🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 444
  • 920
  •   1
Отговори
# 660
Тоест, оправдали са мързела си със стратегия.
Така ли?
Точно Grinning
Генчо в прав текст каза,че тази седмица не му се работело , а Иван (водещият) сподели теории които уж се били въртяли и стигнали до него. Но смятам че на който и да са тези теории определено  е надценил Генчо и сие повишавайки ги в стратези

# 661
Tiffany A, Leona, да така е, прави сте. Разчитали са, че Гуспата ще бъде първи дуелист. Все пак са искали да запазят Радо. Не са го предали, администрации за което.
Мери Ан, извинявай, малко те подведох. 🙈
"Администрации" за коментара.Разсмя ме 😂😂

😅😅😅 Оххх. Сега видях. Извинявай! Май доста ми се спи. Ще е хубаво да лягам вече, лека!

Тоест, оправдали са мързела си със стратегия.
Така ли?
Точно Grinning
Генчо в прав текст каза,че тази седмица не му се работело , а Иван (водещият) сподели теории които уж се били въртяли и стигнали до него. Но смятам че на който и да са тези теории определено  е надценил Генчо и сие повишавайки ги в стратези

Според мен пък бяха оправдания за пред отбора и Елена.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 00:11 от Alucard

# 662
Не бива да забравяме, че в отбора на старите всички са подбрани. Повечето са ярки образи от старите формати, победители. На фона им новите съвсем се изгубват...

# 663
  • София

Фермата - сезон 8 епизод 36 (14.10.2022)

# 664
За мен Нина е най-голямото ми разочарование. В началото на сезона от жените ми беше най-симпатичната и позитивна личност. Посипвам си с пепел главата и признавам, че сбърках.
Първите пукнатини бяха при реакцията й, когато я избраха за ратай. Цупене, сърдене, търсене на сметка защо тя. Човек, за първи път ли влизаш в играта?! Всеки ще мине от там, какво се фръцкаш и тръшкаш?! Оттам тръгна и скандала на Альона и Гуспата, че той я наговарял да гласува за Нина.
Сега пак се прави на жертва. Защо точно нея избрали?!Мъжът й нямало да повярва, че е избрана за най-мързеливата. Сигурна съм, че Веселка, Аксения и Валерия щяха с усмивка да приемат такъв избор, без сръдни и цупене.
По отношение на отборните битки Нина, като най-слабата жена в групата просто не бива да припарва там. Но не цели два пъти участва и двата пъти проваля отбора. Какво е това желание за самоизява, знаеш си възможностите защо се буташ?!
Забелязах как от сега си постила пред Новите за след обединенето. Прави се на добрата самарянка и им помага. Останали жени с право се възмущават от това, че Новите копирайки ги ограбват труда им, тя напротив предлага им помощ, раздава го ларж. Не мисля,че е безкористно, търси съюзници в бъдеще.
Вече започвам да вярвам на Лили за случката със сапуна първата седмица. Тогава Нина варила сапуна отишла да се къпе, връща се огънят угаснал и сапуна се пресякъл Нина обвини Лили, че не го била наглеждала,  както се били разбрали. Лили отрече да имат такава уговорка. Предвид държанието на двете съм склонна да приема, че Нина се е опитала да си измие ръцете с Лили, вместо да признае грешката си .
За мен е много егоцентрична и капризна, щом не й е угодно се прави на жертва. Не харесвам егоисти, а тя е завършен такъв. В добавка е голям манипулатор, който изкарвайки се на жертва умишлено вминява вина на другите. В последния случай на Лили. Разплака я, накара я да се почувства виновна и после я успокоява.

# 665
  • Велико Търново
Всъщност не е задължително всеки да мине през ратайското място, нито пък всеки да е фермер на седмицата. Дори в началото имаше сезони, в които не беше задължително финалистите да са минали през поне един дуел. Само че не помня в кой сезон го въведоха като правило. Както и не беше точно определено, че финалистите трябва да са двама мъже и две жени. Май от втория сезон стана. В първия финалистите даже бяха трима, не четирима.

# 666
Май от сезона на Яни. Тогава Калоян нито беше ратай , нито дуелист и така стигна до финала.

# 667
Всъщност не е задължително всеки да мине през ратайското място, нито пък всеки да е фермер на седмицата.
Не казвам, че е задължително, но е желателно, всеки да мине оттам и не е нужно да се правят драми, че си избран за ратай.

# 668
  • Велико Търново
Да, така е, но явно някои разсъждават, че щом е възможно, що пък да не им се размине.

# 669
При новите положението след избора на втори дуАлист е "яко дрис, бате!".😌
Дрис, дрис лъха и от Калинчо.

# 670
  • София
Пуснах новата анкета!

Силен емоционално епизод.
Сцените с Гуспата и снимката на синът му, докато разказваше на Аксения.
Надъхания Чавдар
Страхотната Валерия
Сълзите на Иван за Калин
Сълзите на Гуспата усещайки, че е попаднал след наистина свестни хора на които им пука за него. То тези неща се усещат, така че му вярвам.
Много силна седмица, изпъстрена с много събития и емоции, а сега идва и черешката на тортата.
Дано, дано Гуспата и Старите спечелят. Ще е скандално наистина ако резултата стане 2-3, а можеше спокойно да е 4-0, защото за мен и Дидо и Альона отпаднаха абсурдно и незаслужено (въпреки зверската сила демонстрирана от Радо).

