🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 485
  • 920
  •   1
Отговори
# 735
Честно, не мога да разбера защо повечето не харесвате Гуспата. Да, знам заради това, че заживя с  нова жена. За които са гледали смени жената.
Аз пък уважавам хора, които, които се против стеретиотипа, "дядо ми бил ченге, баща ми", хайде и аз, щот, нали. Последното беше цитат  от едно негово изказване.
Уважавам хора, които са избягали от стереотипа.
При това издаде книга.
За него съм.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 20:34 от *Биле омайно

# 736
  • София
Гузпата ми е адски неприятен, защото търгува с проблемите на сина си, а и представянето му в друг формат беше потресаващо. Нарцистичен, егоист, интригант и мисли само за себе си и какви ползи да извлече.

# 737
  • Разпиляна във въображението
Не съм гледала промото. По-горе имаше и предупрежение. След предходен коментар ми спихна очакването и напрежението от дуела.

# 738
  • earth
Ще проверя след няколко часа да видя дали Дуспата е паднал както очаквам да стане.

ПП Аз не го харесвам, защото е лицемер.

# 739
Отвратителна игра.Бих я забранила аз...

# 740
Гузпата ми е адски неприятен, защото търгува с проблемите на сина си, а и представянето му в друг формат беше потресаващо. Нарцистичен, егоист, интригант и мисли само за себе си и какви ползи да извлече.
Добре де тези които събират пари за лечение на децата си с DMS и всякакви други начини не търгуват ли също? Нали по някакъв начин трябва да се събират пари за рехабилитация и лечение, наистина не виждам нищо нередно. Моето дете ,ако е болно и има нужда от пари за лечение,не само ще търгувам ами и на клоун ще се правя само и само да ги събера

# 741
Гуспата нито съм го чувала, нито съм го виждала преди този сезон, та нямах никакви очаквания и впечатления.

Супер антипатичен ми е, нищо конкретно, просто всяка негова дума ми е фалшива, нямам обяснение защо.
Само празни и напудрени думи, прилича ми на човек, който само говори, но не действа. Очаквам да се изложи, пак казвам, не знам защо, такъв му е vibe- а 😅😅😅
Не харесвам и Калин, ама ако трябва да избирам между двамата за оставане, за Калин съм.

# 742
  • София
Ужасна игра
Гуспата водеше, но подцени нещата. И аз като видях, че битката е за 4 точки си викам, я подарък, ама уви.
Калин се сети да маха пръста отстрани, да си направи луфт за ръцете и после атакува малко безразсъдно с главата, ако се бе заклещил, щеше да стане ужасно за него в подона позиция.
Само че риск печели в случая.
Гуспата разчиташе на равномерно темпо, ама не слушаше съветите на Чочо и Яни. Късно се сети и той отстрани да копае и се заклещи.
Ужасно демотивиращ старт. 0-4 от съблекалнята.
На футболен език, гол в 2-та минута с червен картон.

# 743
  • София
Леона, не е за събирането на парите само заради проблемите на детето. Той търгува с това, прави си имидж, собствен, изгражда образ. Гледай го в серията с него в Смени жената и ще го видиш. Той държи да е звездата, дори собственият му син е в неговата сянка. Аз го гледах и в предишния сезон на Фермата и още тогава ми направи лошо впечатление.

# 744
От Дружба ли е Гуспата, та спомена, че тичали около езерото там?

# 745
Леона, не е за събирането на парите само заради проблемите на детето. Той търгува с това, прави си имидж, собствен, изгражда образ. Гледай го в серията с него в Смени жената и ще го видиш. Той държи да е звездата, дори собственият му син е в неговата сянка. Аз го гледах и в предишния сезон на Фермата и още тогава ми направи лошо впечатление.
И всъщност в предишния сезон, почти не споменаваше,че има И дъщеря.Някакси беше в сянка.Сълзлив и фалшив.И сега е такъв Да му е здравички момчето му ! И дъщеричката му също.Но той не е читав човек

# 746
  • София
Пълен резил
Иван Михайлов и Захари Стоянов бяха задължителни отговора.
Другите не ги помня вече.

# 747
Гледах го епизода на Смени жената и честно не видях нищо кой знае какво. Според мен при някои от нехаресващите го има останала неприязън от първия сезон на Фермата ,а върху нея натрупвате лоши впечатления от всеки негов ход. Аз първия сезон не го помня хич,отделни участници само и Гуспата ми е напълно неутрален ,та наистина не виждам нищо лошо в държанието му. Единственото което не харесах ,че цялото внимание е било единствено за синът,дъщерята почти не се споменава и е някак като призрак. Но предполагам и на родителите никак не е било лесно когато едното ти дете изисква повече грижи ,другото да остава в сянка.

# 748
Тази вечер съм за старите. Не започва добре дуела за Гуспата. Не ми е любимец, но засега играе добре играта.

Голяма излагация на алманаха, а със синия етикет направо се спуках от смях.

Калин ми изглежда по-свеж на цепенето.
Гуспата се паникьоса, много гледа към Калин.

# 749
  • София
Ако не беше серията в Смени жената дори нямаше да разбера, че има дъщеря. Разбрах кой е едва след като започнахме да обсъждаме епизода. Напомняше ми на нещо физиономията му, но не се сетих, в темата прочетох, че е бил в предишен сезон на Фермата и тогава ми светна.

Общи условия

Активация на акаунт