🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 591
  • 920
  •   1
Отговори
# 225
Гледам Гьенчу Мьевьерьету и си мисля как родната милиция ни пази... Тъпо, тъпо, чак вдлъбнато. Изглежда, че след рекламите по традиция дилърът на нафталин и патриархални ценности, старейшината Чочко, ще ни убие от скука. Очните ми мускули много се тренираха от толкова въртене, предизвикано от високопарните излияния във всеки епизод.

# 226
Общата култура не е единствено мерило за интелигентност.  Wink
Стига с тези крайни изказвания за Елена. Когато Веселка се изложи, нямаше толкова бурна реакция.
Ма... тази Елена... не е особено умна!

# 227
  • Вестерос
Брейз йорселф, Чавдар идва да реди мъдрости, 46-годишния старейшина 🤣🤣🤣

# 228
Самочувствието без покритие на всички там обаче е. Веселка също не я имам за много умна. И Финци се изложи миналата седмица.

# 229
  • Вестерос
За съжаление много бедна обща култура, много.

По темата им  не ми се коментира, нещата са по-сложни от черно и бяло.

# 230
Нина и тя се показа като изпитваща затруднения в интелектуален аспект.

# 231
Тях намираш за читави, но не харесваш Елена. Интересно.
Аксения и Радо ще излезнат накрая най-читави от новите 😅
Останалите са пълна отврат!

# 232
Тая фалшива американка ме отвращава вече...имах една учителка в гимназията,която никога не пишеше двойка все казваше....умрете си от собствената глупост/смърт нека аз не съм тази,която ще ти причиня всичко това.....обичан учител и така......не съм за смъртната присъда...нека са до живот и да си умрат от гузната съвест и от това,което губят в свободата си.....отвратих се от тези мисли.....

# 233
Стига с тези крайни изказвания за Елена. Когато Веселка се изложи, нямаше толкова бурна реакция.
Ма... тази Елена... не е особено умна!
Хайде да не се правим на полиция?! На никого не съм казала какво да пише, само, че не е приятно когато е грубо или просташко.
Веселка няма нито фасона, нито претенциите на Елена. Позволяваш ли ми вече да не харесвам Елена? Всъщност, не ми трябва ничие позволение за това.

# 234
Радо Ненаядения ми е всичко друго, но не и читав. Аксения се кротна и сега ми допада повече, но не съм забравила и нейните глупости с кравата.
Новите много ме дразнят почти всички. Искам да се хванат Иван, Калин, Радо и  МВР-то и дружно да си ходят у дома.

# 235
Азалия, също като теб и аз си изразих мнението. Simple Smile

# 236
Можем да не харесваме някого. Колкото хора, толкова вкусове и мнения. Но раздаването с лека ръка на грозни епитети, не говори добре за използвалият ги. И тук, и във Фермата. Пример - Иван. Ма нека да не харесва Чавдар, ок е това. Но как говори?! Гнус ме е не само да го гледам, но и да го слушам. Точно той пък ще ръси грозни квалификации...

# 237
Е, не, Веселка не може да каже едно цяло изречение, като подпали и спирам да ѝ разбирам, Елена поне я разбирам. Иначе ментално са ми на едно ниво.

Този Чавдар почнаха да го недолюбват и в този сезон. Една голяма бутафория му е цялото мъдруване на него. Говори неща, които ме съмнява да спазва, просто обича да се изявява, като разбрал истината за живота. Противоречи си много лаишки, ама те хората не са слепи.

# 238
Азалия, също като теб и аз си изразих мнението. Simple Smile
Ама ти се обръщаш персонално към мен, цитирайки ме! Аз нямам претенции към твоето мнение, а очевидно ти към моето.

# 239
Не беше персонално към теб. Цитирах твоето, понеже беше по-кратко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт