🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 547
  • 920
  •   1
Отговори
# 240
Тия откачалки сами си умориха зайчетата, сега болест имало. Сега надписа в края е ептен нелеп.

# 241
Надписът трябва да е: "В предаването няма пострадали животни. Само умрели".

# 242
  • Велико Търново
Чавдар каквото и да говори, без значение дали се харесва то или не на мнозинството, поне има език на изразяване. Тия мъжки "Надежди" даже не могат да си изкажат колко не го харесват. Директно с обидните квалификации започват. А е всеизвестно, че прибягването до такива говори за интелектуална немощ. Поне да можеха някое друго свястно изречение да съставят. Ама не ни показаха. Значи е по-вероятно да няма заснето нещо такова.

На Радо като че ли не му стана ясно, че е наказан защото е нарушил правилата. Всички от неговия отбор му "набиваха канчето" как той е ял еди ккаво си, пък те не са. С неговия не чак толкова висок интелект вероятно е приел, че това му е основната вина. Ама пък Калин и Влад как само го наблюдаваха и му подхвърляха реплики точно в тоя дух, не казаха (или поне не ни показаха) и дума за правила и нарушаване. Не че той щеше много да се стресне, де...

Не очаквах, че Елена толкова няма да знае елементарни неща. Просто е по-добра тотаджийка. И ккато вече някой беше написал - досега някак внушаваше съвсем обратното, докато Веселка по принцип не е парадирала с някакъв особен капацитет. А се видя, че нивото им е много, много близко.
А, да... струва ми се, че лежерността на Елена ще ѝ "изяде главата". Освен Надеждите да се представят и като особено добри преписвачи. Особено пък като имат и помощници тип Нина. Да ѝ се чуди човек за какво го играе чак пък толкова добричка. И Калин уж за мебелист се има, пък съотборниците му ходят да "преписват" точно за мебелите.

# 243
Лили защо плаче в промото за утре?

# 244
Ох, днес насъбрах впечатления и не се стърпях, та се включвам вече с някакви отзиви.
Сред новите наистина няма особено читави хора - поне не и по моите разбирания.  Мирела е сладка, но все още твърде малко от нея сме видели. Радо, Иван и Калин на моменти много ми лазят по нервите - Радо няма и какво толкова да се коментира - въздух под налягане. Не може да се държиш като пълен дивак, знаейки къде отиваш. Иван и Калин много се пренавиват, макар за някои неща да са прави. Евгени също не блести особено, а има и нещо много нагло в погледа му, което ми е антипатично. Камелия на моменти ми ставаше симпатична, но тази жена има някаква фиксация с Аксения наистина - въртят, сучат, Камелия наистина все намира повод да я вмъкне в разговора - я за овцете, я за Чавдар как добре работел с Аксения.

Но имам и драма със старите. Много малко са тези, които харесвам и ще си кажа причините. Засега Валерия ми оглавява положителната класация, защото хем се показва, хем не се излага. Яни сякаш малко се пази, но и него харесвам. Веселка ми е третата - няма излишни претенции жената, а е много силна и способна, макар да си е още дете.

Обаче!
Чавдар наистина си противоречи. Днес за казуса със смъртното наказние и войната беше отново много наиграно, проповедническо и досадно. И честно, изкефих се как Влад го контрира и Чавдар загуби почва под краката си. В коментарите си за него, Калин и Иван бяха прави, макар Иван с халташкия си език да прекали. Чавдар много държи да е последна инстанция, мъдрец и дълбокомислещ човек, пълен с отговорите на екзистенциалните въпроси - и то винаги верните отговори. В комбинация с проницателния поглед, който иска да докарва, просто замлъквам, като говори, и си записвам! Grinning
По същата причина Финци също не ми е сред фаворитите - изглежда ми душа човек. Но сякаш се е хванал в образа си от предишния сезон и си копае да си го изгражда наново или да го доизгражда. Във философските монолози (справка - за моста вчера) не го чувствам искрен.
Гуспата е сериозно във филма. Интонационно, поведенчески, като позиции - всичко е дълбоко, мъдро и много театрално.
Май генерално този вид поведение при старите ми боде очите, защото е неистинско и много, много наиграват.
Относно Лили... Днес в битката с Елена и двете бяха разочарование. И да, ако за Лили може да се намери извинение да не я съдим толкова строго, то за Елена извинение няма. Много неприятно се чувствах, докато гледах тази викторина.

