🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 456
  • 920
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Какви са тези глупости с превръзките за очи, с веригите на глезените, закопчаване на стол с белезници? Това по всички писани и неписани закони е физически тормоз и държане в плен. Никой няма право да лишава някого от едно от сетивата му или да го възпрепятства да се движи свободно. Повдига ми се като ги видя.

# 646
То това им беше проблемът. Те искаха той да бъде първи дуелист. (Ама не за пред него, де.)😂
Аз разбрах  друго. Те са подразбрали ,че ако старите спечелят със сигурност пращат Гуспата 1 дуелист,следователно който и от мишоците да избере ще си реди точките. Отделно си починаха,Елена ги нахрани доволно с междинни хапвания и цялата схема е била да са готови за дуела и те да редят точките (под те визирам който и от тях да беше избрал Гуспата)

# 647
  • Другата България
Мери, да, Гуспата обяви Калин за втори дуелист.

Също Чавдар обясни на момичетата в отбора си, че трябва да дръпнат Мажена и Мирела като най-слаби. И че трябва отборът да решава кой да е вторият дуелист, а не първият дуелист. Валерия не беше много съгласна. Аксения подкрепи Чавдар и убеди Валерия, че това е правилната стратегия за момента.

Водещият Иван изказа хипотезата, че мъжете в отбора на Новите нарочно са саботирали Елена, за да отиде Радо първи дуелист и да не трябва да се изправят срещу Гуспата. Иван доста емоционално отрече. Чавдар се намеси с някакъв коментар. Иван го обяви за комунист и други неща, но не внимавах (вече не слушам какво говори Иван).

Лили обяви Нина за най-безполезен фермер под предлог, че няма как да обяви Аксения предвид наказанието от миналата седмица. (В синхрон си призна, че Нина наистина е вършила най-малко неща, понеже е бавна.) Нина ѝ се разсърди, каза ѝ, че преди шоуто я е мислила за по-близка. Но всъщност се оказа, че Лили ревнува Нина от Валерия. Накратко драми от училище (pun intended).

Гуспата разказа малко за сина си и се разплака.

Всички се натъжиха на прощалната вечеря(?) на Калин.
Много ти благодаря. Съжалявам само за това с “комуниста“, представям си го....Joy
Калин защо се прощава с отбора толкова предварително? Предал се е, така ли?

# 648
Нее 😂. Нали се събират да хапнат преди да отидат на дуел. Това имах предвид. Но кой знае какво си е мислил. 😂

# 649
Да, права си, но от друга страна Радо нямаше да се съгласи да ходи на дуел. Така че пак се връщаме на първата схема.
Той Радо на какво ли се съгласява, тръшка се повече от разглезено дете. Не знам защо като спортист бяга от неписаното правило "Бий, за да те уважават". Ако отстрани още един от старите, дълго време никой няма да го пипне, ако пък и не го мързеше да гледа, нямаше и да го избират все ратай, защото при новите ратайството е наказание, а не гласуване на доверие както е в другия отбор. Толкова драпаха да изравнят, а точно когато не трябваше, го удариха на почивка. Като човек с изключително силен състезателен дух не си представям как съм пред обрат в общия резултат и си лягам да спя блажено (при все, че обожавам да спя). Мотивацията за преимуществата след обединението не е малка, особено при по-голяма разлика. Но за тази цел човек трябва да седне да размисли, не да си опъва чорапите до ушите, да свъсва вежди, да подвиква "дрис" и да преджобва другите за скрити трохички.

# 650
  • Вестерос
То това им беше проблемът. Те искаха той да бъде първи дуелист. (Ама не за пред него, де.)😂
Toва не е вярно.

Казаха, че са саботирали, защото ако бият примерно ще пратят Гуспата първи дуелист и някой от тях ще е втори. Ако паднат обаче, Гуспата сам ще иска да е първи дуелист, бил казал или подхвърлил и те били сигурни в това и тогава пак ще е някой от тях втори дуелист. Демек все са втори и няма смисъл да си дават зор да бачкат. Генчо тъпото не му се хващало тесла и пирони, мързяло го, искал да си почине и така.

# 651
Ще си върна да видя, но мисля, че и двете неща коментираха.

# 652
Не знам с какъв акъл си правят анонсите за дуелите, но преди малко видях този за утре и почти е ясно кой отпада, така че ако искате да не знаете, пропуснете го.

# 653
Tiffany A, Leona, да така е, прави сте. Разчитали са, че Гуспата ще бъде първи дуелист. Все пак са искали да запазят Радо. Не са го предали, адмирации (администрации специално за me_for_president 😅🙈) за което.
Мери Ан, извинявай, малко те подведох. 🙈

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 00:16 от Alucard

# 654
  • София
И аз разбрах, че от мързел са го направили. То така и изглеждаше, просто не им се работеше. А като една част не работят и другите намаляват темпото.

Валерия много ми харесва тази година. Аз и в нейния сезон си я харесвах, но Алек ме побъркваше. Днес първо ми допадна, че подкрепи Гуспата и беше против идеята на Чочо отборът да гласува срещу кого да се излиза. Права е, отборът съветва, но крайното решение е на дуелиста. Беше сладка и като каза, че тя е спортист и тренира от 5-годишна, неудобно ѝ е да излезе срещу Мажена. Умее обаче да изслушва, чу ги какво ѝ казаха, не скочи да спори, а проведоха спокоен разговор. Много по-зряло се държи от други жени и от двата отбора.

# 655
Tiffany A, Leona, да така е, прави сте. Разчитали са, че Гуспата ще бъде първи дуелист. Все пак са искали да запазят Радо. Не са го предали, администрации за което.
Мери Ан, извинявай, малко те подведох. 🙈
"Администрации" за коментара.Разсмя ме 😂😂

# 656
  • Другата България
Тоест, оправдали са мързела си със стратегия.
Така ли?

# 657
Ами май точно това е било - стратегия.

# 658
Аз не мисля, че Лили ревнува Нина, по - скоро това беше внушение на гласа зад кадър и твърдение на Нина. Да, Лили спомена, че Нина от първия ден се е сближила с Валерия и че за нея това в било неочаквано, но досега минаха доста епизоди и Лили не е показвала ревност към Нина. Според мен Нина е била водеща в т.нар. им приятелство и не търпи отклонения от подчинената й Лили. В същото време се чувства свободна да не се съобразява с Лили. Не че последната ми е любимка, но се вижда, че лесно отстъпва. Нина ми е трън в очите тези дни, защото много безочливо се подмазва на другия отбор, клюкари с тях и мисля, че тя е снесла информацията, че Аксения е нарушила правилата. Отборите стоят на голямо разстояние едни от други. Всеки гледа към арената. Едва ли Надеждите са могли сами да видят какви ги върши Аксения, така че...Нина е подла.

Финци много добре го каза, че Надеждите не са един отбор, а 10 отделни отбора от 10 отделни човека, всеки воден от лични сметки и амбиции.

# 659
  • София
Обратното, Иван-водещият ги пита директно дали са саботирали Иван и Евгени, защото точно техните задачи са били най-зле и пита дали е стратегия. Евгени обаче каза, че не е било, а че грам не му се е работило. Също и че са сметнали, че и да паднат и да бият все Гуспата ще е първи дуелист. Водещият им обясни обаче, че е некоректно към Елена, че тя е спечелила битката и ѝ го дължат.

Гечо от два дни се отпусна, все се чува на заден фон да се смее и той, и Финци. Има настроение, а Гуспата пък много забавно пускаше кукички на Генчо, че ще е той неговият избор.

Общи условия

Активация на акаунт