🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 997
  • 920
  •   1
Отговори
# 255
Можем да не харесваме някого. Колкото хора, толкова вкусове и мнения. Но раздаването с лека ръка на грозни епитети, не говори добре за използвалият ги. И тук, и във Фермата. Пример - Иван. Ма нека да не харесва Чавдар, ок е това. Но как говори?! Гнус ме е не само да го гледам, но и да го слушам. Точно той пък ще ръси грозни квалификации...
Мда Иван или Кара Иван, както някой сполучливо го беше прекръстил тук е най-неприятната персона в тазгодишната Ферма, заедно със злобната Камелия, дори Радо не е толкова неприятен и гаден, като тия двамцата.

# 256
  • Sunshine state
Аксения все още не е излязла от устите и ума на някои, буквално имат фиксация в нея, а тя нищо лошо не им прави. Нина ме изненада как им казваше и размери и всичко. Яни ми е голяма скатавка и един такъв все без мнение го дава. Не ми харесва. Лили е вечната жертва и все е тревожна.. Накрая май ще викам за Аксито и Валерия на финал. 😁

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 00:56 от Pupitka

# 257
  • София
Пуснах новата анкета!

Потресен съм от общата култура на Елена и Лили. Лили поне за читалището и Богдана Карадочева да бе отговорила, хайде за другите неща има извинение. Елена не искам да я коментирам. Ще се повторя само, че тази жена има уникален късмет, ама уникален. Още Альона трябваше да я размаже на Арената, но какво стана не знам. Сега пак и върза страшно много. Направо да ходи да пусне един фиш от тото 2.
Само за едно нещо и правя евала. Отлично си владее емоциите. Ако така изкара сезона ще я призная. Как се владее тази жена не знам. Има някакъв 'дзен' в нея.

Чавдар може да е всякакъв, но има добър изказ и е начетен. Не виждам нищо лошо да им е направил. Аз не се дразня на приказките му. Това си е Чавдар. По-скоро Финци ми идва една идея по-високопарен и не себе си. Да, двамата са звездите на сезона, обикновено се завършва с мъдростите на единия или другия. Редуват ги. 😀
Но това не дава право на Иван и Калин толкова грозно да го обиждат. Откъде тази злоба не знам. Та те дори не са под един покрив. Ако не друго, когато слушам Чочо не се нуждая от субтитри.

Жалко за зайчетата. По принцип е така при тях. Чувал съм го от баба си, тя гледаше зайци на село. В смисъл не се изненадах от думите на Евгени. Смъртността е висока. Дали са виновни фермерите? Дълбоко се съмнявам...

Иван и Евгени как нагло си преписваха, чак се шокирах, че не последва никаква реакция от Старите. А имаше, Нина даже им помагаше? Но правилно всъщност, кому са нужни излишни скандали. Те, Иван и Генчо МВР-то сами се дискредитират и си вкарват автогол след автогол. Да продължават в същия дух, смело напред.

Елена не се справя особено добре като фермер, но и съотборниците не я подкрепят достатъчно. Няма уважението им, а и те от ден първи са една разпасана сбирщина, а не отбор. Само Камелия се опитва да работи за нея, но всъщност тук не става въпрос да работят за някой, а да работят за себе си и за отбора си. Няма атмосфера в този отбор, просто не се харесват вътре. И така е от началото на сезона, а вече сме в разгара на втория месец. Ей го и Евгени все търси компанията на Старите, това го писах още преди 2 седмици някъде. Как общия резултат е 2-2 не знам, просто е неестестествено и нелогично от всичко видяно дотук през сезона.
Надявам се, че тази седмица справедливостта и логиката най-накрая ще триумфират!

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 05:48 от Diavolo

# 258
Аксения все още не е излязла от устите и ума на някои, буквално имат фиксация в нея, а тя нищо лошо не им прави. Нина ме изненада как им казваше и размери и всичко. Яни ми е голяма скатавка и един такъв все без мнение го дава. Не ми харесва. Лили е вечната жертва и все е тревожна.. Накрая май ще викам за Аксито и Валерия на финал. 😁
Нина си търси бъдещи съюзници при обединението. Хитруша излезе Нинка. Вчера задушевен разговор с Радо. Днес много ларж с новите. Дава инфо за нещо, което не е направила тя, в ущърб на отбора си.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 09:21 от sineva 1

# 259
  • Sunshine state
Не мога да харесам Нина и това е. Предният път умря от страх да не е дуелист, все едно няма да ходи и тя на арената.

