намек, че се страхува. Чак уговаряше Евгени да се сбогува театрално, защото...? За пред кого? Това даже и Радо не го е правил. Каза, че клони към Дидо и избра Дидо. Точка. То не бяха ума, сърцето, слаби, силни...
Радвам се, че избра Калин, остана зад думите си. Аз харесвам Гуспата, нищо че го критикувам. Пожелавам успех довечера. Успех и на Калин, за него ще стискам палци.

Хепи Ванче има право да рони сълзи, за когото си поиска. Тя е член на Новите в момента и е нормално да подкрепя лидера им. Без него ще се разпаднат, всички го знаят, затова са по- емоционални.

Адмирации към Иван, че си каза в очите на Чочо всичко без да смекчава. Щях да се разочаровам, ако го направи. И споделям мнението му конкретно към Чавдар, и аз не живея с него на една планета. Но, как е възможно човек с неговите претенции за мъдрост да се взриви толкова от коментар на друг, който "има само мухи в главата си"? Загадка.

Нямам против наказанията за най- малко деен фермер. Не мисля, че е кой знае какво, щом като избраните се вълнуват повече от това, че са посочени, отколкото от самото наказание. Определено е силно ограничение за потърпевшия, но не виждам да има драма сред тях.

# 718
  • при късмета
Калин сам каза в прав текст, че е притеснен. Никой не твърди, че целия отбор на новите са изплашени, само той

# 719
Чавдар има от време на време смислени разсъждения. Причината да не го харесвам не е  защото е консервативен или традиционалист със закостенели убеждения. Причината е че не му вярвам. Неговата фасада не съответства на истинските му чувства. Прави се на мъдър, улегнал, над нещата, но при при най - малката критика срещу него или това, което казва, веднага запалва гняв и ярост в него.  Въобразява си, че е последна инстанция и само неговата гледна точка е правилната, не търпи оспорване и трудно си владее нервите. Което пък срутва образа, който иска да изгради пред хората. Също така е много назидателен към по - младите. С две думи дървен философ и въздух под налягане. Опиянява се от собствената си мъдрост и глас. Като вземе думата и започвам да въртя очите. А забравих, че е и много досаден. Големия мъдрец скача като петел, но не пред Иван, а зад гърба му.

Общи условия

Активация на акаунт