🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 541
  • 920
  •   1
Отговори
# 360
Баща ми постоянно сменя на футбол и изпускам части. Днес показаха ли Рошко? Любимото ми нещо във Фермата.

# 361
Какви дребни душици са новите. За едно са прави обаче. Колелото се върти. Хубаво е и те да не го забравят.

# 362
Мъдрости и от Аксения. Интересно как не държеше толкова да работи, когато се къпеше по три пъти на ден. Тя кравата ще чака.
Все пак трябва да гледам позитивно. Засега се е посмирила и се старае далеч повече.

# 363
  • при късмета
Иване, (за водещия се отнася), много тенденциозно взе да става. Аз преди да започне сезона, някак бях с нагласата, че нов мъж ще спечели, но целия отбор ще е от стойностни хора, истинска конкуренция на старите, че и те да влязат в категория "любимци на публиката". Старите ще помагат повече отколкото да са конкуренция и ще имат удоволствието да научат на нещо новите. То хубаво като замисъл, ама за целта не добре подрани участници, нещо, което ви куца от 6 сезон насам и то сериозно. Наистина държа да ми отговориш, защо не са равностойни наказанията на двата отбора? Радо като яде мед, само буркана им взехте, не цяла кошница, да не говорим, че индивидуално наказание нямаше. Това равнопоставено и честно ли е? А това е голямо нарушение, в нито един сезон ратая не е имал право да се храни самостоятелно и да пие кафе следобяд. С предишните нарушения на Радо пак им се размина леко. Даже наставниците са пристрастни, Бети никога не е била толкова ларж в оценките. Поне да бяхте подбрали хора, които си заслужават.
Иначе да, все Аксения е тази която се дъни. За мен това неспазване на правилата е голям минус. Но тук пак има голяма червена точка за отбора на старите, подкрепят я и не натякват.
Елена рязко падна в класацията ми. Сляпа е като нейния отбор преписва, ама на старите било постановка. Аз, ако бях на тях, щях да си взема пейките и да се обадя на Бети за рецептата и да обясня случая. Нека и те да звънят, вместо на готово да им се дава от старите и без това изостават повече от чувствително.

# 364
Някой би ли ми припомнил какво беше наказанието за Ванчето, когато си свали белезниците.

# 365
  • Вестерос
Да стои с тях 24 часа

# 366

Е, защо сега го отнася и отбора? Това са напълно идентични нарушения

# 367
  • Велико Търново
Точно както бях споменала в предишната тема - плод на претупания кастинг за 2-3 седмици.
Няколко пъти е обсъждано това. Много е вероятно влияние да е оказал фактът, че Световното по футбол тази година е през късната есен.

Alucard, ясно, разбрах. Извинявам се.

Брех, Аксения сама си поиска работа! Това в другия отбор просто нямаше да се случи. Добре я приеха Старите герои и тя добре се вписа при тях. Определено има промяна в поведението ѝ, да.

Радвам се, че Гечо показа, че не е чак толкова проклет. Успя да надмогне егото си.

Елена с всеки изминал епизод разваля впечатлението за себе си. Май беше по-добре да си е тиха и незабележима.

А Калин пък какъв спортист е, цигарата му все в устата. Пример за спортуващите деца ли, какво?

Еди-коя си@!?, определено езикът Ви е груб и арогантен. И обикновено това не се отнася само когато пишете за участниците във формата, а се вижда насочено към пишещите в темата. Което вече е нарушение на правилата.

# 368
  • Вестерос
Защото е поредно нарушение въобще сигурно...

# 369
Ама и Влад се е барнал. 🤩

# 370
Много ме напрегна епизодът тази вечер, а гледам за да се разтоварвам...
Тези не са Безнадеждни, а просто нямам думи за тях, или ще трябва да съм много груба.
Липсват ми първите сезони...

# 371
  • Вестерос
Много са ми злобни новите с всеки следващ епизод. Щом и на майка ми, която гледа също й е направило това впечатление, а не се впечатлява лесно, смятайте 🤣🤣

# 372
  • на село
Много ме напрегна епизодът тази вечер, а гледам за да се разтоварвам...
....
Липсват ми първите сезони...

Нещо не е както трябва в този сезон, никой не ми харесва все още, пропускам от време на време, но обикновено до сега имах изградена представа за участниците и някой предпочитан, а сега...

Всъщност- Камелия не става, дразнител от всякъде.

# 373
Елена ме разочарова. Фермерството и е слабо. Толкова е отдадена на мисията си да запази Радо спокоен и добре нахранен, че изпусна всичко останало. Подозирам, че оценките на наставниците ще бъдат много ниски за Новите. Тя не успява да мотивира отбора даже обратното, дори Калин който обикновено е доста настървен в работата, тази седмица го раздава лежерено.

Иван и Евгени се излагат вече с това копиране. Това не говори толкова за липса на умения, а за липса на желание. Поне веднъж да бяха опитали нещо по свой начин. Спомням си, може би единствения път когато Новите се бяха справили по- добре от Старите в строителните дейности, беше на под или веранда и бяха вложили собствена мисъл. Май повече ги мързи да мислят...

Мъжете на Новите допускат грешката на мъжете на Старите с подценяване на противника. Точно по същия начин Дидо, Гуспата и Яни си мислеха, че Радо е уморен и изнервен и е с отслабени сили, после всички видяхме какво стана. И този път е грешка да се подценява Гуспата, защото вярвам, че може да вземе главата на всеки от новите мъже. Малко смирение не е излишно. Важи и за двата отбора, когато печелят.

# 374
Аз съм изненадана от начина, по - който се формират наказанията. Първо на Радо нищо не му направиха реално, а той се храни преди съфермерите - за подобно нещо имаше сурови наказания преди и то за целия отбор. Не просто вземане на един буркан. А Ванчето като си свали белезниците, после я наказаха само нея. Не помня да са им вземали кошница. А в случая на Аксения, имаше последствия и за нея и за отбора. Защо е това разминаване?
Елена от приятна взе да ми става малко дразнеща. Мъжете Безнадеждни, без Влад, си продължават със злобата и простотията.
Лили ме изнерви. Тази жена не трябва да повишава тон. В комплект с диалекта и е някакъв ужас за слуха.😂
Добре, че са Яни и Валерия в този сезон. Иначе щях да остана без фаворит за спечелване на наградата.😁

Общи условия

Активация на акаунт