🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 768
  • 920
  •   1
Отговори
# 15
Скрит текст:

И според мен Альона ще заложи на фермер жена и ратай ще е мъж.
При новите въобще не ме интересува кой какъв ще е. Там са риба, рак и орел - всеки дърпа в неговата си посока...
От промото си мисля, че Лили ще е фермер... оправя завивките за леглото и коментира "ох, Боже Господи, бъди с мен!"

https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-17.html
Е то си е направо спойлер това!

# 16
Уф хич не искам Лили фермер, едва я изтрайвам докато пее а сега ще я гледаме още повече ако стане шеф Flushed
За нея гласувах и като най-антипатична,не разбирам как млада жена уж с кариера като певица може да е толкова кахърна. Все се чудя как весели хората с това изражение на бито куче

# 17
  • София
То е най-логично да е Лили, видя се на дуела как вика за нея, раздаде се, а с Гуспата все пак имаха разпра относно Ванчето. Даже се изненадах като видях името му в анкетата, но може би аз съм пропуснала, че са близки.

За ратаи очаквам и двата отбора да изберат мъже, след женския дуел е ред на мъжки.

# 18
Гуспата като един бащица, какъвто се изживява, целуна Альона по челото след загубата. Толкова беше театрално това... Не го познавам този човек, но ми е фалшив и се изживява като актьор на сцена.

# 19
За мен игри с късмет са точно дърпане на чували и къде е ключа/чука, чупене на тухли и къде е ключа, цепене на дънер и къде е ключа, стреляне по кенче и къде е ключа. Това не трябва да го има. Стрелянето по мишена, вкарване в кош и т.н. си е умение и не е толкова до късмет.

Точно така. Цитирам те, защото щях да пиша същото. Това са игрите с фактор късмет, и вчера Альона си взе всяка от тях. Ето, защо не смятам, че дуела беше решен с късмет.
Стрелбата, или я можеш или не. Може би за наш късмет и двете не умееха да стрелят, защото този компонент присъстваше в почти всяка игра и щеше да изглежда доста нагласено, ако едната превъзхождаше другата.
Елена спечели с подредбата на точки, Алманаха, стори ми се че знае отговора за гъбата, и няколко точни прицелвания в последните секунди от последната игра. И Альона имаше точни попадения, но някои от тях завъртаха колелото в грешна посока. Въпреки че я превъзхождаше, и като баланс на мостчетата, и като сила, и като бързина, Альона загуби дуела с избора на съперник, който беше подготвен физически, пък и точките си реди.
Ако, толкова и се оставаше, трябваше да се насочи към по- лесен и предвидим съперник, докато имаше тази възможност.

Мисля, че Альона ще избере Лили, но Гуспата би бил по- правилният избор, заради Гечо. Митко по- добре би се справил с него. Лили ще натегне повече напрежение.
Нямам неприятни личности сред Старите.

Благодаря за темата!

# 20
Гуспата като един бащица, какъвто се изживява, целуна Альона по челото след загубата. Толкова беше театрално това... Не го познавам този човек, но ми е фалшив и се изживява като актьор на сцена.

Мани го тоя - мъж, който не черпи кафета по пътя до болницата, никакъв мъж не е.

# 21
М? Не тъ разбрах! Ходили сте заедно до болницата и не те е почерпил?

# 22
М? Не тъ разбрах! Ходили сте заедно до болницата и не те е почерпил?

Не... писа ми... а после нищо не стана... нещо като с Нинчето... а ми се искаше - както и на нея, де. Laughing

# 23
  • Другата България
Joy
Не, вероятно има предвид абсурдните диалози/монолози между/на Ваня и Радо и омотаните обяснения от страна на двамата дали/кога/как са се запознали.
Нали Ваня ходила до болницата на ортопед и питала Радо иска ли да отиде с нея.

# 24
  • София
Иван в промото направо плаши.
Какъв поглед вади…..

# 25
Ахахаха, минало ми е покрай ушите, Merri_An! 😆
Ванче, ти ли си, бе? Що не каза, бе, душа! 😁

# 26
  • гр.София
Лили, освен че подкрепяше много Альона на дуела, накрая с глас плачеше, когато се разделяха. Дано да не е тя фермер.

# 27
Ахахаха, минало ми е покрай ушите, Merri_An! 😆

Как може да ти е минало покрай ушите? То това беше най-забавното тази седмица. В петъчният епизод беше - ходи го търси! Голям цирк е.

Освен че се срещат в парка между блоковете им случайно и Радо отива с Ванчето до ортопеда, той я черпил кафе, а тя сега е така лоша с него! Неблагодарница голяма ще излезе. 100 бона у банката къта, а той, милият, цяло кафе е платил. Разбутал е годишният бюджет заради нея, после тая дупка как ли я запълнил...

# 28
Ами смЕтай колко ме вълнуват тия двамата досадници!

# 29
Благодаря за темата. Както винаги е перфектна.😄
Така за дуела - знаех аз кой печели, понеже чета спойлери, но въпреки това ми беше интересно. А в анкетата гласувах според това кой ми се вижда по-силен опонент, без да се влияя от наученото.
Не очаквах и двете да са толкова зле на стрелбата. Голяма мъка беше за гледане.😂 Иначе като цяло ми бяха равностойни. Альона ми се стори малко по - силна физически и определено по - бърза. На едната игра с късмет намери ключа на 4тото кенче, а Елена още на второто, въпреки това беше с около минута по-бавна от Альона. На другата откри предмета още в първия чувал, а Альона - във втория, но рускинята пак успя да я изпревари. В баланса също беше по-добра. Не я видях да пада от трупчетата и моста с менците. Докато Елена я забелязах да се връща. На Алманаха бяха зле и двете - 2 верни на Елена срещу 1 на Альона, която все пак не е ходила на училище тук и донякъде я оправдавам. Та така. Бих казала, че Елена се справи прилично, но според мен ще падне от всяка жена, с изключение на Мажена и може би Мирела. Не вярвам да се опре дори на Нина или Лили, пък за Камелия, Валерия, Веселка и Ванчето да не говорим. Иначе е приятна жена. Не ме е разочаровала с поведение.
Гласувах мъж ратай при Старите и Радо при Новите. За Радо съм на 99,99% сигурна. 😂

Общи условия

Активация на акаунт