🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 441
  • 920
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Ами паникьоса се да.
Първата игра бе много важна. Като тежък нокдаун Много ме е яд.
Обаче кардиото нещо не е на ниво май, май, уви.
ЕГН-то не би трябвало да е фактор. 40 на 35 г. е игра в центъра.

# 751
И аз съм за Гуспата и старите, обаче не им вървят добре нещата. Калин е по - висок и на цепенето му е по - удобно. Гуспата наистина е паникьосан. Аз мисля че той ще загуби. Още като започна да реве предните серии, да говори за сина му, че чакал 7 години тоя момент, ме издразни. Говореше за победа и голямо сърце, но реването и емоциите му показваха съвсем друго и видях нещо пораженческо в поведението му. Да не говорим, че не знам как е чакал 7 години събитие, което е бъдещо и несигурно и не е имал хал хабер, че ще има втори шанс да участва. Много искам да победи, но едва ли ще има сили.
Иван (участника) само като го видя и ми се гади. Заради него и Калин ми е противен.

# 752
Гуспата е гуд-бай с линейка и Калин служебна победа....ми ....

# 753
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за информацията!

# 754
  • Вестерос
Радостната физиономия на Иван ме кара да сменя канала 🤣🤢

# 755
  • София
Гуспата и да се контузи, както дадоха в промото, Калин е добър, няма да е подарен дуел.

Сами и Ваня и те за неговия син, дотам е докарал нещата Гуспата, все едно няма второ дете. Нарочно и синът му е последен във визитката, защото ще го разчувства. Мислех, че ще се е замислил след Смени жената за реакцията на хората, но явно - не.

# 756
  • София
Ех, като видях Сами сега ми стана драго. Уникален играч.
Дано го видим догодина в Игри на волята. Амбицирал се е да покаже невероятни неща, а той го може.

Какви линейки, какви пет лева.
Сега Гуспата прави обрат.
Айде Гуспа!

# 757
Знаех си , че Гуспата не е особенно силен. За съжаление, мисля че той ще падне тази вечер.

# 758
За Гуспата съм, но той сам си го избра...Калин си го би в тези битки съвсем честно.За алманаха...

# 759
Е, то е ясно какво ще се случи, промото го показа. Хубаво, че няма да е незаслужена служебна победа.

# 760
  • Разпиляна във въображението
Да, добър е Калин, затова считам, че стратегията на Чавдар би била по-добра. Гуспата трябваше да си избере слаб и да вземат точка.

# 761
Знам че, има договори, застраховки, риск поеман от участниците и все пак, как ще се оправдават и мажат Иван и Андрей... някои от игрите им са абсурдни.

# 762
  • София
Е, тук Гуспата няма начин да не вземе играта.
Калин няма да мине, 10 минути минаха, хах
И следва коването на мост, където си е 50 на 50 ; айде 55 на 45 за Калин, защото е строител, ама не знам, твърде висок е.

# 763
  • София
Леле горкият, много сериозно изглежда контузването, дано всичко е наред.

# 764
  • Вестерос
Според мен няма да има пета игра.
Калин бил силен, а десет минути не може да мине люлките. Тъпо е обаче да ги карат с триона да се прехвърлят...

Общи условия

Активация на акаунт