🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 438
  • 920
  •   1
Отговори
# 765
  • при късмета
Оф, аз един дуел да седна да гледам на деня

# 766
Е, тук Гуспата няма начин да не вземе играта.
Калин няма да мине, 10 минути минаха, хах
И следва коването на мост, където си е 50 на 50 ; айде 55 на 45 за Калин, защото е строител, ама не знам, твърде висок е.
Трогагелно е колко много ти се иска да спечели(на мен също,но не вярвам). Ако се контузи на люлките и не може да продължи,няма да има никакво значение коването на мост

# 767
Оф във фейсбук са много зле.Пада им любимецът и всеки втори коментар е"Нагласено е" 🤣🤣Калин просто е по-добър(засега)

# 768
  • Велико Търново
Толкова ли не можеше друг да избере, та нея?
Защо друг? Нина наистина не е от най-полезните там. Да не говорим, че отборната битка точно тя я загуби.

Калоян беше два пъти ратай, просто тогава имаха игри за имунитет от ратайство и той се справяше добре на тях.
Ратаите никога не са участвали в битки за имунитет. Битката за имунитет беше за останалите , от които ратаят, посочен за първи дуелист, си избира противник.

Да не говорим, че не знам как е чакал 7 години събитие, което е бъдещо и несигурно и не е имал хал хабер, че ще има втори шанс да участва.
Е той тези 7 години ги казва от гледна точка на сегашните събития - когато вече знае колко са. Ако повторното му участие беше 10 години след първото, щеше да си казва 10. Чакаш, докато се появи шанс. Никой не знае предварително колко време ще трябва за това.

Tiffany А, ако Калин падне тук, как няма да има пета игра?

В първи сезон Гуспата не се ли контузи точно на тези люлки?

Еди-коя си@!?, да, вярно - една част са гледали промото, но необходимо ли е да пишеш подобна "информация" преди да е приключило всичко? За спойлери не си ли чувала? Но даже и да не си, предполагам, че си голям човек, не е трудно да се понаучат някои неща.

Имам въпрос, който се каня да задам от четвъртък вечерта - виждам, че Diavolo пише, че е пуснал нова анкета, но не виждам анкетата. Снощи проверих на мобилната версия - там всичко е наред, даже през телефона като отворя пълната версия, пак я виждам. През десктоп версията на лаптопа обаче - не. И само за тази тема е, отворих някои други, там си ги виждам нормално. Според запознатите, каква би била причината?

# 769
  • Вестерос
Права си за имунитетите в сезон три.

За сега- според мен се контузва и се прекратява дуелът.
Гуспата пак на люлки се контузи в сезон 1.

Имаше анкета, сега няма.

# 770
  • гр.София
Калин съвсем честно си спечели двете игри, по-силен физически е от Гуспата и подобни твърдения, че било нагласено, са доста неадекватни.

# 771
  • Вестерос
Е може ли такава тъпа контузия, да се прасне сам с дървото....

# 772
  • Велико Търново
Tiffany А, аз анкета от сряда или четвъртък не виждам, не е от днес.
Да, когато говореха за участието на Гуспата в първи сезон и даваха кадриот дуела със Симеон, все ми се струва, че се люлееха някакви люлки там и точно една от тях го удали в слабините. Учудва ме обаче как никой не спомена за това досега.

Така... към момента промото се оказва подвеждащо. Дано си остане такова и Гуспата да се справи по-бързо с моста.

# 773
  • София
Ееее
скапания форум
мислях, че ми е приел мнението, а не го виждам

Нищо особено не е Калин.
Айде Гуспаааааааааа

Дама Пика,
Махнах анкетата, защото започна дуела.

Леона,
ясно е това, но не вярвам да покажат подобна решаваща травма в промо, би било уникално недоразумение. Мисля, че ще се събере и продължи и ще си вземе битката.

# 774
Калин наистина си мислех , че е най-силния и най-лошия опонент от новите , но е доста тромав. Според мен ако Гуспата не се беше заклещил в началото и не си беше наранил ръката(както каза) нещата щяха да са различни 🤷♀

# 775
  • София
Айдее, Гуспаааа
Твоя е играта.
Горното ми мнение го четете все едно е публикувано преди 15 минути.

Дама Пика
как така не виждаш анкети от сряда, четвъртък?!
Денонощно има анкета!
Изтривам ги от няколко дена след 21:00 ч. когато почне епизода.
През нощта пускам новата анкета.

# 776
  • Велико Търново
Ама снощи като проверявах, на мобилната версия имаше, а на десктоп версията - не.
Предните вечери е било след 21 ч., защото обикновено пиша в темата, докато гледам и след като приключи епизодът. Ама щом от 21 до полунощ няма, това не означава "денонощно има".

Оф... за какво му беше на Гуспата да си избира Калин...

# 777
  • Вестерос
И все пак не се отказа и не отпадна заради контузията.

Гуспата ще избере Яни за фермер според мен.

# 778
Гледам назад. Значи Гуспата се заклещи и загуби, но Чавдар вместо да каже хубава дума за него, обяснява, че загубил въпреки невероятното предимство от техните коментари. Наистина нямам търпение да видя Чавдар на арената.

# 779
Яни 100 процента ще е фермер за старите  другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт