🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 445
  • 920
  •   1
Отговори
# 600
Голямо мрънкало е Радо. Как може да е капитан (лидер)? Какъв респект имат към него другите от отбора?

# 601
  • при късмета
Голямо мрънкало е Радо. Как може да е капитан (лидер)? Какъв респект имат към него другите от отбора?
Почивките в баскетбола са на 15 мин., сигурно му дават да яде на всяка Joy

# 602
Почивките в баскетбола са на 15 мин., сигурно му дават да яде на всяка Joy
Ама поведението му е на ниво 3 годишно, което мрънка за всичко. Това мъжко поведение ли е ?  Лигльо! Аз такива лигавщини и от жени не приемам! Даже и от деца, но тях оправдавам като са малки, защото още не разбират. Това не е нормално държание за възрастен човек. Мрън, мрън, мрън лигавщини, а като има свое дете ще се състезава с него по мрънкане ли?

# 603
Не знам дали ще се състезава по мрънкане,  но със сигурност ще му краде шоколадовите яйца Joy

# 604
  • Sunshine state
Те нали много обичат да казват "Ох, да не ми е в къщата" по повод жените. Е, то важи и с обратна сила, никоя не се е затърчала да ги взима тия "мъжаги". 😂🤡

# 605
Камелия как заплаши вчера , че щяла да си търси мъж в " Америка" 😁 , милата, в Щатите сигурно иска да каже...но пък знае ли човек, тя в Щатите вече е намерила, и изгубила съпруг, може пък наистина да има пред вид континента. И северен и южен.
Елена как пусна сълза от злоба вчера, мамина сладка, сигурно е свикнала у дома да се съобразяват с неавторитетното й гласче и тихи желания, но тук се сблъска челно с хора, на които не им дреме за нищо.

# 606
Не можа да ме грабни тази година Фермата. Гледам я, но с половин око. Пропускам доста моменти от взаимоотношенията вътре,  че и с кометарите тук не успявам да наваксам, та може и неподготвена да се изкажа, но Калин ми се стори стресната, не готов за битка, при посочване на името му. Нищо, че каза обратното и някак ми изглежда тромав, дали ще пребори Гуспата не се знае. Като представяне в предаването тъй и не разбрах побожителен герой ли го играе или ..., защото другия определено не ми е симпатичен.

# 607
Този пък Чавдар,много високо се оценя. Мисли си,че има шанс срещу Иван на дуел .

# 608
Някой знае ли откъде идва прякорът Гуспа и какво означава Stuck Out Tongue
Макар че Гуспата и на мен не ми е любимец, ще бъде просто пародия, ако наистина отпадне и новите поведат с 3:2.

# 609
Някой знае ли откъде идва прякорът Гуспа и какво означава Stuck Out Tongue
От казармата като прякор от фамилията му (Господинов).

# 610
За пръв път да съм съгласна с Чавдар. Две точки имат на тепсия поднесени.

# 611
Как е възможно човек, който харесвах в неговия сезон, сега да не мога да понасям на екрана. Наистина всичко е въпрос на монтаж. Много е лесно да надъхваш други да водят твоите битки. От къде на къде ще им взимаш правото да решават срещу кого да се изправят? И всичко с цел Чавдар да мине между капките. Интересно ми е той въобще кой би могъл да бие от другите. Според мен никого.

# 612
Чавдар е абсолютно прав за стратегията, само че трябваше да започнат да я прилагат много по-рано.

Интересното е, че нито него, нито "Ко губиш, ко пичелиш" Гьенчу, Иванчу и Калинчу мога да понасям, но едни за други казват верни неща. 😂

# 613
Да се даде съвет на дуелистите, добре, но да им се вземе правото сами да избират не е ок. Валерия си го каза, нали тя е на пангара. Знаете ли кой не е? А, да, сетих се, Чавдар.

# 614
Гуспата по принцип ми е неутрален, нито го харесвам, нито пък имам нещо против него,обаче пък на 1000 процента съм за старите и имам лошо предчувствие за утрешния дуел. Много се надявах да си избере Влад ,да вземат бърза и лесна точка,а не утре цяла вечер да му треперя на тоя дуел Grinning

Общи условия

Активация на акаунт