И все пак... в Лили от край време има нещо, което аз не харесвам - осъзнатото заемане на жертвена позиция и мрънкането, което и вие спомехате по-горе. Човек сам прави изборите си и трябва да е готов да носи ползите и недостатъците от тях. Но не одобрявам хора, които постоянно се държат така, сякаш светът и хората около тях са им длъжни с нещо. Абсурдно е да очакваш, че щом си имал трудности в живота, това ти дава право да изискваш без никаква причина снизхождение, мек тон и сваляне на шапка.
Днес забелязах и друго - във викторината се изтъква, че Лили не е българка. Съгласна съм, да се има предвид. После обаче - говорят и Лили казва "нашето общество". Ами - избери вече. Не може така според ситуацията човек да се завърта я на едната, я на другата страна. Явно може, де. Но мен като поведение ме отблъсква.
Нина засега също не е показала кой знае какво, но аз намирам някои от изказванията й за инфантилни.

Да живеят Валерия и Яни, ама Яни малко по-категоричен сякаш искам да го виждам, защото има ясни позиции, но се пази да не влезе в караници и не им дава много израз.
Пфу, бълнах - заспивам. Grinning

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 23:29 от Mysterious_Former

# 245
Иванчо от новите вече ми е ясно защо няма приятели..

От първи епизод съм разказал как ги усещам, диагнози сложих ама... не ме слушате. Не вярвайте на Коктейла (ако въобще някой ме чете Grinning), а истината е в алкохола. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 246
  • София

Епизод 33 (11.10.2022)

Фермата - сезон 8

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 23:11 от Mari_Mar

# 247
Чавдар е от хората, които си мислят, че са много умни, обаче изглеждат такива само сред много глупави. Това, че говори тихо и бавно като Ханибал Лектър, е по-скоро зловещо, отколкото благо, което осъзнаваш като го поопознаеш. А иначе заучените фрази с академичен привкус, отново в ушите на по-глупави от него, звучат като мъдрост, но наистина си противоречи често. И не за пръв път забелязвам как губи привидното си спокойствие и лежерност когато някой му каже нещо на въпреки, несъгласен с тирадите му.

# 248
  • Велико Търново
Хм... сега се замислих - наказанието за нарушението на Радо не ви ли се струва недостатъчно? Само буркана с мед им взеха. То при него вече е рецидив, трябваше да са по-строги, сякаш.

# 249
Новите ми се струват много нахални, нагли до безобразие и много злобни.

# 250
Доглеждам си епизода. Ами има промяна в поведението на Аксения. Кога тя е била с мазна коса при предишния отбор, като се къпеше през няколко часа?! 😂 Нищо, важното е, че има подобрение!
А анализът на приказките на Чавдар от страна на Калин и Иван си беше съвсем на място и дефакто е това, което някои от нас пишат вече няколко седмици.

# 251
Месеци наред кастинги, подбори, хиляди явили се... И накрая какво получава драгият зрител - Генчо МВР-то, Иван, Радко и Калинчо. (Последният чат-пат има проблясъци).
И ако това е топа на топа от кандидати - значи прав е бил Бате Биби, като ни нарече "лаш материал"!

# 252
Все повече си мисля, че напълно умишлено са подбрани такива индивиди от новите - нагли, прости, злобни, подмолни и т.н.
Изключителна наглост от епизод на епизод все повече се потрисам от поведението им. Преписваш после се сърдиш,че ти се прави забележка и обиждаш , пълни мухльовци!
Ония цирей Камелия само Аксения и е в устата,аз не видях да говори нещо по различно освен да соли по нейн адрес.
А Радко миличкия само топнал лъжичката 🥲🤦♀
Влад пък се оказа една фурнаджийска лопата само върти гъза , където е по изгодно - много лошо впечатление ми направи !

# 253
Месеци наред кастинги, подбори, хиляди явили се... И накрая какво получава драгият зрител - Генчо МВР-то, Иван, Радко и Калинчо. (Последният чат-пат има проблясъци).
И ако това е топа на топа от кандидати - значи прав е бил Бате Биби, като ни нарече "лаш материал"!
Точно както бях споменала в предишната тема - плод на претупания кастинг за 2-3 седмици. Искрено се надявам следващата година да отделят поне 2 месеца в намирането на правилните хора, защото иначе виждаме какво става....

# 254
Ами Камелия разказва за баща си, който е алкохолик и ги е бил. Поне на мен ми се видя интересно.

Общи условия

Активация на акаунт