Утре който и да си тръгне ще е загуба, защото Калин може да е всякакъв, но в неговия отбор има мъже, които заслужават по-малко от него да са там, но това е положението.
Гуспата избра техния алфа самец. Ще имаме сблъсък на двете алфи така да се каже. Айде при Старите това е пресилено, но за Калин може да се каже. Той и Иван, но той е по-разбиращия. Рибар, строител, балансьор.

Единствените сълзи, които не бяха на място в епизода бяха тези на Хепи Ванче.
Много съм разочарован от тази жена. Много.

Нина емоционално насили Лили, накара я да се разплаче и почувства вина и после отиде фалшиво да я утешава. Пази боже от такива ''приятелки''
Цялостно погледнато Нина е най-голямото разочарование в Старите герои от началото на сезона.

Камелия пък ревнува от Хепи Ванче. Ех, тези жени
Иначе каза верни неща на Иван на кея, ама той не приема, знае си неговото.

Вярвам, че Гуспата ще спечели утре!

не четете, размишлявам върху потенциални спойлери
Скрит текст:
Да, ще спечели, въпреки някои неща, които излязоха в сторита в инстаграм и фейсбук, дори и въпреки промото. Имам информация, която до голяма степен оборва някои ''уж'' сигурни спойлери.
Едно единствено нещо знам за този сезон и то е, че Гуспата се контузва нелепо и напуска формата, но май, май е победил въпреки контузията и отстранява Калин, но след дуела и след прегледите на докторите е станало ясно, че е дотук. Това са спойлери на спойлери, различни източници и аз си правя свои си заключения.
НО ако това от промото е вярно и чупи крака си от падането от люлката е ясно, че всичко приключва още на дуела. Това не го коментираме изобщо. Но според мен, едва ли е това. Иначе нямаше да ни го покажат (чак такива аматьори не вярвам да са).
Моето инфо е, че Гуспата чупи ръката си, а не крака, но не се е знаело, не е споделил, а е продължил въпреки това и не се е дал.

И какво стана сега. Цяла седмица Старите се смяха и заканваха на синхрони, но сега като им подпали под дупетата си казаха какво наистина мислят. Че Гуспата и Яни са силни и най-опасните от противниковия отбор.
Ама иначе балони били и какво ли още не. Няма да е лошо да се смирят малко, че прекалено нагли станаха, а и няма за какво. Просто са целунати от Всевишния и имат уникален късмет и с меки наставници и с огромен късмет на Арената гарниран с безумната тактика на Старите.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 02:08 от Diavolo

# 671
  • София
Хепи Ванче - Хепи теленце 🤗😄

# 672
  • Sunshine state
Чавдар макар да беше прав, пак се изказва като последна инстанция и ме подразни. Исках да го харесам тоя човек, ама той не позволява. 😄
За мен Гуспата сгреши с избора си. Дано не съм права, де.. Трябваше да избере Владо и да не го удря на чест и достойнство и да тестралничи.
Каквото и да кажа за Шкафче ще е малко, с Камелия ми държат първото място по противни жени.
Мен пък в ситуацията с Нина и Лили и двете ме издразниха - Нина с пресилената си реакция, а Лили пък, че я избра. Толкова ли не можеше друг да избере, та нея?
Аз съм от хирата, които не харесват Валерия. Не ми е чак неприятна, а по-скоро безразлична и на моменти дразнеща.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 03:30 от Pupitka

# 673
Камелия как заплаши вчера , че щяла да си търси мъж в " Америка" 😁 , милата, в Щатите сигурно иска да каже...но пък знае ли човек, тя в Щатите вече е намерила, и изгубила съпруг, може пък наистина да има пред вид континента. И северен и южен.

Милата..защо коментираш и ти като не разбираш. Америка също се ползва и за Щатите и никой не визира континента.

"Make America great again".
Е как , разбира се, манията за величие не я оспорвам. Даже точно това имах предвид.
Трогателно е, че си решила да ме светнеш, ще ти върна жеста :
Само живеещите в Щатите и техните роднини наричат Щатите Америка, останалия свят не 😁.
Айде, че ще си търся мъж в Европа .

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 05:30 от dany_nik

# 674
 Още някой го е забелязал - Нина е изпортила Аксения на новите. Даже след повторното наказание на Аксения Калин отиде да благодари на Нина, че не си е мълчала. Чудя се как съотборниците й не я осъдиха за предателството. Много ми е неприятна - неможеща, хленчеща, все недооценена.

Общи условия

Активация на акаунт