🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 592
  • 920
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм в шок как на тези викторини винаги играят на тото. Без значение кой ги печели. Знанията на всички са под всякаква критика.

# 211
  • Вестерос
Иван и Евгени са ужасниии 😡😡😡😡😡

# 212
Елена освен мудна е и доста мекушава, да видим това как ще се отрази на фермерството ѝ.

# 213
Ама наистина е много гадно така - едните станали рано-рано да свършат нещо, ония, наглите, идват с рулетката и преписват наготово. Дано Старите да се оплачат на продукцията и да санкционират новите с точките накрая. Малко детиснко, но пък това е всеки път..

# 214
Ма... тази Елена... не е особено умна!

Да, трябва да се отбележи, че е доста проста. И Алманаха и сега въпросите…
Тотално ми промени мнението за себе си и то в негативна посока.

Едит: Редактирам се, не е проста Елена, а е неземно тъпа.

# 215
Ох, Елена неудобно ми е да гледам толкова необразован човек.
Как пък нищо не знае и сега на теста и оня ден на Алманаха. Само тото играе
Имаше въпроси, които от обща култура и с малко логика не биха затруднили един средно интелигентен човек. чужденките Альона и Лили разбирам, но за нея няма оправдание.
Къде ги намират ИА тия хора през плет не видяли и не прочели

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 22:11 от sineva 1

# 216
Калин пак се кефи все едно са спечелили Нобелова награда за литература, а те и двете бяха страшно трагични. 🤣🤣🤦‍♀️

# 217
Леле заболя ме главата, докато гледам викторината. Със сигурност категорично не харесвам Елена. Просто ми е една такава престорена, иска да изглежда страшно хрисима, един такъв престорен глас, изкуствена ми е.

# 218
Ами, можеха да се справят далеч по-добре.

# 219
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много се радвам, че мнението ми за Елена е било правилно и показа колко е "достойна" и "образована". До края на седмицата очаквам още зрители да я видят колко струва. Нула знания и огромно без никакво покритие самочувствие. Беше ме срам да я гледам тази игра и тото им на двете с Лили.

# 220
Ох, Боже... има ли накъде да са по-зле тия безнадеждни хора?! Това минава всичко допустимо и поносимо вече.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 13:02 от Анонимен

# 221
Няма такава наглост! Аз не разбирам Валерия, Яни, Нина, защо ги пускат да мерят.

# 222
  • Вестерос
Евгени е още по-нагъл като се опитва да представи наглостта си за нещо нормално и веднага епитети и плюене по другите. Нина и тя с какъв акъл 🤦

# 223
Аксения и Радо ще излезнат накрая най-читави от новите 😅
Останалите са пълна отврат!

# 224
Тези новите вярно май само Аксения им е в главата. Много нагли и неприятни хора. Изобщо не беше за радост победатата на викторината, трябва да ги е срам от липсата им на всякакви знания.

Общи условия

Активация на акаунт