🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 594
  • 920
  •   1
Отговори
# 195
  • earth
Много ми е изкуствен Гуспата. Говори със заучени фрази, които се харесват от хората. Като част от екипа, явно се я научил кое се харесва от зрителите. Не мога да го харесам и това е ...
Въобразил си е, че се е научил кое се харесва. Както и екипът. Иначе нямаше да ги мютваме.

ПП Сега видях, че и Азалия е писала подобно. Извинявам се за повторението. Аз първо пиша после чета Simple Smile

# 196
Ми самият Чавдар, поне 15 пъти в епизод, не пропуска да спомене какви хубави времена са били в Средновековието, когато е поискал ръката на жена му. И дълбокомислено да добави, с нотка на носталгия - ние възрастните знаем, помним ...
Joy
Има си хора, които им е много кеф да се правят на мъдреци, стари-престарели с дъъълги бради, които поглаждат мъдро. Познавам такива хора. Много държат да ти кажат, че са врели и кипели, все едно другите сега от Луната падат. Имам позната, не е семейна, но много държи внуците на сестра ѝ, да и викат "бабо". Ми нямам обяснение, но снощи слушах 40 минути мъдрост от нея,  аз не можах да кажа нищо освен две-три "да" и наистина се почувствах все едно съм била при баба, и тя ми налива акъл.
Чавдар се има за мъдрец белобрад, живял 240 години и видял свяяят, живооот, хорааа ... къде ти ще му даваш акъл на него, той знае всичко. Този човек не е остарял предварително, той е роден стар. А съм убедена, че и в училище е бил дървен философ, и е знаел най-много от всички за живота, и за всичко. Grinning

# 197
Дааа,никой не харесва клишета и фалш!
Стават смешни тези "старейшини" на 46-47 години.
Сега си обяснявам отсъствието на хора като Райно,Мустафа и Стоян.
Представяте ли си ,че сме осъждали    
поведението на Нора и Рая от първи сезон? А те били цвете на фона на сегашните нови и стари муцуни!
Аз съм сигурна,че Митко ако е на дуел ще извика Влад, защото го има за слаб,но тя и Елена е мудна,но й дадоха подходящи игри.

# 198
На 46?????? Аз съм на 48 , почти и 9 , а като го слушам се пренасям в 19 век.
То не е до възраст и година на раждане, а до манталитет и себеусещане. Едни са в крак с времето и млади по душа независимо от възрастта, а други сравнително млади хора са старомодни и консервативни, като баби. Чочо и Финци много губят според мен от това търтаросване и  морализаторстване. Изживяват се, като последна инстанция. Двамата влъхви, загубили третия.Imp

# 199
От НАДЕЖДИТЕ само Влад и Мирела ми допадат ... засега хах. Мажена и тя не знае сигурно защо е попаднала там. Иван казва някои думи на място, но ми е много злобен, иска винаги да мачка и да е само неговата дума. Радо се държи по-зле от 15 годишен пубертет! Калин нещо не ми допада и аз не знам защо ... Евгени, Камелия и Елена още не мога да ги преценя. А голямата надежда Ваня изобщо не искам да я коментирам.

# 200
Гуспата както той сам се определя “гръбнака” сам ще се нахендри да го играе мачо ще извика Калин най-вероятно заради заканите им. Според мен е редно да играят на сигурно и да си взимат сигурни точки,но той се бие в гърдите и най-вероятно това ще му изиграе лоша шега. На негово място бих избрала Влад или цигането , Генчо също не ми изглежда много можещ, но Радо и Калин ми се струват най-лошите варианти 🤷♀

# 201
Избора на Гуспата на опонент, ако е първи дуелист няма да е рационален. Залагам за Калин или Радо, 60 на 40 процента за първия.

# 202
Детската мечта на Чавдар сигурно е била да стане старейшина, който лее мъдрост на талази.

# 203
  • София
Избора на Гуспата на опонент, ако е първи дуелист няма да е рационален. Залагам за Калин или Радо, 60 на 40 процента за първия.
При такъв избор като нищо Гуспата ще падне и съвсем ще обезкървят старите. Защото освен Яни, другите мъже нямат шанс с Радо. И накрая на финал ще трябва да гледаме четиримата глупаци. Ми мерси съм. Дано подходи разумно в избора, има време за демонстрации на чест и достойнство. Че хич не са розови нещата за техния отбор - Лилито не го виждам да вземе викторината, Елена не успяха да изхвърлят и няма Хепито да се вихри с рецептите, за съжаление. И дори да са по-добри в строителните задачи, сериозно им се клатят краката.

# 204
Залагам, че Лили ще се справи по-добре от Елена на въпросите. Wink

# 205
При такъв избор като нищо Гуспата ще падне и съвсем ще обезкървят старите. Защото освен Яни, другите мъже нямат шанс с Радо. И накрая на финал ще трябва да гледаме четиримата глупаци. Ми мерси съм. Дано подходи разумно в избора, има време за демонстрации на чест и достойнство. Че хич не са розови нещата за техния отбор - Лилито не го виждам да вземе викторината, Елена не успяха да изхвърлят и няма Хепито да се вихри с рецептите, за съжаление. И дори да са по-добри в строителните задачи, сериозно им се клатят краката.
Винаги съществува такава вероятност.
Аз залагам все пак, че опита на Гуспата ще му помогне. А и показа отлична форма при висенето, независимо, че загубиха.

Ще играе на принципа на "сила и чест", няма да бъде рационален.

# 206
Гледам епизодът... много трудно ми е да наваксам и да се включа в диалога преди да сте изкоментирали всичко... то скука, скука... чак забравям да го пусна... благодарности на Мари Мар за линка.

Радо, милият, пак не разбрал... Мьекъщият му го обяснава, той не разбира... личи си, че е спортист, Божинов има повече думи в речника, и мисловната му дейност повече върви...

# 207
Аз пък съм убедена, че Гуспата ще си избере възможно най-слабия опонент. И ще оправдае избора си с играта-отбора-стратегията. Той вече ни подготви за такъв вариант с онова "играта започна".
Ще има някаква високопарна реч за чест и достойнство, но с неимоверна тъга ще ни съобщи, че обстоятелствата го принуждават така да избере.
Много иска да спечели Гуспата, хич не му вярвам, че сега е широко скроен и е над нещата. Поведението му е обмислено и предварително решено. Не случайно е търсил контакти с много от участниците преди играта.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 22:50 от Дидичка

# 208
Смятай щом Яни се ядосва, значи тия новите надежди са тотал щета.

# 209
Ма... тази Елена... не е особено умна!

Общи условия

Активация на акаунт