# 260
# 261
Нещо не ми дава да цитирам, но мнението на Азалия за Чавдар е право в десетката. Чавдар е идеята на глупав човек за това как интелигентен човек изглежда, говори и разсъждава. Истински интелигентният индивид перфектно знае, че не знае всичко, докато Чавдар е стереотип за българския мъж, който разбира от всичко, или по-точно мисли си, че разбира от всичко, а всъщност знанието му се ограничава до заучени и отработени фрази. Огромен досадник, който съм убедена, че в реалност има доста ограничен кръг от тип хора, които познава и общува с, а се изказва все едно личният му опит се простира надлъж и нашир.

# 262
Според мен ИиА трябва да си сменят психоложката, която им прави каста. 2 поредни сезона много нечитави хора влязоха.
Дали няма достатъчно кандидати и вземат какво им падне.

# 263
  • Sunshine state
С риск да бъда нападната, ще предложа да направят година почивка. Малко да позалипсва формата, да се отсеят интересни участници.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 05:07 от Pupitka

# 264
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Абсолютно съм убедена, че на кастинга нарочно и целенасочено са подбрали участниците на принципа на отрицателната селекция. На тях им трябва сеир и пошлост, това за съжаление видяха, че особено от миналия сезон им носи гледания/коментари/рейтинг. Това, че вътре една жена беше подложена на обиди и тормоз, слабо да не кажа никак не ги интересуваше. Нали не са техните жени/майки/дъщери какво им пука. Сега пак се опитват да прилагат същите прийоми, но са увелечили булитата и са ги набутали в отбор БЕЗнадежни.

# 265
Май само аз го разбрах Чавдар какво искаше да каже и даже се съгласих с него. Едно е да решиш дали подкрепяш смъртно наказание или доживотна присъда за престъпник Х, без ти самия да си заплашен от нещо и съвсем друго да стане война и да си застрашен, заедно с всичките си близки. Тогава избора е да убиеш или ти да бъдеш убит.
А Иван, Калин и Евгени се изказа изключително просташки. Има си начини да си обосновеш мнението, без да обиждаш и подиграваш.

# 266
Кастинг, може и да е имало. Но тези, които са се включили са по някаква линия (връзки) там!
Очаквам Елена да се изложи като фермер, освен да им готви глезотийки, друго май няма да стане. Не мисля, че я приемат за авторитет и то се видя.
Камелия не може да ме трогне с какъвто и да било разказ, въпреки че и аз съм имала алкохолик в семейството.

# 267
Брейз йорселф, Чавдар идва да реди мъдрости, 46-годишния старейшина 🤣🤣🤣

46 годишен, но все едно е живял три епохи- като Вечната Аделайн ми е....

# 268
Ако така го беше формулирал, никой нямаше да има нищо против. Но той се обяви за набожен. От друга страна вътре в него има някакво желание да демонстрира военните си умения, подтикнато от гордостта му от неговия "славен" род. И неговото решение е, че във времена на война си оставяш Библията в килера?! Никой истински вярващ не би направил подобно изказване. Което идва да подскаже, че в Чавдар има много фалш.
Май само аз го разбрах Чавдар какво искаше да каже и даже се съгласих с него. Едно е да решиш дали подкрепяш смъртно наказание или доживотна присъда за престъпник Х, без ти самия да си заплашен от нещо и съвсем друго да стане война и да си застрашен, заедно с всичките си близки. Тогава избора е да убиеш или ти да бъдеш убит.
А Иван, Калин и Евгени се изказа изключително просташки. Има си начини да си обосновеш мнението, без да обиждаш и подиграваш.

# 269
След първите пет сезона, явно се изчерпаха читавите хора в татковината. От 6 до 8, три сезона, се броят на пръстите на едната ръка ставащите. Някои казват - сменете психолога, направете почивка 1 година… Това няма да помогне, вижте другите реалитита и ще разберете, че не там е заровено кучето.
Лош матр’Ял - това е положението!

Общи условия

Активация на акаунт